Tvådagarskurs ”Från 3D till 5D”

Höj frekvensen och expandera mot 5D med inspiration från Ubuntu – One Small Town

Det vi inte kan tänka kan vi inte heller uppnå. Därför kommer vi under den här tvådagarskursen ”Från 3D till 5D” att expandera våra sanningar om vad som är möjligt. Genom effektiv omprogrammering – bland annat i form av självhypnos – kommer du ta ett stort kliv in i kraften, modet, tilliten och kreativiteten som du har inom dig.

Boka plats på kursen

Om innehållet i kursen

Vad innebär då egentligen ett liv i 5D? Ett av flera sätt att se det på är att leva i kärlek från hjärtat, istället för utifrån rädsla och kontroll som vi till stor del gjort i 3D. Idag fördelar vi jordens resurser med pengar istället för kärlek och det är orsaken till att större delen av mänskligheten upplever brist.

Det finns ingen brist på planeten men vi har accepterat ett system som innebär att vi upplever det så. Nu kan vi ändra på det och tillsammans börja forma något helt nytt…!

Ett sätt att göra det är genom Michael Tellingers ”One small town” som leder till ett Ubuntu-samhälle. Det konceptet inspirerar och visar hur det fria livet i 5D skulle kunna se ut. Den stora delen är att göra förändringen inom oss själva. Vi behöver först tankemässigt kunna se det nya livet och den önskade tillvaron.

Ju fler som börjar se den nya världen och börja agera för att skapa den – ju fortare kommer vi dit.

Vad är din passion? När mår du som allra bäst? Hur vill du se den nya världen?  Det här och mycket mer kommer vi väcka upp de här dagarna!

För vem är kursen?

Alla som vill kliva in ännu mer i sin egen kraft och som vill se en ny värld i gemenskap där vi lever på det vi brinner för. Det krävs alltså inga förkunskaper utan endast ett öppet sinne och en önskan om en bättre värld.

– Plats & tider: 

Rudegården, 86491 Matfors.
Lörd. 27/11 kl. 10.00-17.00 – sönd. 28/11 kl. 9.00 – 16.00.

– Pris: 3100 kr (Fika och frukt ingår)
Ta med egen lunch. Finns möjlighet att värma och kyl.

Boka nu genom att maila Håkan!

Kort video om kursen

”Det här kan vara bland det viktigaste vi gör i den här turbulenta tiden. Det vi inte kan tänka och se för vårt inre kommer vi inte få uppleva. Under de här två dagarna spårar vi tankehinder och skapar en helt ny inre värld som sedan bli vår yttre värld.”

Och du.. vill du att vi kommer till din ort också? Allt är möjligt..

Hör av dig till oss