Gratis

Gratis föreläsning och ljudfiler

Vi ger bort vår föreläsning ”Tankar skapar framtid”, del 1 gratis. Och känner du dig intresserad eller lockad att beställa den, så vet jag också att det är något för dig i den… Följ din känsla.

Du får även med en guidad självhypnos på mp3 som öppnar upp för nya möjligheter. Du laddar enkelt ner filmen och ljudfilen gratis här i vår webbutik och kan titta på den när det passar bäst: http://shop.tankecoaching.se/

I webbutiken så kan man även ta ner helt nya sköna styrke-tankar gratis via mp3-filen ”Lycko-affirmationer1”. Rekommenderas varmt. (Den som vill kan provlyssna här på en kort version på sex minuter:

Berätta – vad vill du ha?

Vi fyller nu löpande på i webbutiken med nya program inom specifika områden och tar tacksamt emot tips på områden som man skulle vilja ha inspiration och verktyg inom (stress, EFT/F-EFT, självhealing, attraktionslagen, relationer, livsuppgift, självkärlek, jobb/livsuppgift eller något helt annat.) Tipsa oss gärna så kanske den dyker upp!

Dyker det upp någon fråga/fundering så maila eller ring mig eller Håkan. Fortsatt lycka till med det du gör och ha en himla bra dag!

Dela och inspirera vidare!

Dela gärna vidare till andra som du vill inspirera! Kollegor, vänner, familj etc. Det här passar alla – oavsett om man varit med på TankeCoaching innan eller inte.

Följ oss även på Youtube (TankeCoaching), Facebook (sidan TankeCoaching och gruppen 5D Coaching, på Instagram (TankeCoaching). Och vill du ha TankeCoaching till jobbet så hittar du info för chefer och medarbetare på tankecoaching.se