Personlig TankeCoaching

Personlig TankeCoaching 

Boka ett värdefullt mentalt och känslomässigt stärkande möte (Personlig TankeCoaching/5D coaching) där allt fokus är på dig, ditt mående och din personliga utveckling.

Några exempel på inriktning för sessionen:

  • Har du begränsningar du vill släppa?  (rädslor, oro, irritation, stress, osäkerhet etc)
  • Har du något du vill stärka upp? (Självkänsla, självförtroende, mod, inre lugn, målfokus, tillit etc)
  • Har du något du vill hitta tillbaka till eller upptäcka? (Din glädje, livsenergi, inre lugn, ditt högre jag, ditt vill, ditt livssyfte? )
  • Har du något du vill uppnå? (Balans i vardagen, dina dagliga vill, drömmar och mål etc)

Under en session får du bland annat övningar och kraftfulla verktyg för att verkligen förstå och bemästra tankens kraft. Det gör att du kan börja skapa de förändringar som just du vill ha i ditt liv. Vi stämmer tillsammans av och använder de verktyg och metoder som passar just dig bäst.

TankeCoaching skiljer sig en hel del från klassisk coaching. Främst genom att vi i stort sätt alltid väver in utbildning i tankens kraft i samband med samtalet. Det blir en form av privatlektion i kombination med samtals-coaching där du lyfter dina egna tankar/utmaningar/önskningar. Det innebär att du som klient får en tydligare förståelse för hur du kan skapa de förändringar du själv vill ha.

Det bygger också på att du jobbar med dig själv efter mötet, genom att använda något av verktygen och/eller ljudfilerna som vi valt ut vid samtalet. Det gör att det bli snabba tydliga resultat.

Boka

Sessionerna tar vanligtvis ca 1-2 timmar och sker antingen på plats hos oss på Rudegården, alternativt via Messenger eller Skype. Vi stämmer av efter första träffen om vi ska ses igen. Vanligtvis brukar det bli 1 – 3 möten.

Boka: Gå in och välj tid här: Lediga tider.
Maila sedan den tid di vill ha till helene.telin@tankecoaching.se eller hakan.berggren@tankecoaching.se
Pris: 800 kr/session. (Specialpris, 25 % rabatt, för medlemmar i TRIM i Matfors: 600 kr.)