Bli trygg att prata inför folk

Skicka ett mail om du är intresserad av den här kursen. Jag sätter upp ett datum när det finns ett intresse.
Nu har du möjlighet att vara med på en onlinekurs som ingår när du köper ”Bli trygg att prata inför publik” som finns i webbutiken. När du köper kursen i webbutiken kommer jag manuellt skicka en länk till dig via mail där du kan delta på onlinekursen. Produkten får du automatiskt direkt vid köpet i ett mail.

Om du tidigare köpt produkten ”Bli trygg att prata inför publik” och du vill vara med på onlinekursen kontaktar du mig för info om länk (pris 100 kr).

Jag kommer gå igenom hur vi blir programmerad i uppväxten fram till idag och hur du kan göra för att programmera om dig själv. Jag kommer gå igenom hur jag gjort när jag kom förbi min skräck att prata inför folk. En del säger att man bara ska göra det så går det över. För mig fungerade inte det. Min rädsla var för stark så jag tvingades göra ett inre jobb.

Du kommer få mina erfarenheter och tips plus att du kan ställa frågor via chatten. I produkten du köper har du träningsschema, ljudfiler, film och dokumentation. Jag kommer även visa hur du kan effektivt använda F-EFT för att laddar ur oönskade känslor.

Du får alltså med onlinekursen när du köper ”Bli trygg att prata inför publik”. Du väljer efter köpet om du vill delta eller inte. Onlinenkursen kommer spelas in på youtube och du kommer ha tillgång till den en vecka efter träffen.

Hjälp oss gärna och dela den här informationen till fler.

Kursledare blir Håkan & Helene