MER OM 5D-PROGRAMMET

Massor av möjligheter för dig som väljer att gå programmet

Under kursen expanderar du medvetandet och underlättar den fortsatta uppstigningsprocessen och uppvaknandet. Dessutom möter du vänner för livet att skapa den nya verkligheten med! Det blir en resa där du bland annat får en ovärderlig verktygslåda med övningar, insikter och kunskaper för livet. Ta nästa steg för att skapa en tillvaro där du mår riktigt bra och lever ditt syfte – inifrån och ut.

Kursen är främst för din egen frekvenshöjning och din personliga utvecklings skull. För att leva med passion, mening och energi med fokus mot 5D. Programmet öppnar upp för att kunna kliva ur ”ekorrhjulet” i 3D-matrix och lättare nå högre dimensioner där du lever livet fritt från hjärtat – inifrån och ut. Men du kan också använda den kunskap du får för att ha hjälpa andra i deras uppvaknande. Antingen som medmänniska eller som tillägg i ditt nuvarande jobb. Eller kanske kommer du upptäcka att innehållet i programmet blir en central del i det livssyfte som väcks upp. På så vis öppnas möjligheten att jobba vidare som 5D-coach i någon form (tex via sessioner, föreläsningar, kurser eller annat).

Platsen för 5D-programmet 2022

Den 8 april 2022 startar nästa program. Den här gången kommer vi hålla till på Franshammars Vandrarhem & Kraftstation i Hassela i Hälsingland. Där kommer vi bo tillsammans fyra helgen under ett halvår. Vi kommer även ha våra egna kockar med som ordnar den goda maten och fikat under kursen. Meddela vid bokning om du har specifika önskemål. Vi anpassar helt och fullt efter den kosthållning som var och en har.

Mer om innehållet i de fyra delkurserna + datum

STEG 1) DITT SANNA JAG – 8-10 april 2022

Under den första delkursen kommer fokus vara att på djupet upptäcka vem du innerst inne är.

Under processen kommer du får syn på det som begränsar dig i livet – olika program, energiblockeringar och vanor. Med hjälp av olika verktyg och energiövningar kommer du kunna ersätta begränsningarna med styrka och möjligheter. Bland annat kommer du få en tydlig förståelse för hypnos så att du själv kan använda självhypnos för fortsatt personlig utveckling. Du kommer också få ta del av en shamansk grupphealing som lossar tunga energier från energifältet, så att du lättare kommer i kontakt med den du verkligen är.

Den här helgen kommer du bland annat göra en helt unik transformerande övning. Den övningen höjer frekvensen markant och tar din självkärlek, hjärtmedvetenhet och kopplingen till dig själv till nästa nivå.

Verktygen som ingår hjälper dig att aktivera och snabba på processen till 5D, att höja din frekvens för att kunna leva det glada energifyllda liv du innerst inne längtar efter. De här dagarna innebär ett stort kliv närmare ett liv där du lever fullt ut i frihet, villkorslös kärlek och positivt överflöd. Den här helgen blir en gåva till dig själv för att på djupet stärka kärleken till dig själv, bygga upp ditt mod och att väcka upp ditt sanna jag.

STEG 2) DITT UNIKA LIVSSYFTE – 10-12 juni 2022

Den här underbara helgen blir ett tillfälle att verkligen öppna upp det du kom för att göra på den här planeten just i den här speciella tiden. Här ligger fokus på din passion och ditt syfte.

Du kom hit till jorden med ett speciellt livssyfte, men vad det syftet är kan endast du själv upptäcka. Har du redan hittat det du brinner för, men vill skapa ett bättre flöde i det du gör så får du nu en unik möjlighet att expandera din vision ännu mer. För dig blir fokus att få dig och ditt syfte att blomstra ännu mer! Vet du istället inte alls vad du vill, men känner att det är något därinne som vill komma fram och det är dags att upptäcka det, så kommer du att få en spännande resa under den här helgen. Nu öppnar du vägen mot något helt nytt som vibrerar högt av passion, mening och energi. Oavsett vilket, så blir det massor av ögonöppnande övningar för att verkligen dyka in det du brinner för. Efter den här helgen vet du dessutom hur du rent konkret ska komma igång med att manifestera din djupaste önskan till fysisk verklighet. 

Du kommer få göra olika kraftfulla övningar som inte bara öppnar upp ditt livssyfte, utan de ger dig även ovärderlig inspiration för att skapa det du vill. En av övningarna kommer från den inkashamanska energimedicinen och hjälper dig att öppna ditt hjärta så att du lättare kan känna alla känslor och på så vis manifestera det du verkligen vill.

STEG 3) DIN OBEGRÄNSADE SKAPARKRAFT – 12-14 aug 2022

Under den här delkursen går vi igenom flera kraftfulla verktyg för självhealing och alkemi, som markant aktiverar mer av din kraft och potential. Du kommer kunna göra energi-rening som du direkt kan se den fysiska effekten av. 

Vi kommer även göra övningar för att aktivera ditt tredje öga och stärka din intuition. Du kommer få lära dig om negativa eteriska implantat och hur du själv kan upptäcka och lossa dem, och därigenom aktivera betydligt mer av den healande kärleksenergin som flödar genom dig. 

Du kommer också lära dig hur du omedelbart kan heala dig själv och även hjälpa andra, genom 5D-tapping som är en kombination av EFT (Emotional Freedom Technique) + F-EFT (Faster EFT) + intuition. Snabbt och enkelt kommer du kunna lossa negativa tanke-loopar, tunga känslor (av tex oro och frustration), trauman och fysisk värk/sjukdom.

Under denna helg kommer du väcka upp en stor del av din egen förmåga till självhealing och din skaparkraft, samt kunna se effekten när du direkt börjar använda den.

STEG 4) DIN NYA FRAMTID I 5D – 7-9 okt 2022

Under de här dagarna kommer vi lägga fokus på hur vi vill att världen i 5D ska se ut. Allt från det personliga till det stora globala.

Du kommer få lära dig om Michael Tellingers UBUNTU-samhälle (https://www.ubuntucontributionism.org/) med One Small Town. Det är ett samhälle där vi går från 3D till 5D. Vi går från att fördela jordens och människans resurser med pengar och makt – till att fördela den med villkorslös kärlek och enhet. Vi kommer ha en kreativ härlig workshop där vi ser hur vi tillsammans med andra människor kan forma den här nya vackra världen som just nu håller på att födas fram.

En förutsättning för att vi ska kunna skapa den nya världen är att vi kan tänka oss den. För det vi inte kan tänka kan vi inte manifestera. Allt skapas i våra tankar först. Nu har vi kommit så långt i processen att vi kan börja se bortom inlärda och nuvarande strukturer och system. Här har vi expanderat medvetandet och kan dyka in i nya oändliga möjligheter. Och med den naturliga perfektionen och medmänskligheten som bas, kan vi äntligen börja skapa det vi hittills knappt kunnat drömma om!

Den här helgen kommer du även få möjlighet att ta emot en kraftfull shamansk energihealing. Den rensar bort blockeringar för att du mycket lättare ska kunna se din sanna väg, fördjupa kontakten ytterligare med ditt högre jag och med dina guider. Det blir en ovärderlig öppning för din fortsatta utveckling och ditt skapande av den nya världen i 5D.

EXTRA som ingår förutom de 4 delkurserna:

~ 3 online-träffar i grupp via nätet, ca 2-3 timmar/tillfälle (värde ca 1200 kr)
~ En privat session med Håkan eller Helene (personlig 5DCoaching-session, knacknings-session eller energihealing-session med kanaliserad vägledning) (värde 1200 kr).
~ Ett stort paket med flera filmer och skriftlig dokumentation via pdf, ljudfiler med meditationer, självhypnoser och inspiration att lyssna på och öva med mellan träffarna och efter kursen (värde ca 3000 kr).
~ Unika utvecklande hemövningar som anpassas utifrån dina behov och ditt vill.
~ Tillgång till privat Facebookgrupp där vi kan kommunicera, supporta och inspirera varandra under processen.
~Två personliga stenar. En som hjälper dig manifestera ditt syfte + en som som laddas energimässigt med den frekvens som bäst matchar det du vill känna.
~ En värdehandling som motiverar dig till att fortsätta med din process under och efter programmet.
~ Äkta vänner för livet i ett tillåtande meningsfullt sammanhang som vibrerar av höga energier. Troligen värt mycket mer än vad som kan värderas i pengar…

Boka din plats idag!

Det är enkelt att boka. Maila till: hakan.berggren@tankecoaching.se

När du betalat kursavgiften får du en bekräftelse att du fått en plats. Då får du samtidigt en gåva i form av affirmationerna ”Mer och mer pengar” från vår webbutik. Lyssna dagligen och tillåt pengar flöda in i ditt liv. Den bygger på Bob Proctors superaffirmationer för att attrahera pengar.

Priser

~ Kursavgiften per delkurs: 4900 kr per kurshelg
~ Mat och logi fredag – söndag: 1900 kr per kurshelg

För företag gäller priserna + moms.

Chans att få 2000 kr rabatt:
Du kommer kunna välja om du vill betala per delkurs, eller om du vill betala alla fyra delkurser direkt. Om du väljer att betala alla fyra delkurser direkt vid anmälan till 5D-programmet får du 2000 kr rabatt på den totala kursavgiften.


VILL DU ISTÄLLET GÅ ETT SKRÄDDARSYTT 5D-PROGRAM?

Är du intresserad av 5D-programmet, men känner att den inte riktigt passar dig enligt den här beskrivningen? I så fall finns möjlighet att gå den under andra former. Exempelvis andra datum, på annan ort närmare dig, i anpassat format eller privat med dina vänner eller människor som du samlar/bjuder in? Kontakta oss så ser vi över ett skräddarsytt alternativ som passar dig. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Vill du sätta fart mot 5D tillsammans med oss?
Känns det här som en kurs för dig?
Boka din plats idag och säkra din plats på 5D-programmet!

Helene & Håkan
5D Coaching