Frekvenshöjande Energi-retreat – gå från 3D till 5D

Välkommen till inspirerande dagar där vi tillsammans lägger fokus på att skapa ett behagligt och tryggt space och samtidigt skapa en tydligare bild av uppstigningen in i den nya tiden från 3D till 5D. Vad innebär egentligen detta energimässigt och vad innebär det rent fysiskt i livet? Hur kommer det sig att världen ser ut som den gör och varför upplever vi brist när det egentligen inte finns någon brist? Vad betyder den nya fantastiska värld som vi faktiskt håller på att skapa, just precis nu?

Det viktigaste av allt: Vad kan var och en av oss tänka och göra i våra egna liv, för att må ännu bättre, höja frekvensen och skapa en positiv tillvaro som är fylld av glädje, harmoni, kärlek och positivt överflöd? Vad kan just du göra för att bidra till den stora förändring som vi alla just nu går igenom.

Upplägget genomförs i mindre grupper vilket skapar möjligheter att dela tankar med varandra samt ställa frågor. Vi kommer öva kraftfulla healande meditationer, genomföra transformerande övningar och prova verktyg för att lära sig att släppa taget om begränsningar, höja frekvensen, stärka intuitionen och kliva in i den egna kraften.

Under kursen gång kommer det presenteras tydliga och inspirerande förklaringar samt mer djupgående aspekter av attraktionslagen (kvant-manifestering, parallella verkligheter och timelines).

Tanken är att efter dessa dagar kommer du känna massor av energi och ha ännu mer kunskap att manifestera det just du önskar att skapa i ditt liv.

Retreatledare: Håkan Berggren och Helene Telin, TankeCoaching & 5D Coaching.
Datum och plats: Inga datum och platser fastställda.

Vill du att vi kommer till dig och håller retreatet på din ort så kontakta oss. Vi bestämmer då tillsammans inriktning och antal dagar för retreatet. Kontakta oss.