Boka plats på 5D Coaching-programmet

Mentorskap och transformerande 5D Coaching. Skräddarsytt program med 5 gruppträffar + 3 privata sessioner för en grupp på 6 personer! Alternativt boka ett privat program bara för dig. Live på plats eller via nätet.

Gör dig redo för stora förändringar inom dig själv och i världen. Det har aldrig varit viktigare än nu att gå inåt och jobba med personlig och andlig utveckling. Låt inte omständigheterna styra dig, utan expandera medvetandet, höj frekvensen och börja leva inifrån och ut!

Vi designar 5D Coaching-programmet utifrån dina behov och intressen. Du får mentorskap, coaching, stöttning, inspiration, vägledning och healing. Samla gärna ihop en egen grupp som går programmet tillsammans. Då kan ni diskutera och stötta varandra i utvecklingsresan. Hela programmet går att köra på distans, alternativt att gruppen kommer hit eller att vi kommer till er.

Det går även att gå ett privat program med löpande start. Kontakta oss för att lägga upp din personliga plan.

Det tidsatta 5D Coaching-programmet består av 5 gruppträffar som sänds via nätet, varannan söndag kl 18 – ca. 21 där du kan vara med och kommentera och ställa frågor. Dessutom ingår 3 privata valfria distans-sessioner på ca två timmar per träff som vi bokar in mellan gruppträffarna. De privata sessionerna kan exempelvis vara knacknings-session med F-EFT/5D Tapping eller healing med intuitiv vägledning. Kombinationen av gruppträffar och privata sessioner gör att du ännu mer effektivt kan komma framåt i din önskan.

I programmet ingår bla filmer och meditationer, självhypnoser på ljudfiler, dokument att läsa, uppgifter att jobba med mellan träffarna och vägledning under hela resan.

En stor fördel för er som väljer att boka och gå i grupp är att de livesända gruppträffarna kommer att spelas in, så att ni kan se dem hur många gånger ni vill. Det gör också att om du skulle missa tiden för någon av gruppträffarna, så har du ändå tillgång inspelningen. Därför behöver du aldrig missa något innehåll. En annan fördel är att du kommer kunna knyta värdefulla kontakter för livet med övriga i gruppen och exempelvis fortsätta att träffas även efter programmet, om du skulle vilja det.

Boka – kontakta oss

Kontakta oss och beskriv vad du vill uppnå med ditt program så ger vi dig ett förslag som du sedan kan ta ställning till. Vi kan naturligtvis lägga till eller ändra under resans gång.

Mer om programmet:

Du är så mycket mer än du fått lära dig. Du och alla andra har en enorm potential eftersom tankar är skapande. Vi är på väg in i en uppstigning i frekvens från 3D till 5D och det innebär att allt obearbetat inom oss kommer tryckas upp. Många upplever olika typer av uppstignings-symtom. Därför är det viktigare än någonsin tidigare att jobba med den personliga utvecklingen. Det är insidan som skapar utsidan, men vi har fått lära oss att det är omständigheterna som påverkar livet. Vi har blivit undanhållen den här informationen i många många generationer men nu är det dags att få tillbaka den kunskapen.

I det här programmet vill vi hjälpa dig att komma i kontakt med ännu mer av din obegränsade kraft och potential och bli den som du är menad att vara. Vägen dit är olika beroende på var man är i sin egen process. Vi guidar och hjälper dig att skapa just din resa.

Maila Håkan så bokar vi ett telefonsamtal där vi går igenom vad just du vill med din utvecklingsresa.

Antingen går du ett privat program själv, eller så samlar du en egen grupp som du går tillsammans med. Du väljer om du vill gå kursen på plats hos oss eller om du vill gå online på distans.

Håkan Berggren: Licensierad mental tränare vid Skandinaviska ledarhögskolan,TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach med djup kunskap om självhypnos och universella lagar, genomgått Bob Proctors “Thinking into result”, fd projektledare och personalansvarig chef, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling.

Helene Telin: Energihealer, chakaruna /shaman, intuitiv medial multidimensionell vägvisare, TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling, samt Fil. kand-examen i sociologi.

Antingen träffar du en av oss eller båda, beroende på önskemål och upplägg.

För info och bokning: maila hakan.berggren@tankecoaching.se
eller helene.telin@tankecoaching.se

Vi ser fram emot att ses och att stötta dig i din uppstigningsprocess under din personliga utvecklingsresa!
Håkan & Helene