Utvecklande inspirationsdag ”Transformation genom F-EFT”

Lär dig att transformera med F-EFT. Den här extremt effektiva metoden hjälper dig att släppa taget om negativa automatiska program i det undermedvetna. F-EFT är med andra ord en metod för att bland annat släppa taget om negativt laddade minnen, triggers, skuggor, begränsande valda sanningar, begränsande tankemönster och fysisk värk. Det här blir en dag för att verkligen börja öppna upp för ett positivt flöde, en hög frekvens och att lättare leva i 5D från hjärtat. 

F-EFT är ett mycket kraftfullt och enkelt sätt att komma förbi känslomässiga hinder och problem som bland annat stress, oro, frustration och bristtänkande och andra rädslobaserade program. Många andra har med hjälp av den enkla ”självhealing-metoden” öppnat upp för att vibrera i sin hemmafrekvens och lättare hantera attraktionslagen. F-EFT är också en kraftfull metod för att släppa fysisk värk,  förbättra sömn,  ta bort godissug, bli fri fobier (ex. höjdrädsla, prata inför grupp eller flygrädsla) mm. Det här är är bara några exempel på många vad deltagare lyckats med genom F-EFT.

Kom in i ditt naturliga positiva flöde (i ”kärnan”/ditt sanna jag) där du medvetet skapar ditt mående och ditt liv från hjärtat. Det här blir en magisk och minnesvärd dag!

F-EFT väver samman EFT, NLP samt andliga och vetenskapliga perspektiv på den enorma kraften i våra egna tankar. Det är en enkel och kraftfull akupressur-teknik där du knackar lätt på meridianpunkter, samtidigt som du coachar dig själv. Efter den här lärorika inspirationsdagen kommer du veta hur du gör eftersom vi även övar praktiskt. Några frivilliga kommer även få möjlighet att bli F-EFT-coachade av någon av oss inför gruppen. Du kommer även få skrivet material på svenska som du kan ha som stöd i det eget fortsatta arbete efter kursen.

Eftersom gruppen blir ganska liten så kommer du ha möjlighet att ställa just dina frågor och dela dina tankar. Det gör att du kommer få ut maximalt av den här dagen. En bonus som många gånger kommer med en sådan här inspirationsdag är att det öppnar upp för nya vänskaper med likasinnade deltagare.

Kursledare: Håkan Berggren och Helene Telin
Pris: 1250 kr ink moms. (Fika och dokumentation ingår. Medtag egen lunch)
Datum, platser och tider:
— 26 maj 2019 kl. 10.00- ca 16.00: Rudegården, Rude 187, Matfors.

OBS! Om du vill att vi istället kommer till dig/er och håller kursen på din ort, så blir det gratis för dig som tillhandahåller lokal (tex hemma hos dig) och bjuder in deltagare till kursen. 

Boka eller skicka förfrågan: Maila till hakan.berggren@tankecoaching.se

Här finns mer info om vad EFT och F-EFT är och hur det fungerar: Läs här.

Alla våra inspirationsdagar bygger på värme, omtanke och respekt, så den kräver inte att du som deltagare måste utmana dig på något sätt inför gruppen. Du väljer alltid själv hur om/vad/hur mycket du vill dela med andra. Det viktiga är att DU får ut det DU vill ha av dagen för DITT eget måbra.

Facebooktwitterlinkedin