Distanshealing med vägledning

Det här är en distans-session med fokus på att transmutera blockeringar i energifältet för att öppna upp för ditt naturliga flöde av välmående och livsenergi. Du får dessutom multidimensionell vägledning som ger dig extra stöd och styrka att uppnå det du vill.

Varje energihealing är totalt unik, ingen är den andra lik. Jag jobbar intuitivt med energihealing och vi bli vägledda att fokusera energin där det behövs som allra bäst. Sessionen går egentligen inte att beskriva med ord utan behöver upplevas.

Så här går det till:

En distanshealing-session med intuitiv vägledning tar cirka 30-45 minuter för dig. Då sitter eller ligger du ner där du är och slappnar av. Direkt efteråt så skriver jag ett kort meddelande till dig och meddelar så du vet att vi är klara med själva healingen.

Näst steg är att jag går över till att fortsätta ta emot via automatskrift. Slutligen (efter ca en och en halv timme totalt) sammanställer jag den vägledningen du fått. Därefter skickar jag det till dig via mail eller chatt beroende på vad vi kommit överens om. Efteråt kommer du kunna jobba vidare själv med de övningar/verktyg/tips du fått, för att förstärka det vi jobbat med.

Boka

Maila till helene.telin@tankecoaching.se
Pris: Ord. pris: 400 kr/session.

Vad är Alchemy Energy Healing? Läs här.

Vill du veta mer om andra sessioner? Läs här.

(Foto: unsplash.com)