Presentkort

Beställ presentkort på privat session, kurs eller produkt i webbutiken

Vill du ge en meningsfull gåva till någon du bryr dig extra mycket om? Här kan du beställa presentkort på Privat session, privat kurs eller på någon av produkterna i webbutiken.

Så här beställer du och så här levereras presentkortet:

1) Skriv ett mail och ange vad presentkortet ska gälla (Privat session, privat kurs eller skriv vilken produkt i webbutiken som det ska gälla).

2) Ange om du vill ha presentkortet på mail att skriva ut själv eller om du vill ha det utskrivet och hemskickat till dig.

OBS! Vill du ha det hemskickat och vill ha det innan julafton så behöver vi ha beställningen i god tid innan. Vill du ha det hemskickat så ange adress. Beställer du hemskickat så tillkommer 60 kronor på priset.

3) Skicka mailet till med din beställning till hakan.berggren@tankecoaching.se och skriv PRESENTKORT i ämnesraden.

4) När vi fått ditt mail så meddelar vi dig inom kort att vi tagit emot beställningen. Då betalar du enkelt via Swish (betalningsuppgifter kommer i mailet).

4) Efter betalningen skickar vi ditt presentkort som innehåller en unik kod som mottagaren sedan anger vid bokning eller beställning.

Info till som gäller mottagaren av presentkortet

Vid köp av presentkort på privat session eller kurs:
Mottagaren av presentkortet bokar själv dag och tid för sessionen genom att maila till oss och ange den unika kod som finns på presentkortet.

Vid köp av presentkort på produkt i webbutiken:
Mottagaren av presentkortet köper själv produkten i webbutiken genom att ange den unika rabattkoden som ger 100 procent reducering på priset. Då räknas summan ner till noll kronor. Rabattkoden finns på presentkortet.