Gratis material & event

Gratis: Föreläsning ”Tankar skapar framtid

Varsågod, här får du en film med vår föreläsning ”Tankar skapar framtid”, del 1 helt gratis. Du hittar den dels här på Youtube-kanalen TankeCoaching. Men vill du ha den till din mail så beställer du den i webbutiken utan kostnad. Då får du även med en guidad självhypnos på mp3 som öppnar upp för nya möjligheter. Klicka här: Webbutiken.

Gratis: Inspirerande ”Hemma-hos”-kväll hos dig

Samla en grupp vänner så kommer vi hem till er och inspirerar, föreläser och informerar kring det som intresserar er inom personlig utveckling & tankens kraft. Exempelvis attraktionslagen, energi, EFT, självhealing, uppvaknande, avslöjande, expanderat medvetande och/eller 3D-5D. Vet ni inte vad ni vill så känner vi av vad vi ska lägga fokus på, så det kommer alltid bli en spännande och bra träff. Läs mer här: ”Hemma-hos”.

Gratis: ”Lycko-affirmationer” via webbutiken

I webbutiken så kan du även bland annat ta ner mp3-filen med stärkande och upplyftande ”Lycko-affirmationer” gratis. Funkar utmärkt att lyssna på exempelvis under promenaden eller när du åker bil. (Om du vill kan du provlyssna här på en kort version på sex minuter här:

Gratis: Inspiration & meditationer på Youtube, Facebook, Instagram och här i bloggen.

-Prenumerera TankeCoaching på Youtube. Där lägger vi regelbundet upp inspiration och meditationer. Kanalen växer hela tiden. Prenumerera du också.
-Följ oss på Facebook (sidan TankeCoaching och gruppen 5D Coaching) och på Instagram (TankeCoaching).
-Inspireras och få tips via vår blogg: ”5D Coaching-bloggen”.

Gratis: Meditationer med TankeCoaching på Soundcloud

Om du går in på ”TankeCoaching” på Soundcloud så hittar du olika spellistor med guidade meditationer. En av dessa listor är på engelska, övriga är på svenska: Soundcloud/TankeCoaching.

Gratis: Universella lagar för mänskligheten – lyssna eller läs

Här får du attraktionslagen sammanfattad i 8 universella lagar. Läs texten här på länken eller klicka dig vidare till Youtube och lyssna där: Universella lagarna

Vill du supporta?

Vi ger från hjärtat och det finns inga krav på att betala för det gratis-material vi delar. Men du som känner att du vill, får gärna ge valfri summa. Din gåva är mycket uppskattad och hjälper oss att skapa ännu mer att dela med oss av. Vill du ge så Swisha valfri summa till 070-3186611 eller till 070-2087766.

Det här är ett led i att växla över till att leva 5-dimensionellt (”energi-filantropi) för allas högsta bästa.