Retreat på ön i Gimsjön i Västernorrland: ”Livets magi”

6 – 8 augusti 2021 – i Lejonportalen

Väck upp livets magi genom att expandera medvetandet och låta ditt hjärta visa vägen in i varje ny dag.
Stärkande, utvecklande, minnesvärt och healande.
Endast 6 platser. Är en plats din?

Skön morgonyoga på bryggan vid sjön Gimsjön

Under retreatet kommer du bli tryggt och stabilt vägledd i övningar, samtal, meditationer och grupphealing. Sköna stunder som expanderar medvetandet och tar dig allt närmare att leva inifrån och ut. Fokus ligger på din personliga och andliga utveckling, och att aktivera ännu med av din energi och livets magi. Helgen bygger på att du ska bli en ännu mer kraftfull självskapare. Och att skapa en riktigt bra tillvaro och värld att leva i.

En del av innehållet

— Olika sätt att höja frekvensen, lättare välja 5D och väcka upp ditt syfte
— Expanderade information om nuläget i världen
— Inspiration kring Ubuntu /contributionism och One Small Town + gemensam brainstorming/workshop för att börja skapa ett liv och ett samhälle där hela mänskligheten lever fritt och vi alla gör det vi brinner för. Ett samhälle som styrs av kärlek istället för pengar.

Värdeskapande samtal & relax

— Mjuk morgonyoga på lördag morgon till ljudet av fågelkvitter och med doft av naturen
— SUP-yoga på söndag morgon med vattnets konstanta rörelse hjälper dig att hitta fokus, närvaro och balans.
— Shamansk trumresa vid elden som tar dig i kontakt med dina galaktiska guider och klargör mer av ditt livssyfte. I trumresan kommer öppna upp för att få ta emot din unika styrkesymbol och dina unika kraftord från guiderna.
— Magisk stilla SUP-paddling i solnedgången där vi är hållna av vibrationerna av falken, ugglan och örnen. Vi stannar till vid strandkanten för en grupphealing på SUP:arna. I sessionen tar vi kontakt stjärnan Merope i Plejaderna som hjälper dig öppna upp för din inre vision (den som vill delta i grupphealingen, men inte vill vara ute i vattnet på SUP:en kommer kunna vara med från bryggan istället).

Stilla glider vi ut på på sjön på SUP:ar för en magisk healingmeditation

Dessutom ingår:

— Båttransport till och från ön (plus ev. hämtning vid tåg i Stöde eller Sundsvall för den som ev. behöver)
— Alla måltider (vegetariskt), fika och frukt
— Bäddad sängplats i liten stuga som du delar med 3-4 andra
— Lån av SUP (en stabil bräda som du sitter eller står och paddlar på) + flytväst
— Kort grundläggande genomgång av utbildad instruktör om grunden hur du paddlar SUP – antingen genom att stå eller sitta på brädan (du kan därför vara helt nybörjare)
— Fri tillgång till vedeldad bastu och badtunna alldeles intill sjön
— Eftersom boendet är precis intill vattnet är det lätt och smidigt att bada från bryggan för den som vill
— Kraftfulla hemövningar att jobba vidare med efteråt för att befästa och hålla i de goda energierna som du aktiverat under helgen
— Personlig uppföljning via privat session (live eller via nätet) ca 2-4 veckor efter retreatet

Inga förkunskaper krävs. Känns det som att du vill vara med så passar det för dig.

Stunder att bara njuta på bryggan

Övrigt praktiskt bra att veta

— Vi samlas vid båthuset vid Gimsjön Stöde kl 17.00 på fredagen 6/8.
— Efter lunchen på söndagen 8/8 packar vid ihop och städar undan och vid 14.00 går båten tillbaka från ön till båthuset igen.
— Om du inte vill bo i liten gemensam stuga med andra så går det bra att ta med eget tält och sängkläder (samma pris gäller oavsett).
— Vi håller till ute så mycket vi kan, oavsett väder (vi har mycket begränsande utrymmen inne). Vi tänker att det blir sol, men ta med kläder och ombyten för allt väder. Vissa aktiviteter och övningar kan komma att bytas ut vid tex mycket regn eller blåst.
— Det finns ingen toalett, men fräscht utedass finns intill stugorna. Ingen dusch men sjön finns precis intill stugan.
— På ön finns ingen el. Vatten kommer finnas på dunk.

Om de speciella kraftfulla energierna i Lejonportalen

Retreatet hålls mitt i Lejonportalen som är ett av de mest magiska och energiladdade skeendena på året. Den innebär att ett stort energiskifte där det är som en tunn slöja mellan den fysiska och andliga världen. Använd portalen för att släppa dina begränsande sanningar och övertygelser och öppna ditt hjärta för dina djupaste passioner och ditt syfte. När Lejonportalen står öppen är det ypperligt läge för energiarbeten och sätta fokus på din personliga utveckling. Till exempel att definiera dina vill & mål, visualisera och affirmera. En perfekt tidpunkt för att sätta intentionen för resten av året och även det kommande året.

Lejonportalen är aktiverad varje år mellan 26/7 och 12/8 peakar den 8/8. Under den här energiladdade händelsen är solen, Sirius och Orions bälte helt i linje med de egyptiska pyramiderna i Giza. Det här är den punkt där jorden är i linje med universums galatiska centrum. Det gör det möjligt för den kraftfulla portalen att energimässigt accelerera vår uppvaknande.

Båten som tar oss till och från den lilla ön

VÄLKOMMEN ATT BOKA
Endast 6 platser – anmälan/bokningsinfo – gör så här

Boka plats genom att maila till hakan.berggren@tankecoaching.se
Avgift: 6.500 kr
När du fått bekräftat att det finns plats kvar och du har betalat anmälningsavgiften på 1.500 kronor så gäller din anmälan och har du säkrat din plats. (Anmälningsavgiften återbetalas inte vid ev. avbokning.) Resterande summa 5.000 kr betalas senast en månad före retreatets start.

Var ligger Gimsjön?

Gimsjön ligger i Stöde, cirka 55 km väster om Sundsvall (ta cirka en timme med bil från Sundsvall). Se karta.
Från båthuset tar det sedan bara några minuter med motorbåt ut till ön där vi kommer hålla till.

Vedeldad badtunna, bastu med utsikt över vackra Gimsjön

Vi på 5D Coaching & TankeCoaching som bjuder in dig och är din vägvisare under retreatet

Helene Telin: Frekvenshöjare som är här nu för att bygga ljusbroar från den gamla 3D-världen till den nya fria världen i 5D. Inspirerar och hjälper att väcka upp magin, kärleken och den oändliga skaparkraften inom var och en. Är energihealer/shaman, intuitiv multidimensionell vägvisare TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling, samt Fil. kand-examen i sociologi som blev en ganska bra bas in i tankens kraft och hur vi människor fungerar individuellt och kollektivt.  

Håkan Berggren: Har gjort tusentals timmar av eget informationssökande och är sedan många år insatt i hur sinnet fungerar och i vad som händer i världen utifrån expanderade uppvaknande-perspektiv. Håkan brinner för att vara med och skapa den nya världen där vi är fria och fördelar världens resureser med kärlek istället för pengar. En värld i 5D där vi tar hand om vår hälsa på alla sätt och där vi alla gör det vi brinner för. Är för övrigt Licensierad mental tränare vid Skandinaviska ledarhögskolan,TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach med djup kunskap om självhypnos och universella lagar, fd projektledare och personalansvarig chef, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling.

AnnaMaria & Marcus: Världens bästa fixare som kommer se till så att vi kommer till och från ön, att vi har gott att äta och att det praktiska flyter på. Två amazing personer som är guld värda och gör retreatet möjligt!

Välkommen till ett helt underbart retreat med oss!