Cafékväll med TankeCoaching på JennYs Café & Catering

Hur skulle du vilja ha det på ditt jobb? Vad vill du innerst inne ägna dina dagar åt? Många människor blir sjuka på sitt jobb eller känner att de vill inte vara där. Vissa känner ”söndagsångest” och jublar högt när det äntligen blir fredag eftermiddag… En hel del känner att de gärna skulle vilja något mer, men stannar ändå kvar i gamla hjulspår. Ska det behöva vara så? Så klart inte.

Skulle du vilja vara gladare, ha ännu mer energi och känna verklig meningsfullhet under dina arbetsdagar? Då är den här kvällen för dig! Vår passion är att stötta dig i att hitta och uppnå DITT VILL. Därför har vi satt samman en skön inspirationskväll för dig som känner att du vill öppna upp dig för något mer, något nytt. Det blir föreläsning, tips och några prova-på-övningar. Grunden ligger i att stärka självkänslan och självförtroendet. Därför kommer vi även att prata vi om vikten av att värdesätta dig själv och att stärka ditt mod för att våga mer av det du innerst inne vill.

(foto: unsplash.com)

Under kvällen väcker vi upp tankar på det där som skulle kunna få dig att må som allra bäst och att längta till måndag morgon. Det där som skulle göra att du somnar med ett leende på läpparna varje kväll. Det där som gör att du känner dig full av positiv kraft och energi! Det är begränsat antal platser (max 15) för att du och alla andra ska få tid att ställa frågor och vi ska få en skön gemenskap i gruppen.

GÅVA: Alla som kommer på kvällen kommer få en personlig intuitivt utvald affirmation + tillgång till unik meditation som öppnar upp för att hitta höra din inre röst och hitta ditt VILL (antingen en länk att streama eller en CD-skiva för den som vill).

Datum och tid: 2 april kl. 18.00- ca 20.30.
Plats: JennYs Café & Catering i Sörberge
Pris: 375 kr ink. moms (300 kr ex. moms).
Mat & fikaerbjudande: Under kvällen finns grillade mackor, paj, sallad eller fika att köpa.
Boka: Boka genom att kontakta Jenny Melin på Jennys café. Antingen via mail jenny@visitbirsta.se eller telefon 070-3258088, alternativt genom att skicka ett meddelande via hennes Facebooksida: Jennys Café