5D Coaching-programmet

Gå privat eller i grupp

Expandera medvetandet – lev inifrån och ut
med passion, mening och energi

Gör dig redo för ett liv där du går från att leva i 3D-medvetande
till att leva allt mer i 5D-medvetande.

Det unika 5D Coaching-programmet i personlig utveckling är specifikt designat för att släppa taget om gamla begränsande sanningar och övertygelser och skapa en helt ny verklighet. Du får både utbildning, mentorskap, coaching och energihealing och du har vårt fulla stöd genom hela processen. Mellan träffarna jobbar du med djupt stärkande och expanderande övningar, meditationer och transformerande självhypnoser. 

Under programmet får du personlig hjälp och vägledning att hitta dina vill, drömmar och mål på olika nivåer: Dels kommer du jobba med att hitta dina vill mentalt via logiken. Du kommer även öppna upp för att lättare komma i kontakt med hjärtat och hitta dina vill i känslan. Dessutom kommer du få göra övningar som innebär att du frigör, aktiverar och stärker upp dina vill och ditt sanna jag rent energimässigt.

Genomgående kommer du under dessa 10 veckor jobba med att stärka dig själv inifrån. Du bygger upp din självkänsla och ditt självförtroende, aktiverar din hemmafrekvens, du lär dig lättare tolka din känslomätare och du stärker kontakten med ditt sanna högre jag. Du kommer få flera transformerande övningar och verktyg som hjälper dig manifestera betydligt lättare. 

Vid träffarna kommer du även få uppvaknande-information som expanderar medvetandet vilket gör att du kan se på dig själv, livet och världen ur nya perspektiv. Det gör att du kan bli en allt mer medveten självskapare av en tillvaro och en värld som bygger betydligt mer på kärlek, glädje, positivt överflöd och frihet.

Programmet bygger genomgående på att skapa en allt tydligare förståelse för tankens kraft och universella lagar – främst attraktionslagen. Det är dynamiskt och anpassas till stor del efter deltagarnas intresse. Från att hålla det på en logisk mental nivå, till att gå mer på djupet i andliga perspektiv för den som vill det. Unikt och personligt anpassat för dig!

Intentionen är att du ska känna inspiration, glädje, harmoni och inre styrka när du jobbar med din personliga utveckling. Målet är att du ska öppna upp för att leva DITT liv, från ditt hjärta, istället för att låta dig styras av yttre omständigheter och inre triggers.

Boka genom att maila till hakan.berggren@tankecoaching.se

10-veckors-programmets 8 delar och hemövningar

Programmet pågår under 10 veckor och består av 8 delar:

– 6 kursträffar på ca 2 timmar/träff, varannan vecka.
– Däremellan får du även 2 privata sessioner på ca 2 timmar/session som vi planerar in tillsammans. Du kommer kunna välja vilket typ av privat session du vill ha. Du väljer mellan privat TankeCoaching/5D Coaching, F-EFT-coaching eller inkashamansk energihealing på distans.

Stärkande och utvecklande övningar att göra mellan träffarna:

Efter varje träff får du ett antal nya stärkande hemövningar som kommer leda dig i önskad riktning. I inledningen av varje ny kursträff kommer vi följa upp hur det gått för dig med dina övningar, för att stötta dig maximalt.

Effekten av programmet påverkas av den tid du väljer att lägga på verktygen som du får. Vi kommer coacha dig så att du kan frigöra tid och värdera dig själv och dina övningar under programmets gång. Flera av övningarna kan du dock göra samtidigt som du gör annat. Det vill säga du kan väva in dem i din vardag. Det gör att du kan träna utan att det kostar extra tid.

Välj att gå privat eller i en grupp som du samlar

Antingen går du ett privat program själv, eller så samlar du en egen grupp som du går tillsammans med. Är ni flera får ni reducerat pris. Du väljer om du vill gå kursen på plats hos oss eller om du vill gå online på distans.

Förutom kursträffarna och de privata sessionerna så får du också:

Ett paket med flera ljudfiler med meditationer, självhypnoser och inspiration att lyssna på och öva med. Du får dessutom flera filmklipp och skriftlig dokumentation via pdf.

Om du väljer inkashamansk energihealing på distans vid den ena eller båda dina privata sessioner, så får du även intuitiv medial vägledning via multidimensionella guider, samt en sten som laddats med den frekvens som bäst matchar det du vill känna och uppnå.

När du genomgått hela programmet får du även ett diplom för genomfört 5D Coaching-program.

Vi är redo för din kursstart i 5D Coaching-programmet! Är du?

Det är enkelt att komma igång med 5D Coaching-programmet! Kontakta oss så pratar lägger vi upp en plan som passar just dig och dina önskningar och behov. Antingen för dig eller för dig och din grupp. Boka genom att maila till hakan.berggren@tankecoaching.se

Vi är dina personliga vägvisare under hela din resa genom 5D Coaching-programmet

Håkan Berggren: Licensierad mental tränare vid Skandinaviska ledarhögskolan,TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach med djup kunskap om självhypnos och universella lagar, genomgått Bob Proctors “Thinking into result”, fd projektledare och personalansvarig chef, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling.

Helene Telin: Energihealer, chakaruna /shaman, intuitiv medial multidimensionell vägvisare, TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling, samt Fil. kand-examen i sociologi.

För info och bokning: maila hakan.berggren@tankecoaching.se

Vi ser fram emot att ses och att stötta dig under din personliga utvecklingsresa!
Håkan & Helene

Här berättar vi mer om 5D Coaching-programmet