Lär dig självhealing genom F-EFT

Boka plats på den här inspirerande och expanderande dagen där vi fokuserar på hur du kan bli en ännu mer kraftfull självskapare i ditt liv. Vi går bland annat igenom olika sätt att släppa problem av olika slag (mentalt, fysiskt och känslomässigt). Du lär dig hur du kan hjälpa dig själv och andra att öppna upp flödet i energin genom olika former av självhealing.

Framför allt lägger vi tyngdpunkten på den kraftfulla knackningstekniken F-EFT (”Faster EFT) och hur du kan använda den i kombination med egen intuition. Fokus ligger på att med olika verktyg släppa blockeringar och höja frekvensen för att må ännu bättre. Under dagen får du en djupare förståelse för hur mentala, känslomässiga och fysiska problem manifesteras.

När du går hem från den här dagen har du fått verktyg för att jobba vidare med din egen utveckling och för att hjälpa andra.

En bonus med en sådan här inspirationsdag är att det öppnar upp för nya vänskaper med likasinnade deltagare.

För vem? Det krävs inga förkunskaper. Passar både dig som redan har djupare kunskaper inom tankens kraft & healing – och dig som inte har några förkunskaper alls. Känner du att du vill vara med så är det för dig.
Kursledare:
Håkan Berggren och Helene Telin.
Pris: 1250 kr ink moms. (Fika och dokumentation ingår. Medtag egen lunch.)
Datum, platser och tider: Inte klart än.
Boka: Maila till hakan.berggren@tankecoaching.se

Alla våra inspirationsdagar bygger på värme, omtanke och respekt, så den kräver inte att du som deltagare måste utmana dig på något sätt inför gruppen. Du väljer alltid själv hur om/vad/hur mycket du vill dela med andra. Det viktiga är att DU får ut det DU vill ha av dagen för DITT eget måbra.

(Om du vill att vi istället kommer till dig/er och håller kursen på din ort, så blir det gratis för dig som tillhandahåller lokal – tex hemma hos dig – och bjuder in deltagare till kursen.)

Vad är F-EFT?

F-EFT är ett mycket kraftfullt och enkelt sätt att komma förbi känslomässiga hinder och problem som bland annat stress, oro, frustration och bristtänkande och andra rädslobaserade program. Många andra har med hjälp av den enkla ”självhealing-metoden” öppnat upp för att vibrera i sin hemmafrekvens och lättare hantera attraktionslagen. F-EFT är också en kraftfull metod för att släppa fysisk värk,  förbättra sömn,  ta bort godissug, bli fri fobier (ex. höjdrädsla, prata inför grupp eller flygrädsla) mm. Det här är är bara några exempel på många vad deltagare lyckats med genom F-EFT.

F-EFT väver samman EFT, NLP samt andliga och vetenskapliga perspektiv på den enorma kraften i våra egna tankar. Det är en enkel och kraftfull akupressur-teknik där du knackar lätt på meridianpunkter, samtidigt som du coachar dig själv. Efter den här lärorika inspirationsdagen kommer du veta hur du gör eftersom vi även övar praktiskt. Några frivilliga kommer även få möjlighet att bli F-EFT-coachade av någon av oss inför gruppen. Du kommer även få skrivet material på svenska som du kan ha som stöd i det eget fortsatta arbete efter kursen.

Här finns mer info om vad EFT och F-EFT är och hur det fungerar: Läs här.

Facebooktwitterlinkedin