Om grupphealing-serien

3 sessioner med grupphealing på distans varannan vecka med start 11/1

Boka

Boka senast den 4/1 så hinner jag förbereda och posta extra gåvor innan första sessionen.

Du bokar genom att maila helene.telin@tankecoaching.se Ange ”GRUPPHEALING-SERIE – START 11/1” i ämnesraden. Efter det återkommer jag med bekräftelse och olika betalningsalternativ. Priset för alla tre grupp-sessioner är 600 kr.

(Vill du hellre boka en privat session är priset from 1/1-2022: 1200 kr/session. Läs i så fall mer här: Privata sessioner.)

Extra som ingår

– En specialanpassad ljudfil med meditation och light language “TRYGGHET & HARMONI” på ca 10 minuter. Den passar att meditera med som förberedelse inför varje session. 

– En specialanpassad ljudfil med meditation och light language “FRID & GLÄDJE” på ca 20 minuter. Den passar att meditera med mellan träffarna. 

– Personlig styrkesten som laddats med vibrationen av KÄRLEK OCH HARMONI.

– Ljudfil med guidning i Bashar´s lyckoformel.

– Efter varje session får du ett mail med sammanfattning av sessionen och den kanaliserade vägledning som kommit kollektivt till er som deltar. Du får då även en hemövning att jobba vidare med för att befästa och förstärka processen.

Så här går det till

Grupp-healingen på distans är varannan tisdag med start 11/1 kl 11.00. OBS! Det går lika bra att delta vid annan tidpunkt. Har du inte möjlighet under dagen så går det bra i samband med att du lägger dig på kvällen.

När du tar emot kan du med fördel sitta eller ligga ner och slappna av. Om du bokat hela serien med tre sessioner så har du även fått tillgång till den förberedande meditationen (den är dock helt valfri att använda). Du kan även hålla din personliga styrkesten som jag skickat till dig.

Efter sessionen känner du själv vad du vill göra. Exempelvis kan du fortsätta vila eller gå över till att sova om du tar emot på kvällen. Eller ta gärna ett anteckningsblock och gör egna noteringar på vad som eventuellt kommit till dig under sessionen (ganska vanligt att bilder, insikter eller idéer kommer). 

Morgonen efter sessionen kommer ett mail med sammanfattningen av sessionen och den vägledning som kommit till er i gruppen samt hemövning.

Tema för de tre sessionerna

Det exakta temat kommer visa sig vid varje tillfälle. Det styrs bland annat efter sammansättningen av den grupp som bokat och var vi befinner oss i det kollektiva medvetandet. Intentionen är att ge största support i den här uppstigningsprocessen från 3D till 5D. Så vid varje tillfälle kommer vi lossa de tunga energier och blockeringar som är redo att lossas och att öppna upp för att expandera den inneboende kraften och potentialen.

Det vi bland annat kommer öppna upp för är att:

– Lossa tunga energier (sk ”entiteter”) från energifältet

– Släppa taget om frustration, ilska och sorg

– Aktivera din vision, kärleken, din inre styrka och din manifestationskraft

– Chakrabalansering och aurarening

– Du får en eterisk gåva som symboliserar något som ger dig extra kraft

– Ett eller flera kraftdjur som supportar dig just i den här tiden

– Vägledning från guider (kan vara änglar, Telosians – Agarthans, galaktiska guider).