5D-info

5 D – Att leva från hjärtat

Allt fler människor vaknar upp till att minnas mer av den vi verkligen är. Att bli mer av vårt sanna jag är en del av det som kallas uppstigningen. Uppstigningen till 5D (5:e dimensionen) kan beskrivas som att energin vibrerar på en högre frekvens än 3D (3:e dimensionen) där vi varit i väldigt många år. Nu är planeten jorden och alla vi som bor där på väg in i en mycket positiv tidsperiod. Den stora skillnaden blir att vår upplevelse av rädsla och brist ersätts med kärlek och överflöd. Mänskligheten har varit styrd av illusionen rädsla och brist vilket vi nu är på väg att lämna.

När vi vaknar upp ur 3D-illusionen kan vi tillsammans höja frekvensen och göra livet på jorden så mycket bättre. Förändringen skapas genom att var och en ökar sitt medvetande. Det kan vi göra genom att meditera och lyssna inåt och vi kan välja och leva mycket mer med fokus på glädje och må bra. En stor del i förändringen är att vi kommer vara mycket mer i hjärtat och mycket mindre i hjärnan och logiken. Vi behöver prioritera upp vår känsla och vårt eget välmående. Glädje lycka och harmoni kommer inte från materiella saker utanför oss utan allt handlar om hur vi mår på insidan. Börja satsa energi på dig själv och din egna personliga utveckling. Livet ska vara kul och underbart varje dag.

Börja göra medvetna val hela tiden – varje dag – med fokus på kärlek, ljus, medkänsla, äkthet, positiva tankar och positiva handlingar. Vi ska leva från hjärtat – det vill säga att intuitivt följa vår inre glädje och vara i service till andra – det är den värld vi skapar tillsammans just nu.

Här kan du läsa om Vera Ingeborgs fantastiska förklaring till skillnaderna mellan 3D, 4D och 5D:
“3D, 4D and 5D — The Dimensions And Their Differences”.

I våra privata sessioner, precis som på våra kurser och föreläsningar är intentionen att ta oss närmare och närmare den här höga frekvensen. Det är också vår intention med blogginläggen och energiguiden.  Titta runt på sidan och känn in om vad som passar dig bäst och kontakta oss om det är något du saknar som du skulle vilja läsa mer om eller om du vill boka session eller plats på event!

Helene & Håkan.