3D till 5D – hitta & uppnå ditt vill

Tvådagarskurs:

3D till 5D – hitta & uppnå ditt vill

med inspiration från One Small Town

Just nu vaknar mänskligheten upp i snabb takt och det är dags att skapa ett liv och en tillvaro som bygger på äkta medkänsla, samarbete och kärlek – istället för rädsla, konkurrens och pengar. En helt ny värld där genuint välmående är en självklarhet och vi alla gör det vi brinner för.

Under den här frekvenshöjande kursen kommer du få viktiga nycklar som hjälper dig att bygga upp helt nya tankemönster där du blir tryggare och modigare att följa ditt hjärta. Stort fokus ligger på att göra öppnande vill-övningar för att du bland annat ska hitta in mer i ditt djupare syfte. Slutligen kommer vi gå över till att inspirera till hur du snabbare och lättare kan manifestera dina önskningar fysiskt.

Under kursens gång kommer vi väva in One Small Town för att börja öppna upp tankemässigt för ett samhälle där vi alla lever i frihet och passion varje dag.

Det kommer bli föreläsningar blandat med övningar som hjälper dig att lättare kliva ur den gamla begränsade 3D-matrixen och ta ett stort kliv närmare att leva i 5D-medvetande med glädje, mening och energi. Efter de här två dagarna kommer du se möjligheter du tidigare inte trodde fanns. Eftersom allt börjar i våra tankar så är vi igång nu för att skapa en ny värld där vi alla lever inifrån och ut.

För vem?

Kursen är för dig som har ett öppet sinne och vill vara med och skapa en ny bättre värld. Det krävs inga förkunskaper, men det är en fördel om du känner till att vi är mitt i ett stort uppvaknande och en uppstigning. Känner du att du vill vara med så är det för dig!

Boka

Plats, datum och tider: lö 10:00-17:00 – sö 09:00-16:00
Boka plats: Maila hakan.berggren@tankecoaching.se
Pris 3600 kr. Kursmaterial ingår. (Lunch ingår ej)

Välkommen!

Kursledare: Helene & Håkan – 5D Coaching