DREAMDAY

DREAMDAY (med inspiration från One Small Town) – en inspirerande kickstart till att leva inifrån & ut

Under den här inspirerande heldagen, där vi träffas fysiskt live, får du en riktig kickstart till att manifestera det meningsfulla livet du drömmer om. Du kommer öppna upp för helt nya möjligheter och på olika sätt väcka upp det du verkligen VILL. Var med och ta ett stort kliv framåt för att skapa en tillvaro där du och alla andra lever från hjärtat.

Du är kraftfull bortom alla gränser. Det finns ingenting du inte kan bli, få eller göra. Var med och väck upp dina slumrande VILL och bli en mästare på att styra attraktionslagen. Öppna upp för ditt allra bästa jag och forma en tillvaro som gör att du älskar att kliva upp varje ny dag!

I det uppvaknande som just nu pågår, så är det många som känner att det är dags att gå från livet i ekorrhjulet till att börja närma sig sitt medfödda livssyfte. Andra känner att hälsan inte är så bra som den skulle kunna vara och vill nu ha motivation till att börja skapa positiv förändring för att må riktigt bra. Och väldigt många börjar upptäcka vilken obegränsad kraft som vi alla har och vill nu kunna använda den för att manifestera önskningar i alla områden i livet. Vissa vill skapa liten förändring – andra är redo för något riktigt stort.

Under den här dagen kommer vi hämta inspiration från det spännande initiativet One Small Town som tydligt visar att vi nu idag är möjligt att skapa ett liv där vi fördelar jordens resurser med kärlek istället för pengar.

I en DREAMDAY väljer DU själv vad du vill fokusera på. Låt dagen får bli en riktig kickstart för att ta dig till DIN nästa nivå i livet.

Det vi inte kan tänka kan vi inte uppleva, allt börjar i våra tankar.

Inspiration till att expandera din kraft med en Dreamday + bloopers (video på youtube)
Ses vi på DREAMDAY – se kort video på Youtube

Massor av gåvor ingår

DIN GÅVA NUMMER 1 (VÄRDE 499 kr)

En nyckel för att hitta passionen och att bemästra attraktionslagen är att hålla hög frekvens. Därför har vi bestämt att vi vill ge dig det korta och lättsamma online-programmet ”5 frekvenshöjande energirutiner” när du bokar din plats till DREAMDAY. Det blir ett underbart sätt att direkt börja väcka upp dina lätta glada vibrationer.

DIN GÅVA NUMMER 2 (VÄRDE 1900 kr)

Vi vill också att Dreamday ska bli något mycket mer än en temporär positiv upplevelse. Därför kommer du få online-programmet MindPower som steg för steg guidar dig till att bygga upp helt nya tankemönster så att du kan göra din dröm till verklighet.

OCH DEN STÖRSTA GÅVAN SOM INTE KAN MÄTAS I PENGAR…

Dreamday är din egen inspirationskurs för din egen personliga utveckling med syfte att vägleda dig till ditt eget drömliv. Ett liv där du mår som allra bäst, du har fantastiska relationer, du njuter av dina upplevelser och du gör det du brinner för. Kort och gott: Du lever från hjärtat – inifrån och ut. Och förmodligen är det värt mer än alla pengar i världen…

DESSUTOM – DIN GÅVA TILL VÄRLDEN!

När du är i kontakt med din enorma kraft och du lever ditt bästa liv så kommer det också innebära att du ger en gåva till hela världen. Världen väntar på att få ta del av din harmoni och din glädje. Mänskligheten väntar på att få ta del av det du brinner för. Och planeten väntar på din frekvenshöjning. Eftersom allt är energi bidrar du till det positiva uppvaknandet genom att du kommer i harmoni med din hemmafrekvens – den du innerst inne är.

Boka nu och få din första gåva direkt

Pris: 1.900 kr
Boka plats genom att maila till hakan.berggren@tankecoaching.se När du fått din bekräftelse så betalar du 500 kr av kursavgiften som anmälningsavgift och då är din plats säkrad.

Samtidigt som du bokar och betalar anmälningsavgiften så kommer du få online-programmet ”5 frekvenshöjande energirutiner” (värde 499 kr) skickad till din mail som första gåva. Det programmet är helt fritt att använda när du vill i den takt du själv vill. Din andra gåva online-programmet ”MindPower” (värde 1900 kr) skickar vi till alla deltagare efter avslutad Dreamday.

*Anmälningsavgiften på 500 kr återbetalas ej. Om vi ev. skulle behöva ställa in så behåller du gåvan ”5 frekvenshöjande energirutiner” (värde 499 kr) plus att du istället för Dreamday och MindPower i så fall får kompensation i form av onlinekursen “Hitta & uppnå ditt vill” (värde 899 kr).

BJUD IN DINA VÄNNER OCH DELA GÄRNA

Vi skulle bli så glada att få träffa dig på en fantastisk DREAMDAY som blir till ett drömliv och den värld vi innerst inne drömmer om. Ta med dina vänner och boka din plats idag! Dela gärna vidare så vi blir många som lever inifrån & ut och bidrar till en ny bättre värld. ///Helene & Håkan

VARFÖR VILL VI GE DIG MINDPOWER-PROGRAMMET NÄR DU GÅR DREAMDAY?

Det är just nu magiskt spännande tider och energierna som vi lever i blir kraftigt starkare och uppvaknandet går mycket snabbt. Samtidigt som vi människor blir starkare och snabbare i vår skaparkraft, så kollapsar allt mer av den gamla matrisen (den upp-och-ner-vända världen) som vi ser utanför oss. Det är vi som skapat den och nu är tiden inne då var och en av oss individuellt – och vi tillsammans kollektivt – ska skapa en helt ny bättre värld.

Genom att ge dig online-programmet MindPower-programmet så får du fortsatt stöd i 10 veckor. Det gör att du kan fortsätta med den mentala omprogrammeringen som hjälper dig att bygga upp nya tankemönster och nya positiva vanor som leder dig dit du vill. MindPower-programmet gör att du kan bygga upp en mycket starkare kontakt med din egen skaparkraft, så att du kan göra din dröm till verklighet och skapa en mer kärleksfull värld för alla. Ju bättre vi alla blir på att släppa fokus på oro & problem och istället riktar vår uppmärksamhet till den nya fantastiska tillvaro vi vill se mer av – ju snabbare och lättare kommer vi alla dit.

VARFÖR VÄVA IN INSPRATION FRÅN ONE SMALL TOWN I DREAMDAY?

Under en Dreamday kommer du få göra olika övningar och meditationer som öppnar upp för att du ska klargöra dina viktigaste VILL när det handlar om ditt syfte, din bästa hälsa och ditt drömliv i stort. För att väva in extra energi av optimism, hopp och glädje så hämtar vi inspiration från One Small Town. Det här är ett inkluderande samhälle med fokus på gemenskap, där alla jobbar tre timmar i veckan, alla får allt som skapas i staden gratis och alla kan göra det de verkligen brinner för. One Small Town sprids nu över världen och etableras just nu även i Sverige. Den typ av värld de flesta av oss drömt om hela livet är alltså fullt möjlig… och vi skapar den åt oss själva NU. Inte någonstans i en framtid, utan precis nu i vår egen livstid.

One Small Town är ett tydligt exempel på ett liv i 5D där alla lever i gemenskap och främst gör det de älskar att göra. Men målet med vår Dreamday är inte nödvändigtvis att börja forma just det konceptet – utan det är ditt eget VILL som ska få blomma ut under dagen. Och när vår Dreamday är slut så har du skapat din egen inspirerande värdehandling, där du tydliggjort dina VILL och vad du behöver göra för att din dröm ska bli till verklighet.

FRÅN VÅR PASSION TILL DIN PASSION

Vi gör det vi brinner för och nu vill vi guida dig till att du också kan göra det! Vår passion och styrka är att vägleda människor till att hitta de egna VILLEN och syftet i livet. Vi vill ge dig stöd och verktyg för att neutralisera gamla övertygelser och hinder som står i vägen för ditt bästa jag. Vi älskar också att få ge dig de bästa förutsättningarna till att omprogrammera ditt eget undermedvetna så att du kan komma i kontakt med din unika kraft och potential, så att du lättare kan må riktigt bra och uppnå det du drömmer om.

Vi vill ge dig bästa support för att du ska få möjlighet att skapa ett autentiskt liv med passion, meningsfullhet och flödande livsenergi! Det handlar inte om den gamla energidränerande ”3D-jakten” att uppnå mål, utan tvärt om – att expandera medvetande och leva genuint från hjärtat – INIFRÅN OCH UT vilket man kan kalla för att leva i 5D.