8 sätt att hitta ditt vill och väcka ditt livssyfte (1 dag)

Det här är en dag för dig som känner en längtan att göra det du verkligen brinner för. Att väcka upp vad det är du verkligen vill – det som göra att du känner passion, mening och energi i livet.

Under den här dagen så kommer du få prova på åtta olika sätt att hitta DITT vill. Du kommer öppna upp för att hitta svar både i logiken och i känslan/hjärtat. Du kommer få en liten stund åt att ägna dig åt varje övning. Vi kommer även tydliggöra den kraft du besitter att skapa det du önskar, samt gå igenom verktyg som hjälper dig manifestera det du vill. Det kommer även finns tid till utvecklande samtal och stärkande meditation.

Du är inte här på jorden av en slump. Du är unik och värdefull som är här för att leva DITT liv. Den här dagen blir underbar kickstart som hjälper dig att skapa ännu mer av det som är DU.

För vem? Det krävs inga förkunskaper. Passar både dig som redan har djupare kunskaper inom tankens kraft & personlig utveckling – och dig som inte har några förkunskaper alls. Känner du att du vill vara med så är det för dig.
Kursledare: Håkan Berggren och Helene Telin, TankeCoaching och 5D Coaching
Pris: 1250 kr ink moms. Dokumentation ingår. Ta med egen lunch.
Datum och tid: Söndag 10 maj kl. 10.00 – ca 16.00.
Plats: Rudegården, Matfors (utanför Sundsvall.)
Bokningsinformation: Maila din bokning till beatrice.rongden@tankecoahing.se och invänta ett bekräftelsemail som verifierar din bokning. Vid andra frågor eller funderingar vänligen maila eller ring Håkan Berggren 070-208 77 66.