Hitta ditt vill och ditt sanna jag

En transformerande kurs i personlig andlig utveckling 25-27 september

Är du redo att öppna upp för din passion och dina drömmar?
Då är du välkommen att vara med på att ”Hitta ditt vill och ditt sanna jag”

En kurs i personlig andlig utveckling för att på olika sätt hitta ditt vill, öppna dina ödesvägar och börja leva allt mer av din dröm.

Under den här kursen väver vi samman tankecochande övningar, energipsykologi-tekniken F-EFT, guidade meditationer och självhypnos med inkashamansk energimedicin och healing. Kursen bygger på att ge dig en ordentlig dos inspiration + att du kommer få göra massor av olika övningar för att öppna upp för ditt vill och ditt sanna jag.

Du kommer få göra övningar på tre olika plan:

1.) Övningar som fokuserar på att öppna upp en mental nivå där du hittar dina vill i logiken.
2.) Övningar som bygger på att komma i kontakt med hjärtat och hitta dina vill i känslan.
3.) Övningar som innebär att du frigör, aktiverar och stärker upp dina vill och ditt sanna jag rent energimässigt.

Du kommer få lära dig metoder som du kan använda för att släppa begränsningar och snabbare börja manifestera dina vill. Det här gör att du med större lätthet kommer kunna vara, göra och leva ditt sanna jag. De verktyg du får hjälper dig att släppa tunga känslor som tex oro, stress och frustration så att du istället kan känna balans, flyt och djup meningsfullhet i livet.

Den här kursen öppnar upp för det ditt hjärta längtar efter och ger dig en ordentlig kickstart för betydligt mer glädje, passion och energi i livet!

Trygghet för alla

Obs! Som alltid bygger våra kurser på trygghet. Du gör övningarna individuellt och väljer själv om och hur mycket du vill prata i grupp och dela med andra. De gemensamma övningarna bygger främst på att samtala två och två. Gruppen är dessutom liten, vilket också bidrar till en trygg och skön stämning och många bygger upp en ny vänskap då man fått möjlighet att träffa likasinnade.

Datum och plats för kursen

Fredag 25 september – söndag 27 september 2020.
Platsen är Rudegården utanför Matfors (Sundsvall) Övningarna gör vi både inomhus och utomhus. Adressen är: Rude 187, 864 91 Matfors.

Pris och vad som ingår

4 900 kr för hela kursen. I priset ingår även sex vegetariska måltider (dvs lunch och middag), fika varje för- och eftermiddag, skriftligt material, övningar + och ljudfiler med meditationer för fortsatt hemträning.

Obs! Meddela vid anmälan om du har specialkost så anpassar vi efter det.

Betalning

Betalningsinformation kommer i välkomstmailet som du får när du bokar din plats. Avgiften betalas senast en vecka innan kursstart.

Så här anmäler du dig

Boka genom att maila till hakan.berggren@tankecoaching.se – alternativt kontakta Helene Telin eller Helena Hassel.

(Obs! Om du vill samla en egen grupp som vill gå ”Hitta ditt vill och ditt sanna jag” så kontakta oss så bokar vi in passande datum för er. Vill du att vi kommer till din ort så kontakta oss så ser vi över möjligheten att komma till er. I så fall tillkommer pris för lokal, kost, logi och resa för lärarna.)

Behöver du övernattning?

Kursen hålls på Rudegården som ligger ca två mil väster om Sundsvall. Obs! Boende ingår inte i kurspriset. Vill du boka boende så kan vi tipsa om två olika alternativ som du kan läsa om i pdf:en nedan:

Kursledare – vägvisare

Helene Telin: Energihealer/shaman, intuitiv multidimensionell vägledare, TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig och andlig utveckling, samt Fil. kand-examen i sociologi.  

Håkan Berggren: Licensierad mental tränare vid Skandinaviska ledarhögskolan,TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach med djup kunskap om självhypnos och universella lagar, fd projektledare och personalansvarig chef, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling.

Helena Hassel: Shaman, energihealer, kursledare inom den inka shamanska traditionen, djup kunskap inom andlig utveckling, bla utbildad vid Qéro-indianernas tvååriga Serena School.