MER OM 5D-PROGRAMMET

Datum kommer!

2023 kommer 5D-programmet att hållas på Rudegården, Matfors utanför Sundsvall. Det innebär att du är varmt välkommen hem till oss! Där kommer vi ses under tre långhelger under fyra månader.

Under kursen expanderar du medvetandet och underlättar det fortsatta uppvaknandet och uppstigningsprocessen till 5D. Dessutom möter du vänner för livet att skapa den nya verkligheten med.

Det blir en personlig och andlig utvecklingsresa där du bland annat får en ovärderlig verktygslåda med övningar, insikter och kunskaper för livet. Det här blir ett stort medvetet steg framåt för att skapa en tillvaro där du mår riktigt bra och lever i linje med ditt syfte.

Under kursen får du nycklar till att höja din frekvens och omprogrammera begränsande tankemönster. Det här gör det så mycket lättare att blomma ut i ett liv med passion och meningsfullhet i 5D-energi! Programmet öppnar upp för att kunna kliva ur ”ekorrhjulet” i 3D-matrix och lättare nå högre dimensioner där du lever livet fritt från hjärtat – inifrån och ut. 

Innehåll i de tre delkurserna

STEG 1) DITT SANNA JAG

Under den första delkursen kommer fokus vara att på djupet upptäcka vem du innerst inne är.

Under processen kommer du får syn på det som begränsar dig i livet – olika program, energiblockeringar och vanor. Med hjälp av olika verktyg och energiövningar kommer du kunna ersätta begränsningarna med styrka och möjligheter. Bland annat kommer du få en tydlig förståelse för hypnos så att du själv kan använda självhypnos för fortsatt personlig utveckling. Du kommer också få ta del av en shamansk grupphealing som lossar tunga energier från energifältet, så att du lättare kommer i kontakt med den du verkligen är.

Den här helgen kommer du bland annat göra en helt unik transformerande övning. Den övningen höjer frekvensen markant och tar din självkärlek, hjärtmedvetenhet och kopplingen till dig själv till nästa nivå.

Verktygen som ingår hjälper dig att aktivera och snabba på processen till 5D, att höja din frekvens för att kunna leva det glada energifyllda liv du innerst inne längtar efter. De här dagarna innebär ett stort kliv närmare ett liv där du lever fullt ut i frihet, villkorslös kärlek och positivt överflöd. Den här helgen blir en gåva till dig själv för att på djupet stärka kärleken till dig själv, bygga upp ditt mod och att väcka upp ditt sanna jag.

STEG 2) DITT UNIKA LIVSSYFTE

Den här underbara helgen blir ett tillfälle att verkligen öppna upp det du kom för att göra på den här planeten just i den här speciella tiden. Här ligger fokus på din passion och ditt syfte med inspiration från Michael Tellingers One Small Town för att öppna upp för ett liv i 5D.

Du kom hit till jorden med dina unika ”vill” och ditt livssyfte. Vad det är kan endast du själv upptäcka. Har du redan hittat det du brinner för, men vill skapa ett bättre flöde i det du gör så får du nu en unik möjlighet att expandera din vision ännu mer. För dig blir fokus att få dig och ditt syfte att blomstra ännu mer! Vet du istället inte alls vad du vill, men känner att det är något därinne som vill komma fram och det är dags att upptäcka det, så kommer du att få en spännande resa under den här helgen. Nu öppnar du vägen mot något helt nytt som vibrerar högt av passion, mening och energi. Oavsett vilket, så blir det massor av ögonöppnande övningar för att verkligen dyka in det du brinner för. Efter den här helgen vet du dessutom hur du rent konkret ska komma igång med att manifestera din djupaste önskan till fysisk verklighet. 

Du kommer få göra olika kraftfulla övningar som inte bara öppnar upp för ditt själsuppdrag, utan de ger dig även massor av inspiration för att skapa det du vill. Den här helgen kommer du även få möjlighet att ta emot en kraftfull shamansk energihealing. Den rensar bort blockeringar för att du mycket lättare ska kunna se din sanna väg, fördjupa kontakten ytterligare med ditt högre jag och med dina guider. Det blir en ovärderlig öppning för din fortsatta utveckling och ditt skapande av den nya världen i 5D.

STEG 3) DIN OBEGRÄNSADE SKAPARKRAFT

Under den här delkursen går vi igenom flera kraftfulla verktyg för självhealing och alkemi, som markant aktiverar mer av din kraft och potential. Vi kommer även göra övningar för att aktivera tredje ögat och intuitionen.

Du kommer också lära dig hur du omedelbart kan heala dig själv och även hjälpa andra, genom 5D-tapping som är en kombination av EFT (Emotional Freedom Technique) + F-EFT (Faster EFT) + intuition. Snabbt och enkelt kommer du kunna lossa negativa tanke-loopar, tunga känslor (av tex oro och frustration), trauman och fysisk värk/sjukdom.

Under denna helg kommer du väcka upp en stor del av din egen förmåga till självhealing och din skaparkraft, samt kunna se effekten när du direkt börjar använda den.

En förutsättning för att vi ska kunna skapa den nya världen är att vi kan tänka oss den. För det vi inte kan tänka kan vi inte manifestera. Allt skapas i våra tankar först. Under 5D-programmet expanderar du medvetandet och kan dyka in i nya oändliga möjligheter. Och med den naturliga perfektionen och medmänskligheten som bas, så är det äntligen dags att ta nästa kliv för att börja skapa det du hittills knappt kunnat drömma om!

Frekvenshöjande hemarbete mellan träffarna

Mellan varje delkurs jobbar du vidare med de hemövningar som du får med dig efter varje helg. Övningarna följer vi upp vid de nätmöten som vi har mellan delkurserna. Vid dessa träffar får du möjlighet att ställa frågor och inspireras av övriga deltagares upplevelser.

Det här får du förutom de tre delkurserna:

~ 2 online-träffar i grupp via nätet, ca 2-3 timmar/tillfälle
~ Ett stort paket med flera filmer och skriftlig dokumentation via pdf, ljudfiler med meditationer, självhypnoser och inspiration att lyssna på och öva med mellan träffarna och efter kursen.
~ Utvecklande hemövningar som anpassas utifrån dina behov och ditt vill.
~ Tillgång till privat Facebookgrupp där vi kan kommunicera, supporta och inspirera varandra under processen.
~Två personliga stenar. En som hjälper dig manifestera ditt syfte + en som som laddas energimässigt med den frekvens som bäst matchar det du vill känna.
~ En värdehandling som motiverar dig till att fortsätta med din process under och efter programmet.
~ 50 % på en privat session med Håkan eller Helene (5DCoaching/knacknings-session eller energihealing-session med kanaliserad vägledning) för dig som önskar boka det under programmets gång.
~ Äkta vänner för livet i ett tillåtande meningsfullt sammanhang som vibrerar av höga energier. Troligen värt mycket mer än vad som kan värderas i pengar…

Boka

Boka genom att maila till: hakan.berggren@tankecoaching.se

När du betalat kursavgiften får du en bekräftelse att du fått en plats. Då får du samtidigt en bonusgåva i form av affirmationerna ”Mer och mer pengar” från vår webbutik. Lyssna dagligen och tillåt pengar flöda in i ditt liv. Den bygger på Bob Proctors superaffirmationer för att attrahera pengar.

Vi kommer även ha våra egna kockar med som ordnar den goda maten och fikat under kursen. Meddela vid bokning om du har specifika önskemål.

Vill du sätta fart i riktning ”5D” tillsammans med oss?
Då är det här en kurs som du ska gå?

Helene & Håkan
5D Coaching