Privata sessioner

Personlig TankeCoaching 

Boka ett värdefullt mentalt och känslomässigt stärkande möte (Personlig TankeCoaching/5D coaching) där allt fokus är på dig, ditt mående och din personliga utveckling.

  • Har du begränsningar du vill släppa?  (rädslor, oro, irritation, stress, osäkerhet etc)
  • Har du något du vill stärka upp? (Självkänsla, självförtroende, mod, inre lugn, målfokus, tillit etc)
  • Har du något du vill hitta tillbaka till eller upptäcka? (Din glädje, livsenergi, inre lugn, ditt högre jag, ditt vill, ditt livssyfte? )
  • Har du något du vill uppnå? (Balans i vardagen, dina dagliga vill, drömmar och mål etc)

Under en session får du bland annat övningar och kraftfulla verktyg för att verkligen förstå och bemästra tankens kraft. Det gör att du kan börja skapa de förändringar som just du vill ha i ditt liv. Vi stämmer tillsammans av och använder de verktyg och metoder som passar just dig bäst.

Vår coaching skiljer sig en hel del från klassisk coaching. Främst genom att vi i stort sätt alltid väver in utbildning i tankens kraft i samband med samtalet. Det blir en form av privatlektion i kombination med samtals-coaching där du lyfter dina egna tankar/utmaningar/önskningar. Det innebär att du som klient får en tydligare förståelse för hur du kan skapa de förändringar du själv vill ha.

Det bygger också på att du jobbar med dig själv efter mötet, genom att använda något av verktygen och/eller ljudfilerna som vi valt ut vid samtalet. Det gör att det bli snabba tydliga resultat.

Boka personlig TankeCoaching

Sessionerna tar vanligtvis ca 1-2 timmar och sker antingen på plats hos oss på Rudegården, alternativt via Messenger eller Skype. Vi stämmer av efter första träffen om vi ska ses igen. Vanligtvis brukar det bli 1 – 3 möten.

Boka: Maila till helene.telin@tankecoaching.se eller hakan.berggren@tankecoaching.se
Pris: 800 kr/session. (Specialpris, 25 % rabatt, för medlemmar i Trim Träna i Matfors som har autogiro eller årskort: 600 kr.)

F-EFT-session (Faster EFT)

Vill du använda metoden EFT (Emotionel Freedom technique) eller F-EFT (Faster EFT)? Boka då en transformerande session, där du blir vägledd att släppa taget om energimässiga blockeringar (tankemässigt, känslomässigt eller fysiskt). Öppna upp för helt nya möjligheter i livet. Läs mer här: EFT och F-EFT.

Boka personlig TankeCoaching med F-EFT 

Sessionerna tar vanligtvis ca 1-2 timmar och sker antingen på plats hos oss på Rudegården, alternativt via Messenger eller Skype. Vi stämmer av efter första träffen om vi ska ses igen. Vanligtvis brukar det bli 1 – 3 möten.

Boka: Maila till helene.telin@tankecoaching.se eller hakan.berggren@tankecoaching.se
Pris: 800 kr/session. (Specialpris, 25% rabatt, för medlemmar i Trim Träna i Matfors som har autogiro eller årskort: 600 kr.)

Distanshealing med intuitiv vägledning

Det här är en session med fokus på att transmutera blockeringar i energifältet för att öppna upp för ditt naturliga flöde av välmående och livsenergi. Du får dessutom andlig vägledning som ger dig extra styrka att uppnå det du vill.

Varje energihealing är totalt unik, ingen är den andra lik. Jag jobbar intuitivt med energihealing och vi bli vägledda att fokusera energin där det behövs som allra bäst. Ibland på ett fysiskt område, ibland någonstans energifältet och ibland med särskilt fokus på något chakra. Vissa tillfällen berör vi alla områden. Sessionen går egentligen inte att beskriva med ord utan behöver upplevas.

En distanshealing-session med intuitiv vägledning tar cirka 30-45 minuter för dig. Då sitter eller ligger du ner där du är och slappnar av. Direkt efteråt så skriver jag ett kort meddelande till dig och meddelar så du vet att vi är klara med själva healingen.

Näst steg är att jag går över till att fortsätta ta emot, skriva ner och sammanställa den intuitiva vägledningen. Därefter skickar jag det till dig via mail eller chatt beroende på vad vi kommit överens om. I sammanställningen kommer du få förslag på övningar/verktyg/tips som du kommer kunna använda efteråt för att förstärka det vi jobbat med.

Boka distanshealing med vägledning

Boka: Maila till helene.telin@tankecoaching.se
Pris: 400 kr/session.

Vad är Alchemy Energy Healing? Klicka här.

Facebooktwitterlinkedin