LIVESÄND ONLINEKURS: ”HITTA OCH UPPNÅ DITT VILL” 21/3 KL. 17 till ca 21

Lördag 21/3 kl. 17 kör vi livesänd kurs på temat ”Hitta och uppnå ditt vill”! Dessutom ingår 30 minuter privat coaching.

Nu står vi inför något helt nytt. Den gamla världen rasar och något nytt växer fram. Det är du som bestämmer vad som ska bli din nya framtid. Därför är det viktigare än någonsin tidigare att veta vad du vill så du kan fokusera på det. Energierna är extremt höga och gör att manifesteringstiden är snabbare än någonsin tidigare.

Priset är samma pris som ”Hitta och uppnå ditt vill” från vår webbutik som även ingår (699 kr). Du får alltså med en livekurs där du kan vara med och styra innehållet eftersom du kommer kunna ställa frågor via chatten.

Det ingår även arbetsmaterial föreläsningsfilm och självhypnoser för programmering av det undermedvetna.

Privat personlig coaching-session via Messenger ingår för alla som vill

OBS! Det finns 15 platser på kursen och ALLA som vill får dessutom 30 minuter privat coaching-session via Messenger med Helene eller Håkan. Tiden bokar vi i samband med att du bokar plats på kursen. Vill du vara med så skickar du ett mail till mig så får du mer instruktioner.

hakan.berggren@tankecoaching.se

OBS! Du som har köpt den inspelade onlinekursen vid tidigare tillfälle och nu vill vara med på den livesända kursen mailar till hakan.berggren@tankecoaching.se för att boka din plats. Priset: 200 kr.

Välkommen att vara med!

//Helene och Håkan – 5D Coaching & TankeCoaching