TankeCoaching med F-EFT

Boka en transformerande F-EFT-session, där du blir vägledd att släppa taget om energimässiga blockeringar (tankemässigt, känslomässigt eller fysiskt). Öppna upp för helt nya möjligheter i livet.

Det här är en metod för att ”ladda ur” negativa automatiska program i det undermedvetna och släppa taget om negativt laddade minnen, triggers, skuggor, begränsande valda sanningar, begränsande tankemönster och fysisk värk. En F-EFT-session öppnar upp för ditt naturliga positiva flöde där du mår ännu bättre och lättare kan skapa det liv du vill.

F-EFT är ett mycket kraftfullt och enkelt sätt att komma förbi känslomässiga hinder och problem som bland annat stress, oro, frustration och bristtänkande och andra rädslobaserade program. Många andra har med hjälp av den enkla ”självhealing-metoden” öppnat upp för att vibrera i sin hemmafrekvens och lättare hantera attraktionslagen. F-EFT är också en kraftfull metod för att släppa fysisk värk, förbättra sömn, minska/ta bort godissug, bli fri fobier (ex. höjdrädsla, prata inför grupp eller flygrädsla) mm. Det här är är bara några exempel på många vad deltagare lyckats med genom F-EFT.

Boka

Sessionerna tar vanligtvis ca 1-2 timmar och sker antingen på plats hos oss på Rudegården, alternativt via Messenger eller Skype. Vi stämmer av efter första träffen om vi ska ses igen. Vanligtvis brukar det bli 1 – 3 möten.

Så här bokar du
Maila och boka tid med helene.telin@tankecoaching.se eller hakan.berggren@tankecoaching.se

Läs mer här: EFT och F-EFT.