DREAMDAY – livesänd inspirationskurs

Gå en DREAMDAY hemifrån och träffa samtidigt en grupp med nya härliga människor. I den här kursen så träffas vi live över nätet och du får en riktig kickstart till att forma det lyckliga meningsfulla livet som du är menad att leva. Det finns 12 platser så boka idag!

Du är kraftfull bortom alla gränser. Det finns ingenting du inte kan bli, få eller göra. Var med och väck upp dina slumrande VILL och bli en mästare på att styra attraktionslagen. Öppna upp för ditt allra bästa jag och forma en tillvaro som gör att du älskar att kliva upp varje ny dag!

I det uppvaknande som just nu pågår, så är det många som känner att det är dags att gå från livet i ekorrhjulet till att börja närma sig sitt medfödda livssyfte. Andra känner att hälsan inte är så bra som den skulle kunna vara och vill nu ha motivation till att börja skapa positiv förändring för att må riktigt bra. Och väldigt många börjar upptäcka vilken obegränsad kraft som vi alla har och vill nu kunna använda den för att manifestera önskningar i alla områden i livet. Vissa vill skapa liten förändring – andra är redo för något riktigt stort.

I en DREAMDAY väljer DU själv vad du vill fokusera på. Och det är inget du behöver dela med de andra i gruppen, om du inte vill. Låt dagen får bli en riktig kickstart för att ta dig till DIN nästa nivå i livet.

Det vi inte kan tänka kan vi inte uppleva, allt börjar i våra tankar.

GÅVA VÄRDE 499 KR NÄR DU BOKAR

Pris nu: 900 kr (ord. pris 1200 kr) Anmäl dig genom att maila till hakan.berggren@tankecoaching.se

En nyckel för att hitta din passion och att bemästra attraktionslagen är att hålla hög frekvens. Därför får du en gåva ”5 frekvenshöjande energirutiner” (värde 499 kr) när du betalat kursavgiften. Det är ett kort lättsamt och mycket värdefullt onlineprogram som du kan använda i egen takt när du vill och så mycket du vill. Där ingår en film, dokumentation och tre ljudfiler: Meditationen ”Frigör din magi” (en på 6 min. och en på 12 min) och den energihöjande visualiseringen “Jag skapar Magisk Drömstart” (11 min.)

VAD KOMMER HÄNDA UNDER DAGEN?

Håkan kommer leda er genom de här fyra timmarna som ni har tillsammans. Här är en del av det du får:

— Dokumentation i pdf format som hjälper dig att jobba vidare efter kursen.
— Pepp att värdesätta dig själv på alla sätt för att hitta ditt VILL och att stärka ditt mod.
— Nya perspektiv som bland annat tydliggör varför det är lättare att uppnå höga mål än låga mål
— Flera korta praktiska VILL-övningar som du får göra individuellt under kursdagen. Övningarna kommer hjälpa dig att väcka upp dina äkta VILL – både logiskt i hjärnan och i känslan i hjärtat.
— En guidad övning som verkligen kickar igång motivationen till att göra det du vill göra.
— Innan vi slutar dagen så får du också några mycket värdefulla manifesteringstips för att göra dina önskningar till verklighet.

VANLIGA FUNDERINGAR INFÖR KURSEN

BEHÖVER JAG FÖRBEREDA MIG?

1. Se gärna till att du har avsatt tid i din kalender så att du får vara ostört under kursen. Det är är DIN drömdag för DIN skull.
2. Gör det så bekvämt som möjligt för dig själv då vi kommer ha totalt fyra timmar tillsammans vid skärmen. Först från 10-12 och därefter 13-15. Däremellan har du lunchrast en timme så du hinner äta och röra lite på dig om du skulle vilja.
3. Det du behöver ha med till kursdagen är papper och penna. Skaffa gärna en skrivbok som du gillar för du kommer sannolikt att vilja jobba vidare med dina VILL efter den här dagen.
4. Kika gärna på gratisföreläsningen ”Tankar skapar framtid” på Youtube innan kursen börjar. Den kommer göra att du får ut ännu mer av din DREAMDAY.

KAN JAG DELTA ÄVEN OM JAG INTE ÄR VAN ATT VARA MED ÖVER NÄTET?

Absolut! Vi lovar, det är enklare än du tror. Strax innan kursen börjar så kommer du få en länk till din mail. När du klickar på den länken så kommer du in i kursen tillsammans med Håkan som är kursledare och med alla andra. Och har du frågor kring det hela så kan du boka ett kostnadsfritt samtal med Håkan innan så kan han förklara för dig så du känner dig trygg när det väl är dags.

MÅSTE MAN VARA MED PÅ BILD OCH BEHÖVER MAN PRATA INFÖR ANDRA?

Det brukar bli både intressant och inspirerande för alla i gruppen när deltagarna är med och delar sina tankar. Det brukar också göra att det blir en extra härlig känsla av gemenskap i gruppen. Se det som en möjlighet att våga lite extra och att växa. Men du kan vara lugn för det är absolut inget måste. Vi vill att alla som går våra kurser ska känna sig trygga, så vill du stänga kameran så gör du det. Och vill du inte vara med och dela tankar eller fråga så är det helt okej.

VAD GÖR JAG OM JAG HAR ANDRA FRÅGOR?

Du ska inte behöva fundera utan skriv ett mail eller ring till Håkan och fråga
hakan.berggren@tankecoaching.se
070-2087766