5D-PROGRAMMET – kursstart sept. 2021

En personlig andlig utvecklingsresa från 3D till 5D som väcker upp ditt sanna jag, ditt unika livssyfte, din obegränsade skaparkraft och hjälper oss skapa en ny värld i kärlek och frihet.

Välkommen att boka plats på det inspirerande och expanderande 5D-programmet. Det här är din egen personliga andliga utvecklingsresa, där du kommer bli en ännu mer medveten självskapare av ditt nya liv i 5D, där du lever livet från hjärtat. Vi kommer ses i en liten grupp vid fyra tillfällen på en kursgård i vacker miljö (plats kommer inom kort). Vi håller till i en härlig atmosfär med mysiga rum nära naturen och en spa-avdelning att landa i på kvällen för den som vill. Det här blir en frekvenshöjande process där du aktiverar den du innerst inne är och det du kom till den här planeten för att göra. Genom hela programmet kommer du öka din kunskap om attraktionslagen och andra dolda universella energi-lagar och upptäcka allt mer om livets magi.

Du kommer lära känna dig själv på en djupare nivå, höja din frekvens, ta bort blockeringar och begränsande program för att väcka upp din potential och ditt livssyfte. Under 5D-programmet jobbar du med dina vanor, tankemönster, undermedvetna program, samt med energikroppen för att få med hela jaget i processen.

Efter 5D-programmet kommer du ha en ovärderlig verktygslåda med nycklar, övningar, insikter och kunskaper som expanderar medvetandet och underlättar den fortsatta uppstigningsprocessen och uppvaknandet.

Sannolikt går du kursen enbart för din egen och din personliga utvecklings skull, men du kan också använda den kunskap du får för att ha hjälpa andra i deras uppvaknande. Antingen som medmänniska eller som tillägg i ditt nuvarande jobb. Vissa kommer kanske upptäcka att innehållet i programmet blir en central del i det livssyfte som väcks upp och kommer sedan jobba vidare som 5D-coach i någon form (tex via sessioner, föreläsningar, kurser eller annat).

Varje delkurs – det vill säga varje steg i kursen – startar på fredag eftermiddag och pågår till söndag eftermiddag. Några kvällar kommer vi avsluta övningarna med eldceremoni för att snabba på transformationen till den nya energin.

Efter varje delkurs får du hemövningar (delvis helt individuella uppgifter utifrån dina personliga behov och vill) som tar dig till nästa nivå. Däremellan kommer det ingå online-träffar via nätet där vi delar tankar och upplevelser och fyller på med en extra dos inspiration. Då får alla i gruppen också möjlighet att ställa frågor som dykt upp sedan vi sågs senast.

Ytterligare extra som ingår är en privat coaching-session, alternativt en personlig energihealing-session med kanaliserad vägledning som du lägger in vid valfritt tillfälle under processen. Då får du möjlighet att jobba med det som specifik kommit upp under din resa. Du väljer själv vilken typ av session du vill ha.

Under programmet får du likasinnade vänner för livet som du kan samskapa den nya tiden med. Det kommer även finnas en egen Facebook-grupp för er som går 5D-programmet. Där kommer alla gemensamt kunna stötta, inspirera och dela tankar under hela programmet.

OM 5D

Vad innebär uppstigningen till 5D och att leva i 5D-medvetande?

Allt fler människor vaknar upp till att minnas mer av den vi verkligen är. Att bli mer av vårt sanna jag är en del av det som kallas uppstigningen. Uppstigningen till 5D (5:e dimensionen) kan beskrivas som att energin vibrerar på en högre frekvens än 3D (3:e dimensionen) där vi varit i väldigt många år.

Nu är planeten jorden och alla vi som bor där på väg in i en mycket positiv tidsperiod. Den stora skillnaden blir att vår upplevelse av rädsla och brist ersätts med kärlek och överflöd. När vi är i 5D-medvetande lever vi med lätthet i höga vibrationer och vi låter hjärtat styra och har hjärnan som assistent. Vi ser den större bilden och agerar lätt och naturligt inifrån och ut, från hjärtat. Vi inser vår multidimensionalitet och kan uppleva andra nivåer av oss själva. Vi använder oss av betydligt mer än våra fem sinnen genom att vi också läser energier. Vi upplever att vi är en evig själ som just nu temporärt har en kropp.

Istället för att hämta information från gamla program och begränsande valda sanningar så har vi direktkontakt med kärnan/det sanna högre jaget. Här behövs egentligen inte tillit för när vi är här så bara VET vi. Vi följer tryggt intuitionen och vilar i vetskapen att den leder dit den ska, när den ska. Ett flow med höga äkta känslor av frid och glädje som vibrerar helt utan medveten ansträngning. Vi följer passionen och kreativiteten och lever vårt syfte. Livet flödar lätt av passion, mening och det som i 3D kallas magi.

5D-PROGRAMMETS FYRA DELKURSER

STEG 1 – DITT SANNA JAG

Under den första delkursen kommer fokus vara att på djupet upptäcka vem du innerst inne är.

Under processen kommer du får syn på det som begränsar dig i livet – olika program, energiblockeringar och vanor. Med hjälp av olika verktyg och energiövningar kommer du kunna ersätta begränsningarna med styrka och möjligheter. Bland annat kommer du få en tydlig förståelse för hypnos så att du själv kan använda självhypnos för fortsatt personlig utveckling. Du kommer också få ta del av en shamansk grupphealing som lossar tunga energier från energifältet, så att du lättare kommer i kontakt med den du verkligen är.

Den här helgen kommer du bland annat göra en helt unik transformerande övning. Den övningen höjer frekvensen markant och tar din självkärlek, hjärtmedvetenhet och kopplingen till dig själv till nästa nivå.

Verktygen som ingår hjälper dig att aktivera och snabba på processen till 5D, att höja din frekvens för att kunna leva det glada energifyllda liv du innerst inne längtar efter. De här dagarna innebär ett stort kliv närmare ett liv där du lever fullt ut i frihet, villkorslös kärlek och positivt överflöd. Den här helgen blir en gåva till dig själv för att på djupet stärka kärleken till dig själv, bygga upp ditt mod och att väcka upp ditt sanna jag.

STEG 2 – DITT UNIKA LIVSSYFTE

Den här underbara helgen blir ett tillfälle att verkligen öppna upp det du kom för att göra på den här planeten just i den här speciella tiden. Här ligger fokus på din passion och ditt syfte.

Du kom hit till jorden med ett speciellt livssyfte, men vad det syftet är kan endast du själv upptäcka. Har du redan hittat det du brinner för, men vill skapa ett bättre flöde i det du gör så får du nu en unik möjlighet att expandera din vision ännu mer. För dig blir fokus att få dig och ditt syfte att blomstra ännu mer! Vet du istället inte alls vad du vill, men känner att det är något därinne som vill komma fram och det är dags att upptäcka det, så kommer du att få en spännande resa under den här helgen. Nu öppnar du vägen mot något helt nytt som vibrerar högt av passion, mening och energi. Oavsett vilket, så blir det massor av ögonöppnande övningar för att verkligen dyka in det du brinner för. Efter den här helgen vet du dessutom hur du rent konkret ska komma igång med att manifestera din djupaste önskan till fysisk verklighet. 

Du kommer få göra olika kraftfulla övningar som inte bara öppnar upp ditt livssyfte, utan de ger dig även ovärderlig inspiration för att skapa det du vill. En av övningarna kommer från den inkashamanska energimedicinen och hjälper dig att öppna ditt hjärta så att du lättare kan känna alla känslor och på så vis manifestera det du verkligen vill.

STEG 3 – DIN OBEGRÄNSADE SKAPARKRAFT

Under den här delkursen går vi igenom flera kraftfulla verktyg för självhealing och alkemi, som markant aktiverar mer av din kraft och potential. Du kommer kunna göra energi-rening som du direkt kan se den fysiska effekten av. 

Vi kommer även göra övningar för att aktivera ditt tredje öga och stärka din intuition. Du kommer få lära dig om negativa eteriska implantat och hur du själv kan upptäcka och lossa dem, och därigenom aktivera betydligt mer av den healande kärleksenergin som flödar genom dig. 

Du kommer också lära dig hur du omedelbart kan heala dig själv och även hjälpa andra, genom 5D-tapping som är en kombination av EFT (Emotional Freedom Technique) + F-EFT (Faster EFT) + intuition. Snabbt och enkelt kommer du kunna lossa negativa tanke-loopar, tunga känslor (av tex oro och frustration), trauman och fysisk värk/sjukdom.

Under denna helg kommer du väcka upp en stor del av din egen förmåga till självhealing och din skaparkraft, samt kunna se effekten när du direkt börjar använda den.

STEG 4 – DIN NYA FRAMTID I 5D

Under de här dagarna kommer vi lägga fokus på hur vi vill att världen i 5D ska se ut. Allt från det personliga till det stora globala.

Du kommer få lära dig om Michael Tellingers UBUNTU-samhälle (https://www.ubuntucontributionism.org/). Det är ett samhälle där vi går från 3D till 5D. Vi går från att fördela jordens och människans resurser med pengar och makt – till att fördela den med villkorslös kärlek och enhet. Vi kommer ha en kreativ härlig workshop där vi ser hur vi tillsammans med andra människor kan forma den här nya vackra världen som just nu håller på att födas fram.

En förutsättning för att vi ska kunna skapa den nya världen är att vi kan tänka oss den. För det vi inte kan tänka kan vi inte manifestera. Allt skapas i våra tankar först. Nu har vi kommit så långt i processen att vi kan börja se bortom inlärda och nuvarande strukturer och system. Här har vi expanderat medvetandet och kan dyka in i nya oändliga möjligheter. Och med den naturliga perfektionen och medmänskligheten som bas, kan vi äntligen börja skapa det vi hittills knappt kunnat drömma om!

Den här helgen kommer du även få möjlighet att ta emot en kraftfull shamansk energihealing. Den rensar bort blockeringar för att du mycket lättare ska kunna se din sanna väg, fördjupa kontakten ytterligare med ditt högre jag och med dina guider. Det blir en ovärderlig öppning för din fortsatta utveckling och ditt skapande av den nya världen i 5D.

KOSTNAD OCH DATUM

Hela 5D-programmet består av totalt 4 delkurser (fyra steg):
Steg 1: fredag – söndag september 2021
Steg 2: fredag – söndag november 2021
Steg 3: fredag – söndag januari 2022
Steg 4: fredag – söndag mars 2022

Plats för programmet kommer snart. Och exakta datum och för första delkursen fastställs inom kort.

Kursavgift för varje delkurs/steg i 5D-program: 4900 kr (Extra som ingår i priset, se nedan.)

Kostnad för boende och mat fredag till söndag på kursgården: ca 2000 kr (Kursgård och pris är snart klar och kommer inom kort.)
Enkelrum XXXX kr
Del i dubbelrum XXXX kr

Du som väljer att inte bo på kursgården, utan har boende själv har möjlighet att själv köpa de måltider du vill ha under kurshelgen.

BETALNING OCH BOKNING

När du bokar så blir din betalning uppdelad i två delar: först en för kursavgiften till 5D-programmet, och sedan en för boendet/maten.

Du bokar din plats på 5D-resan i två steg:

1) Maila till hakan.berggren@tankecoaching.se och boka plats + ange vilket boende-alternativ du väljer (del i dubbelrum, ett enkel rum eller eget ordnat boende).
Ta första steget och maila nu, om det känns som en kurs för dig.

2) I bekräftelsemailet får du med en faktura som avser hela kursavgiften för 5D-programmet. Direkt när du betalat kursavgiften är du anmäld. (Kontakta oss vid ev. behov av delbetalning).

Du som väljer att bo på kursgården får därefter en andra faktura från oss på resterande belopp, det vill säga kostnaden för det boende-alternativ du valt. Den fakturan ska vara betald senast en månad innan kursens startdatum. Om det är mindre än en månad kvar till kursen när du får din faktura så ska den vara betald inom 5 dagar.

Betalningsvillkor:
Det är möjligt att överlåta din plats till annan person om du får förhinder att gå. Behöver du avboka kursen så återbetalas hela summan av kursavgiften, utom 1125 kr som är bokningsavgift.

EXTRA SOM INGÅR I PRISET

Förutom de fyra delkurserna Steg 1-4, så ingår även:

— 3 online-träffar i grupp via nätet (ca 2-3 timmar).

— En privat session med Håkan eller Helene (personlig 5DCoaching-session, knacknings-session eller energihealing-session med kanaliserad vägledning) (värde 900 kr + moms).

— Ett stort paket med flera filmer och skriftlig dokumentation via pdf, ljudfiler med meditationer, självhypnoser och inspiration att lyssna på och öva med mellan varje delkurs och efter 5D-programmet (värde ca 3000 kr).

— Unika utvecklande hemövningar som anpassas utifrån dina behov och ditt vill.

— Tillgång till privat Facebookgrupp där vi kan kommunicera, supporta och inspirera varandra under processen.

— Två personliga stenar. En som hjälper dig manifestera ditt syfte och en som som laddas energimässigt med den frekvens som bäst matchar det du vill känna – vanligtvis vibrationen av den affirmation som hjälper dig bäst (exakt vad det blir just för dig framkommer under resan).

— En värdehandling som du själv skapat där du vet hur du ska fortsätta med din process efter programmet.

— Vänner för livet! (Kanske värt mer än vad som kan värderas i pengar…?)

OM DINA KURSLEDARE/VÄGVISARE UNDER 5D-RESAN

Helene Telin:
Chakaruna healer och vägvisare i din uppstignings-process som är här nu för att bygga ljusbroar från den gamla 3D-världen till den nya fria världen i 5D. Inspirerar och bidrar till att höja frekvensen, väcka upp magin och den oändliga skaparkraften hos människor. Använder intuition, mentala verktyg, energipsykologi och energimedicin för att aktivera självhealingen och kraften inom var och en. Shaman, multidimensionell vägvisare TankeCoach/5D-coach, NLP-coach, F-EFT-coach, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling, samt Fil. kand-examen i sociologi som blev ett avstamp in i tankens kraft och hur vi människor fungerar individuellt och kollektivt.

Håkan Berggren:
Har gjort tusentals timmar av eget informationssökande och är sedan många år insatt i hur sinnet fungerar och i vad som händer i världen utifrån expanderade uppvaknande-perspektiv. Håkan brinner för hjälpa människor att expandera medvetndet och bemästra tankens kraft. Hans passion är också att vara med och skapa den nya världen där vi är fria och fördelar världens resureser med kärlek istället för pengar. En värld i 5D där vi tar hand om vår hälsa på alla sätt och där vi alla gör det vi brinner för. Är bland annat Licensierad mental tränare vid Skandinaviska ledarhögskolan,TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach med djup kunskap om självhypnos och universella lagar, fd projektledare och personalansvarig chef, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling.

VILL DU ISTÄLLET GÅ ETT SKRÄDDARSYTT 5D-PROGRAM?

Är du intresserad av 5D-programmet, men känner att den inte riktigt passar dig enligt den här beskrivningen? I så fall finns möjlighet att gå den under andra former. Exempelvis andra datum, på annan ort närmare dig, i anpassat format eller privat med dina vänner eller människor som du samlar/bjuder in? Kontakta oss så ser vi över ett skräddarsytt alternativ som passar dig. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Vill du sätta fart mot 5D tillsammans med oss?
Känns det här som en kurs för dig?
Boka din plats idag och säkra din plats på 5D-programmet!

Helene & Håkan
5D Coaching