3D till 5D via One Small Town

Tvådagarskurs: 3D till 5D via One Small Town

Just nu vaknar mänskligheten upp i snabb takt och vi börjar tydligt se att vi inte alls ska tillbaka till ”det gamla”. Istället så har vi nu en enastående möjlighet att skapa något helt nytt! Ett liv och en tillvaro som bygger genuint på medkänsla, samarbete och kärlek – istället för rädsla, konkurrens och pengar som varit det gamla sättet.

Det här är en riktigt frekvenshöjande tvådagarskurs i uppvaknandet med sikte på att öppna upp för ett liv i det pengalösa samhället Ubuntu – One Small Town. Gör dig redo för att tänka dig en helt ny värld där vi lever i gemenskap, där hälsa och mående är en självklarhet och vi alla gör det vi brinner för.

Men vad är egentligen One Small Town? Vad innebär 3 områden att vakna upp till? Och hur hänger det ihop med 3D, 4D och 5D? Det kommer vi förklara på ett tydligt och inspirerande sätt.

Kursen bygger till stor del på att skapa en tydlig bild över hur just du kan göra för att mentalt kunna tänka ett helt nytt sätt att leva och samverka. Du kommer bland annat få en tydlig kunskap i kraften i övertygelser och hur det omedvetet formar ditt liv. Och du får flera vassa verktyg för att sudda ut det som begränsar dig och istället bygga upp nya positiva stärkande undermedvetna program, som gör att du mycket lättare kommer kunna nå dit du vill.

Du kommer också börja se hur du vill vara delaktig i detta. Vad vill och kan du göra här och nu? Och vad kan din roll tänkas bli i det kommande One Small Town? Och hur ska det nya samhället se ut som helhet? Här öppnar vi för att släppa fri alla kreativa idéer och önskningar!

Innan kursen är slut så kommer du veta vad du kan göra för att lämna det gamla begränsade livet i 3D och bana väg för det fria livet i 5D och One Small Town.

För vem?

Kursen är för dig som har ett öppet sinne. Det krävs inga förkunskaper, men det är en fördel om du känner till att vi är mitt i ett stort uppvaknande och en uppstigning. Känner du att du vill vara med så är det för dig!

Boka

Vi kommer gärna till din ort och håller kurs. Ju fler som ser den nya världen ju snabbare kommer vi dit.
Kursledare: Håkan Berggren och Helene Telin.
Boka: Maila till hakan.berggren@tankecoaching.se