5D Vibe Art

Posters och vykort med höga vibrationer

5D Vibe art – fotokonst i samarbete mellan Helene Telin 5D Coaching och fotografen Emma Larsson, Prints by Emla. Emma fotar och Helene skapar texter (och är modell på vissa av bilderna). Just nu finns det 5D Vibe art posters och vykort att köpa. Så låt dit vägg prydas av magisk fotokonst som är skapad med höga vibrationer! Eller kanske ge bort en vacker och meningsfull gåva till någon? Så småningom kommer fler produkter med Emmas magiska foton i 5D-vibration och de tillhörande frekvenshöjande texterna som jag skapar till korten. Kreativiteten flödar för fullt!

Skapas med kärlek och 5D-perspektiv

Vi skapar alla bilder med kärlek i största möjliga 5D-perspektiv som vi har tillgång till just nu. Dvs vi tar bilderna på vackra kraftfulla platser i vår närhet, främst kring Sundsvallstrakten där vi bor (för magin finns ju alltid där man är). Alltså så lokalt som möjligt. Och modellerna på korten finns bland ”vanliga människor” – eller rättare sagt gudinnor – i vår omgivning. Många bilder fotas ute i samklang med naturen och vissa skapas inne i studion.

Vi är mån om att ni ska få det bästa , därför trycker Emma fine art prints på ett 200 grams helmatt papper. Det är ett stadigt papper utan reflektioner (så du kan rama in utan glas om du vill), du kan hänga upp de i klämmor och variera din inredning mer. När det gäller tryck av orakelkortleken kommer vi ta hjälp av andra, men tanken är att det ska vara i Sverige, med fin kvalité.

Frekvenshöjande orakelkort för vägledning och healing

Ett av de drömprojekt som vi är i härlig process att ta fram just nu är frekvenshöjande orakelkort för vägledning och healing. Kortleken heter just nu ”5D VIBE – ORDETS MAGI” (men vi får se vad det blir när de väl är klara.. ) Och är du redan nu nyfiken och intresserad av att köpa den eller bli återförsäljare så kontakta mig eller Emma Larsson så lägger vi in er på förturslistan så ni får erbjudandet först. Vårt mål är att korten ska finnas till hösten. Men vem vet – i dessa snabba höga energier kan det gå betydligt fortare..!

Köp fine art posters och vykort här

Vi fyller successivt på med fler posters och vykort 5D Vibe art här på 5D Coaching så kom ihåg att kika in här då och då. Just nu hittar du ännu fler hos Prints by Emla.