Hemma-hos

Boka gratis inspirationskväll hemma hos dig

Nu kör vi en omgång med gratis ”hemma-hos-inspiration” igen! Samla en grupp vänner och bekanta så kommer vi – Helene Telin och Håkan Berggren – hem till er och delar inspiration & information kring det som intresserar er inom TankeCoaching & personlig utveckling. Under kvällen får ni även vara med och fråga, diskutera och prova på någon övning.

Boka

Du bokar genom att maila till helene.telin@tankecoaching.se och berätta vilket område du vill att vi riktar in oss på när vi kommer till er. Vi återkommer till er för att boka passande kväll. Vi bestämmer tillsammans med dig hur lång inspirationskvällen ska vara (ca 2 – 3 timmar, den blir ofta lite längre har det visat sig). 

Pris

Just nu gratis! (Utanför Sundsvall tillkommer resekostnad och ev. logi.)

Tema för kvällen

Här är fyra teman du kan välja mellan:

TEMA 1: ”7 nycklar till att förstå och bemästra tankens kraft”

Under den här kvällen beskriver vi tankens kraft på ett logisk sätt som alla lätt kan ta emot. Du får du mentala nycklar till att fylla på dig själv för att må riktigt bra och skapa det du vill i alla områden i livet. Verktygslådan med effektiva mentala tekniker kan du exempelvis använda för att:

-minska och hantera oro och stress
-bygga upp positiva och stärkande tankemönster
-stärka självkänsla, självförtroende och mod
-känna mer glädje, energi och motivation
-frigöra din obegränsade potential!

Teknikerna är enkla och flera av dem kan du smidigt väva in i din vardag. Det här är en kväll där du får värdefulla tänkvärdheter och massor av positiv energi.

TEMA 2: ”Hur attraktionslagen verkligen fungerar”

Här inspirerar vi kring tankens kraft, men vi släpper vi en del av de logiska förklaringarna och går mer in på energi och hur vi skapar vårt liv utifrån attraktionslagen (”the law of attraction”). Hur kan vi göra för att ännu lättare manifestera det vi vill inom alla områden i livet? Hälsa & mående, kärlek & relationer, jobb & livssyfte mm. Det här kommer vi förtydliga under kvällen. 

Under kvällen berättar vi om hur vi släppa begränsande övertygelser och heala oss själva, om vi inser att vi håller en energi som gör att vi attraherar mer av det vi inte vill.

Vi guidar er också också i en grupphealing för att släppa blockeringar och komma in i din egen kärnfrekvens. Alla få dessutom ett personligt intuitivt och en personlig affirmation för att öppna upp det positiva flödet i livet.

TEMA 3: ”Olika sätt att kliva ur 3D-matrix och expandera medvetandet”

Allt fler människor vaknar upp till att minnas mer av den vi verkligen är. Vi går från att leva i den gamla 3D-matrix till en ny värld där energin vibrerar på en högre frekvens än tidigare och andra värderingar råder. Den stora skillnaden blir att vår upplevelse av rädsla och brist ersätts med kärlek och överflöd.

När vi nu vaknar upp ur 3D-illusionen kan vi tillsammans fortsätta att höja frekvensen och göra livet på jorden så mycket bättre. Förändringen skapas genom att var och en expanderar sitt medvetande. Det kan vi göra på många olika sätt. Många upplever dock att de sitter fast i och inte riktigt vet hur de ska komma ur den gamla världen.

Vi lyfter utifrån våra perspektiv fram att vi nu befinner oss just nu i ett stort uppvaknande. Det innebär stora förändringar på många olika plan för alla på hela planeten. Vi kommer förklara hur vi ser på nuläget och vart vi är på väg och framför allt vad vi alla kan göra för att bidra.

Under den här kvällen öppnar vi upp för alla de möjligheter som finns och ger vi er nycklar som visar vägen ut matrix. Vi ser också fram emot att ta del av era tankar och intressanta samtal och skön gemensam meditation.

TEMA 4: Helt nya möjligheter med EFT (”tapping”) och F-EFT
Läs mer här.