Hitta ditt vill och ditt sanna jag

En transformerande kurs i personlig andlig utveckling 27-29 november

Är du redo att öppna upp för din passion och dina drömmar?
Då är du välkommen att vara med på att ”Hitta ditt vill och ditt sanna jag”

En kurs i personlig andlig utveckling för att på olika sätt hitta ditt vill, stärka dig i ditt center och det som är din väg, och börja leva allt mer av din dröm.

Under den här kursen väver vi samman tankecochande övningar, energipsykologi-tekniken F-EFT, guidade meditationer och självhypnos med inkashamansk energimedicin och healing. Kursen bygger på att ge dig en ordentlig dos inspiration + att du kommer få göra mycket kraftfulla övningar för att släppa på blockeringar och öppna upp för ditt vill och ditt sanna jag.

Du kommer få göra övningar på tre olika plan:

1.) Övningar som fokuserar på att öppna upp en mental nivå där du hittar dina vill i logiken.
2.) Övningar som bygger på att komma i kontakt med hjärtat och hitta dina vill i känslan.
3.) Övningar som innebär att du frigör, aktiverar och stärker upp dina vill och ditt sanna jag rent energimässigt.

Vi kommer göra en kraftfull shamansk övning som gör att du inte tappar energi utan du kan stanna i din egen kraft. Du kommer få lära dig metoder som du kan använda för att släppa begränsningar och snabbare börja manifestera dina vill. Det här gör att du med större lätthet kommer kunna vara, göra och leva ditt sanna jag. De verktyg du får hjälper dig att släppa tunga känslor som tex oro, stress och frustration så att du istället kan känna balans, flyt och djup meningsfullhet i livet.

Den här kursen öppnar upp för det ditt hjärta längtar efter och ger dig en ordentlig kickstart för betydligt mer glädje, passion och energi i livet!

Trygghet för alla

Obs! Som alltid bygger våra kurser på trygghet. Du gör övningarna individuellt och väljer själv om och hur mycket du vill prata i grupp och dela med andra. De gemensamma övningarna bygger främst på att samtala två och två. Gruppen är dessutom liten, vilket också bidrar till en trygg och skön stämning och många bygger upp en ny vänskap då man fått möjlighet att träffa likasinnade.

Kommentarer från kursdeltagare

Fantastiska kursledare! Den mest givande kursen för mig hittills!
// Håkan M
”Rekommenderar starkt att gå kursen oavsett vart du står i din utvecklingsresa där jag uppskattade variationen av innehåll där man både fick stor kunskap att använda på egen hand i sin fortsatta personliga utveckling men också en stor dos inspiration vilken fortsatt väg man önskar vandra. Grymma kursledare med blandade personligheter och stor erfarenhet som har en fin känsla för hur gruppen ska få ut så mycket som möjligt vilket kräver en fin känsla och dynamik där alla får känna sig sedd och hörd vilket är viktigt om man ska utvecklas. Detta hanterade dom galant”
// Andreas F

Datum och plats för kursen

Fredag 30/10-söndag 1/11 2020.
Platsen är Rudegården utanför Matfors (Sundsvall) Övningarna gör vi både inomhus och utomhus. Adressen är: Rude 187, 864 91 Matfors.

Pris och vad som ingår

4 900 kr för hela kursen. I priset ingår även sex vegetariska måltider (dvs lunch och middag), fika varje för- och eftermiddag, skriftligt material.

Obs! Meddela vid anmälan om du har specialkost så anpassar vi efter det.

Betalning

Betalningsinformation kommer i välkomstmailet som du får när du bokar din plats.

Så här anmäler du dig

Boka genom att maila till hakan.berggren@tankecoaching.se – alternativt kontakta Helene Telin eller Helena Hassel.

(Obs! Om du vill samla en egen grupp som vill gå ”Hitta ditt vill och ditt sanna jag” så kontakta oss så bokar vi in passande datum för er. Vill du att vi kommer till din ort så kontakta oss så ser vi över möjligheten att komma till er. I så fall tillkommer pris för lokal, kost, logi och resa för lärarna.)

Behöver du övernattning?

Kursen hålls på Rudegården som ligger ca två mil väster om Sundsvall. Obs! Boende ingår inte i kurspriset. Vill du boka boende så kan vi tipsa om två olika alternativ som du kan läsa om i pdf:en nedan:

Kursledare – vägvisare

Helene Telin: Energihealer/shaman, intuitiv multidimensionell vägledare, TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig och andlig utveckling, samt Fil. kand-examen i sociologi.  

Håkan Berggren: Licensierad mental tränare vid Skandinaviska ledarhögskolan,TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach med djup kunskap om självhypnos och universella lagar, fd projektledare och personalansvarig chef, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling.

Helena Hassel: Shaman, energihealer, kursledare inom den inka shamanska traditionen, djup kunskap inom andlig utveckling, bla utbildad vid Qéro-indianernas tvååriga Serena School.