DINA unika personliga posters med affirmationer

Affirmations-posters i 2-pack

Beställ 2-pack med dina egna personliga posters med affirmationer. På dina posters kommer namn finnas med. Du väljer själv om du vill ha ett foto på dina posters eller om du vill ha någon av bilderna vi erbjuder. Du väljer även vilken färg du vill att ytterkanten på dina posters ska ha. Slutligen väljer du de unika affirmationer du vill ha. Antingen enligt något av våra förslag eller så skapar du helt egna affirmationer (max 12 st). Skräddarsytt för dig, precis som du vill ha det. Det är mycket enkelt att beställa. Du fyller bara i formuläret längst ner på den här sidan.

Förslag på teman och affirmationer

Om du inte väljer att skapa helt egna affirmationer, så har du följande teman att välja på:

A) ”Tillit och lycka”
B) ”Tacksamhet och glädje”
C) ”Självkänsla och självkärlek”
D) ”Lugn och harmoni”
E) ”Kraft och energi”
F) ”Ett liv i 5D med kärlek och frihet”
G) ”Självkänsla, självförtroende och trygghet från barnmeditationen Det Magiska Kristallslottet”
H) ”Självkänsla, självförtroende och trygghet från från barnmeditationen Kristallslottet och den Magiska nyckeln”.

Till varje tema har vi skapat en serie affirmationer som ingår. Klicka här för att se de affirmationer som ingår i var och ett av dessa teman:
Exempel på olika typer av posters och de affirmationer som ingår i respektive tema.
På länken ser du även många olika exempel med bilder och färger som du kan välja.

Obs! Postern skickas i A4-format som pdf via mail

I dagsläget har vi inte möjlighet att erbjuda printade posters så dina posters skapas som pdf i A4-format och skickas till dig via mail. Tips: Antingen skriver du ut dem själv, förslagsvis på en bra färgskrivare med papper av bra kvalité för bästa resultat. Eller så skickar du dem till ett tryckeri eller någon person som kan printa dem åt dig.

Betalning och leverans

När vi skapat dina posters så meddelar vi dig via mail att de är klara. Då betalar du enkelt via Swish (betalningsuppgifter kommer i mailet). Priset är 200 kr och då ingår två posters. Du väljer om du vill beställa två likadana eller om du vill ha två olika. När vi mottagit din betalning skickas dem till dig som pdf via mail. Leveranstid är från en par dagar till cirka en vecka.

Vad är fördelen med affirmationer?

Att använda positiva affirmationer är ett mycket effektivt sätt att programmera om sinnet och bygga upp nya tankemönster. Våra automatiska tankar skapar vårt liv och när vi förändrar dessa så förändras livet. Två nycklar till att lyckas med affirmationer är repetition och känsla. Många upplever att det kan vara lätt att glömma sina affirmationer eller att det känns svårt att vara uthållig och medvetet repetera dem. Att sätta upp en poster med dina affirmationer gör att du ser den ofta vilket innebär att du lyckas skapa din förändring ännu lättare.

Beställ här

Det är mycket enkelt att beställa. Du fyller bara i det här formuläret. När vi får din beställning så kommer du bli kontaktad av oss via mail.