LIVESÄND ONLINEKURS: ”HITTA OCH UPPNÅ DITT VILL”

Livesänd kurs ”Hitta och uppnå ditt vill”! Nytt datum kommer.

Den här kursen har vi gjort många gånger live där vi träffat grupperna men nu har vi även gjort den live över nätet. Vi har i alla år alltid fått jättepositiv respons så nu var vi spända på att höra vad deltagarna som var med över nätet tyckte.

Hitta och uppnå ditt VILL! Fantastiskt kurs som ger en mycket insikt om hur vi faktiskt fungerar i vårt sinne och vad som begränsar oss för att uppnå det vi verkligen brinner för att göra samt få ett mycket bättre välmående, stort TACK!
Filip

Bra att kunna gå en kurs på det här sättet, för annars hade jag inte kunnat vara med, då jag bor så långt ifrån. Men man är ändå en grupp under dagen. Många bra övningar och verktyg och Aha-upplevelser, som man nu har med sig. Nu vet jag hur jag ska gå vidare:)” Tack!
Jessica


Nu står vi inför något helt nytt. Den gamla världen rasar och något nytt växer fram. Det är du som bestämmer vad som ska bli din nya framtid. Därför är det viktigare än någonsin tidigare att veta vad du vill så du kan fokusera på det. Energierna är extremt höga och gör att manifesteringstiden är snabbare än någonsin tidigare. Attraktionslagen fungerar hela tiden och en grundsten för att styra den kraften är att verkligen veta vad du VILL.

Det här är en kursdag vi gjort många gånger ute på företag med i stort sett bara högsta betyg. Vi har gjort den många gånger live för privatpersoner också med bara positiva betyg. Skillnaden när vi kör kursen på företag och när vi kör med privatpersoner är att vi kan inte ta ut svängarna lika mycket på företag. Vi älskar att få prata energier och attraktionslagen och det kommer vi göra med er den här dagen. Vi kommer köra via googel meet så du kan vara med hela tiden och ställa frågor och komma med egna kommentarer. Det blir som att vi träffas live. Vi kommer flera gånger under dagen ge dig övningar som du själv kommer få jobba med eftersom nu ska du verkligen hitta ditt VILL. Vi kommer även att gå igenom effektiva metoder som innebär att du kommer uppnå dina VILL.

Du får en heldag med oss där du har alla möjligheter att ställa frågor och vi guidar dig i nya sätt att hitta det du innerst inne är här för att göra. (Heldagskurs live här hos oss har ett värde av 1500 kr). Du kommer få programmet ”Hitta och uppnå ditt VILL” som ligger i webbutiken till ett värde av 699 kr. Där finns film övningar, självhypnoser och dokumentation på allt vi kommer göra under dagen. Du kommer kunna göra om den här processen själv eller med familjen hur många gånger du vill. Du kommer har verktyget för att styra ditt liv istället för att omständigheterna styr ditt liv. Du kommer även få föreläsningen ”Hur attraktionslagen verkligen fungerar” till ett värde av 149 kr eftersom vi kommer koppla ihop dagen mycket med attraktionslagen.

Ditt pris för allt detta blir 990 kr – En investering för livet.

OBS! Vi har begränsat antal platser för att alla ska kunna vara med och delta och prata. Anmäl dig snarast om du vill vara med.

Du anmäler dig genom att maila till hakan.berggren@tankecoaching.se. Vid anmälan får du ytterligare uppgifter.

Välkommen att vara med!

//Helene och Håkan – 5D Coaching & TankeCoaching