Boka tid

Låt 2021 blir DITT år!

Beskriv kortfattat i meddelandefältet i formuläret vad du vill ha hjälp med så återkommer vi till dig.

Vi, Helene och Håkan som har 5D Coaching och TankeCoaching verkar i ett mycket brett spann inom personlig utveckling. Från den mest logiska menala träningen och ledarskapsutveckling i grupp – till privata sessioner med knackningstekniker (EFT & F-EFT) och energihealing med intuitiv vägledning. Det kan därför vara lite svårt att sätta oss i ett fack 🙂

Ett signum för oss är att vi gör det så kallade flummiga logiskt. Det gör att alla kan få ut något av en session eller en kurs med oss – oavsett om man jobbat länge och djupt med personlig andlig utveckling eller om man är helt ny i området. Vi älskar när våra deltagare och klienter expanderar medvetandet och känner inspiration!

Ett annat signum för oss är att den som träffar oss får hjälp att skapa omedelbara tranformativa förändringar som också håller i längden.

Vår passion är att hjälpa dig att leva från hjärtat – inifrån och ut. Vid en träff med oss får du frekvenshöjande verktyg eller övningar för att släppa taget om begränsande tankar och känslor (tex negativa tankar, oro, stress, rädsla). Du får också nycklar för att komma in i höga vibrationer av lugn, trygget, kraft och potential. Vi hjälper dig att höja frekvensen, må riktigt bra och medvetet skapa mer av det energifyllda liv du innerst inne vill.

Personlig privat session, kurs eller program:

Du som vill boka en privat session, kurs eller program som är personligt anpassad för dig, kan du antingen komma till oss på Rudegården utanför Matfors, Sundsvall. Eller så ses vi på video via exempelvis Messenger.

Under en session ligger allt fokus på dig och du får hjälp att släppa taget om det som du idag upplever som problem och vi öppnar upp för det du vill istället. Här kan du läsa lite mer om olika typer av sessioner:

-TankeCoaching med F-EFT
-Personlig TankeCoaching
-Healing med intuitiv vägledning
5D Coaching-programmet

Pris per session:

Den personliga sessionen kan handla om din fysiska eller mentala hälsa, relationer, ditt livssyfte eller något annat. Pris: 800 kr (Ca 90-120 min.) Vi stämmer av efter första träffen om vi ska ses igen. Vanligtvis brukar det bli 1 – 3 möten, ibland fler beroende på hur länge vi tillsammans beslutar.

Vill du gå en privat kurs för dig (eller för dig och dina vänner) så kontakta oss för pris. Du kan välja att antingen en kortare kurs eller ett längre program där vi träffas flera gånger över tid. Då får du en kurs som är helt och fullt anpassad för dig och det du vill och behöver. Ring eller maila oss vid intresse så kommer hjälper vi dig med vad du behöver.

Event för grupper:

Vi har ofta föreläsningar kurser, workshops och retreats för grupper, så om du vill att vi kommer till din ort och inspirerar och ger verktyg så kontakta oss. Du kan antingen samla en grupp hemma hos dig eller i en lokal som du ordnar. Alternativ kan vi boka en träff online, via nätet.

Vill du läsa mer om de kurser som vi har satt datum för så kika här: Öppna event. Där ser du både vad vi kommer ha som livesänd onlinekurs och vad vi kommer att ha på plats hos oss utanför Sundsvall.