Lär dig Intuitiv 5D-Tapping och F-EFT

Kurs som öppnar för att höja frekvensen, aktivera det naturliga energiflödet och skapa varaktig frid i kropp & sinne

Transformerande knacknings-metoder som är guld värd för alla i den här tiden av uppvaknande och uppstigning när rädslor, oro, frustration, stress och fysiska obalanser lätt kan aktiveras.

Under den här tvådagarskursen kommer du upptäcka hur du kan hjälpa dig själv och andra genom ett unikt och kraftfullt sätt att använda knackningstekniker. Lär dig Intuitiv 5D Tapping och F-EFT för att höja frekvensen, aktivera det naturliga energiflödet och skapa varaktig frid i kropp & sinne.

I den tid vi befinner oss i nu är det många som upplever stress, oro, frustration och rädslor av olika slag. Gamla negativa minnen och trauman som packats undan kommer nu upp till ytan. Det här gör att vi kan uppleva obalanser på flera olika sätt. Genom de här teknikerna får du möjlighet att betydligt lättare släppa taget om exempelvis negativa tankeloopar, tunga känsloblockeringar, fysiska bekymmer, trauman, oro, stress, rädsla, sömnproblem, fobier etc, vilket begränsar dig från att vara i din fria naturligt flödande livsenergi. Vi kommer även gå igenom hur du kan använda knackningstekniker för släppa taget om undermedvetna program och övertygelser för att få attraktionslagen och manifestering att fungera ännu lättare.

Kursen passar dig som vill kunna använda teknikerna för att hjälpa dig själv. Dessutom är den perfekt för dig som även vill kunna stötta och coacha andra för att lossa problem på djupet för att skapa varaktig harmoni. Förutom att du får massor av inspiration och kunskap så får du även chans att öva praktiskt och ställa frågor under de här dagarna.

Var med på den här unika kursen och få med dig ett ytterst värdefullt verktyg som du kommer ha till hands i resten av livet!

För vem?

Det krävs inga förkunskaper. Känner du att du vill vara med så är det för dig!

Boka

Kursledare: Håkan Berggren och Helene Telin.
Plats, datum och tider: Rudegården Matfors, lörd. 5 februari 10.00-17.00 – sönd. 6 februari kl. 9.00 – 16.00.
Boka: Maila till hakan.berggren@tankecoaching.se

Pris

Pris för dig som går kursen hos oss på Rudegården 5-6/2: 3100 kr/pers
Pris för kursen på annan ort: 3600 kr/pers

Så säger andra som gått kursen:

”Jag har gått era tre timmars över nätet och ville fördjupa mig mera för att också kunna hjälpa andra. Inget förutsatt att man skall hjälpa andra, utan det räcker bra att hjälpa sig själv. Man behöver inte gå nåt innan tvådagars kursen utan går utmärkt att komma som helt ny. Vi fick grundlig och bra genomgång och god tid att öva. Hela gruppen och ni som våra ledare skapade en positiv och bra lärandemiljö. Jag känner mig mera trygg och hemma i metoden nu vågar även ta ut svängarna och lita till min intuition – tack // SonjaKatrin”

”En kurs som ger aha-upplevelser och nya insikter på flera plan. Den är enkel och effektiv och kan lätt kombineras med andra metoder som jag redan jobbar med. Pedagogiska och tydliga lärare som har stor egen erfarenhet att dela med sig av. Praktiska övningar och lätt att återkoppla efteråt för frågor om det behövs. Rekommenderar den gärna då den passar både för egen del och för arbete med klienter” ///Mia