Ta bort eteriska implantat – aktivera den gyllene energin

Kurs för att ta bort negativa eteriska implantat och aktivera den gyllene gudomliga energin3 oktober 2020

Nu är det dags att dela med mig av en speciell fördjupningskurs inom healing och energimedicin. Den här kursen riktar sig både till dig som har inkashamansk mesa – och till dig som inte har det, men som känner dig kallad att vara med. Nu är tider att bygga broar för frekvenshöjning, glädje och enhet, så därför spelar inte din bakgrund eller kunskap någon roll 💖🌈 (”Electra/Llancaq Qoto-energi”).

Orsaken till att jag specifikt nämner inkashamansk healing är för att jag blivit guidad till nya kammare i det röda lagret där vi kommer jobba. Gärna med rustning eller ”Bands of power”.

Efter en Sirius-initiering i fullmånen under Lejonportalen har jag fått tillgång till ännu mer ny information – både downloads och info jag fått till mig andra vägar. Det handlar om att lossa sk eteriska negativa implantat och aktivera den gyllene gudomliga energin.

Jag har använt metoden vid flera healingar och i självhealing. Det här är ett arbete som man gör mycket utifrån sin egen intuition och sin egen vägledning. Men under kursen kommer jag berätta om bakgrund, olika typer av implantat och förslag på olika sätt att gå tillväga för att lossa dem. Vi kommer även jobba praktiskt. Jag berättar även om hur du kan lära andra som inte jobbar med healing att lossa implantat på sig själv och aktivera den gyllene energin.

Kort om innehållet:

-Bakgrund och historia med den kollektiva frekvenssänkningen och medvetanden med den arkonska 4D-frekvensen.
-Dolda men nu tillgängliga oädliga möjligheter
-Hur implantat skiljer sig från entiteter och parasiter.
-Genomgång av olika negativa eteriska implantat och var de kan sitta.
-Hur du skiljer på att lossa goda/positiva eteriska implantat från kompakta/negativa.
-Hur du tryggt kan lossa och transmutera samt skifta timeline vid healingsession.
-Hur du undviker implantat och kan aktivera din egen hemmafrekvens.
-Hur du kan aktivera den gyllene gudomliga energin.

Många healers/gamla själar/vägvisare och andra medvetna ljusarbetare som gjort mycket inre jobb kan uppleva att de inte riktigt får det att lossna. Det kan även gälla dina klienter. Kanske är man kvar i vissa begränsningar känslomässigt, eller att man ganska lätt ”köper tillbaka” vissa saker som man healat eller så kanske man rent fysiskt är kvar i en 3D-tillvaro, till exempel jobbmässigt. Och man undrar frustrerat “hur kan jag vara tillbaka i det här som jag redan healat?!” Det finns förklaringar som kan göra att allt skiftar igen när vi inser hur manipulerade vi blivit energimässigt. Under den här kursen får du några viktiga pusselbitar till hur vi kan återställa vårt sanna optimala energiflöde, välmående och skaparkraft igen.

Boka plats:
Vill du vara med på kursen så maila mig på helene.telin@tankecoaching.se

Datum och pris:
Kursen är lördagen den 3/10 kl 10.00 och kostar 1200 kr. Sluttiden är dynamisk, men vi siktar på att sluta vid 17-18-tiden. Ta med egen mat och fika. Kyl, porslin, micro och spis finns. Kaffe, te och frukt ordnar jag.

Behöver du övernattning så kostar det 300 kr natt (Enkel sovplats i kurssalen på Rudegården med andra. Ta med sängkläder och frukost. Dusch, bastu och toalett finns.)

//Helene

Helene Telin: Energihealer/shaman, intuitiv multidimensionell vägvisare. (Även TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach, självledarskparutvecklare med 10 år som föreläsare, kursledare och coach inom personlig och andlig utveckling, samt fil. kand i sociologi.)