”Kliv ur 3D-matrix och lev från hjärtat”

Den här utvecklande inspirationsdagen stärker dig att kliva in i din kraft och bli en medveten självskapare i den nya världen som nu tar form.

Öppna upp för att verkligen bemästra attraktionslagen och tankens kraft. Hitta DITT sätt att stärka dig själv i både självkänsla och självförtroende och börja lev ännu mer inifrån och ut – från hjärtat.

Under den här dagen får du veta hur attraktionslagen verkligen fungerar och hur du medvetet skiftar timelines från 3D till 5D. Du kommer få en tydlig förståelse för hur du skapar ditt liv och hur du kan göra för att skapa det du vill. Det här är en dag för att expandera medvetandet, praktisera kraftfull självhealing och verkligen kliva in i din egen fantastiska kraft.

Vi kommer väva in aspekter kring det uppvaknande och de stora avslöjanden som pågår just nu. Det sker stora förändringar i världen just nu, på många olika nivåer. Ibland kan det vara lätt att känna sig som ”lilla jag” i allt som sker runt om på vår planet. Den här dagen kommer visa med all tydlighet att det är precis tvärt om. Du har en enastående kraft och potential och du är mycket viktig och värdefull!

Under den här dagen kommer du få flera verktyg för att lättare kliva ur 3D-matrix och leva från hjärtat.

Eftersom gruppen blir ganska liten så kommer du ha möjlighet att ställa just dina frågor och dela dina tankar. Det gör att du kommer få ut maximalt av den här dagen. En bonus som många gånger kommer med en sådan här inspirationsdag är att det öppnar upp för nya vänskaper med likasinnade deltagare.

Kursledare: Håkan Berggren och Helene Telin
Pris: 1250 kr ink moms. (Fika och dokumentation ingår. Lunch betalas av var och en själv och vi kommer gå till en lunchrestaurang i närheten av lokalen.)
Datum, platser och tider:
1 juni 2019 kl. 10.00- ca 16.00: Da Appy Place, Sankt Eriksgatan 97, Stockholm (Det blev en mycket lyckad dag med bara positiv respons nu laddar vi för nästa träff)
— 21 juli 2019: Rudegården, Rude 187, Matfors. Evenemang på facebook (bjud in och dela gärna) Ta med egen lunch.
— 31 aug 2019: Luleå INSTÄLLT – om du är intresserad så håll koll längre fram. Intresset är för lågt än så länge men det kommer öka. De som varit med har gillat att någon kan berätta det som dom känt men inte kunna sätta ord på.

OBS! Sista dag för anmälan: Senast en vecka innan kurs-start. (Begränsat antal platser. Först till kvarn.)

OBS! Om du vill att vi istället kommer till dig/er och håller kursen på din ort, så blir det gratis för dig som tillhandahåller lokal (tex hemma hos dig) och bjuder in deltagare till kursen.

Boka eller skicka förfrågan: Maila till hakan.berggren@tankecoaching.se

Alla våra inspirationsdagar bygger på värme, omtanke och respekt, så den kräver inte att du som deltagare måste utmana dig på något sätt inför gruppen. Du väljer alltid själv hur om/vad/hur mycket du vill dela med andra. Det viktiga är att DU får ut det DU vill ha av dagen för DITT eget måbra.

Facebooktwitterlinkedin