Hjärtats sanna väg

För dig som vill ta stort kliv in in din magi för att leva i sanning från hjärtat.

Under den här kursen i personlig och andlig utveckling öppnar du upp vägen till att leva från hjärtat – från tillvaron i 3D till det expanderande fria livet i 5D. Under kursen väver vi samman TankeCoaching och 5D Coaching med Qero-indianernas uråldriga visdom och inkashamansk healing & energimedicin. Huvudfokus kommer ligga på att göra en mycket kraftfull energihealingövning som öppnar hjärtat – ”själens kammare” och för dig i djupare kontakt med dina känslor. Vi kommer även göra meditationer och ha healande utvecklande samtal. 

Insikterna, kunskaperna plus de stärkande övningarna hjälper dig lossa energiblockeringar. Det gör att du får släppa taget om dina inre begränsningar som på djupet hindrar dig från att må riktigt bra och skapa det du vill.

Kursen hjälper dig att leva ditt liv ännu mer magiskt och levande från hjärtat. Det vill säga att leva i din kraft och din glädje – oavsett yttre omständigheter i världen. Den hjälper dig bland annat att återuppväcka vad du innerst inne kom hit på planeten för att göra just i dessa tider. Och den bjuder in till att tillåta dina intuitiva gåvor att blomma. 

Eftersom vi känner in varje grupp så anpassar vi innehållet utifrån de behov som deltagarna har. Det kommer bli en liten grupp, vilket också bidrar till stor trygghet och gemenskap som ger alla gott om utrymme att dela tankar, känslor och upplevelser. 

Datum och plats för kursen

Söndag 14/2, kl. 9.00 – ca 17.00. Sedan avslutar vi med middag efter det.
Platsen är Rudegården utanför Matfors (Sundsvall) Övningarna gör vi både inomhus och utomhus. Adressen är: Rude 187, 864 91 Matfors.

Pris och vad som ingår

1 600 kr. Obs! I priset ingår även vegetarisk lunch och middag, samt fika för- och eftermiddag. (Vill du boka övernattning så tillkommer pris för det, se nedan.)

Obs! Meddela vid anmälan om du har specialkost så anpassar vi efter det.

Betalning

Betalningsinformation kommer i välkomstmailet några dagar innan kursen börjar.

Så här anmäler du dig

Boka genom att maila till hakan.berggren@tankecoaching.se – alternativt kontakta Helene Telin eller Helena Hassel.

(Obs! Om du vill samla en egen grupp som vill gå ”Hjärtats sanna väg” så kontakta oss så bokar vi in passande datum för er. Vill du att vi kommer till din ort så kontakta oss så ser vi över möjligheten att komma till er. I så fall tillkommer pris för lokal, kost, logi och resa för lärarna.)

Behöver du övernattning?

Kursen hålls på Rudegården som ligger ca två mil väster om Sundsvall. Obs! Boende ingår inte i kurspriset. Vill du boka boende så kan vi tipsa om två olika alternativ som du kan läsa om i pdf:en nedan:

Kursledare – vägvisare

Helene Telin: Energihealer/shaman, intuitiv multidimensionell vägledare, TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling, samt Fil. kand-examen i sociologi.  

Håkan Berggren: Licensierad mental tränare vid Skandinaviska ledarhögskolan,TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach med djup kunskap om självhypnos och universella lagar, fd projektledare och personalansvarig chef, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling.

Helena Hassel: Shaman, healer, kursledare inom den inka shamanska traditionen, djup kunskap inom andlig utveckling, bla utbildad vid Qéro-indianernas tvååriga Serena School.

Här hittar du fler kurser, retreats och föreläsningar med oss på TankeCoaching/5D Coaching: Öppna event.

Här hittar du Privata sessioner som vi även gör på distans och via Messenger för dig som inte vill/kan komma hit till oss: Privata sessioner.