EFT & F-EFT

EFT (Emotional Freedom Technique)

Vanliga knackningspunkter i EFT

Vad är EFT?

EFT är en kraftfull teknik som sprider sig över världen. En enkel beskrivning är att det är en form av akupressur som utförs genom att knacka på vissa energipunkter. Det är en skön, och väldigt effektiv metod som du enkelt kan lära dig själv och använda i vardagen. Vi har jobbat med den här metoden på oss själva i 10 år och på klienter på senare år. EFT fungerar för de flesta och du behöver inte tro utan bara göra. Det är ett superverktyg som du kan använda till det mesta när som helst.

Många använder EFT för att snabbt uppnå känslomässig balans och en bättre fysisk och psykisk hälsa. EFT har visat sig vara en mycket effektiv metod för att släppa negativa känslor som bland annat oro, depression, frustration, posttraumatiskt stressyndrom, fobier och för att släppa smärta. EFT fungerar även till att förbättra prestationer och ekonomin eftersom problemet vanligtvis är energiblockeringar.

Mycket talar för att de flesta av våra problem skapats av negativa känslor vilket har gett en programmering i det undermedvetna som påverkar kroppens energisystem. EFT gör att den negativa laddningen och energin frigörs och bidrar till att kroppen släpper begränsande spänningar och blockeringar.

Var går gränsen för vad som är möjligt att förändra med EFT?

Finns ingen som vet, testa och utforska. Läs gärna mer om EFT på exempelvis The Tapping Solution eller på Gary Craigs sida.

Vad säger forskning och undersökningar?

På den här länken kan du börja läsa vad forskningen idag säger om EFT:  The Tapping Solution.

F-EFT (Faster EFT)

Knackningspunkterna i F-EFT

Vad är Faster EFT (F-EFT)?

Faster EFT (F-EFT) är en metod som utvecklats av Robert G. Smith efter många års studier av och arbeta med tusentals människor. Det är en samling av nya banbrytande tekniker och processer som integrerar de mest effektiva delarna i bland annat EFT, NLP, andlig förståelse, vetenskap och mental träning & tankens kraft.

FasterEFT är en stärkande, välgörande och logiskt knackningsmetod som är lätt att förstå. Det kan snabbt förändra hur du tolkar och känner angående ditt förflutna, skifta dina negativa, begränsande, hindrande eller försvagade känslor och återställa din fysiska, mentala och emotionella hälsa. Faster EFT är lätt att lära sig och använda. Läs mer på fastereft.com.

Vad kan F-EFT göra för dig?

Vad tror du det är som hindrar dig från att uppnå de förändringar du vill ha i ditt liv? Oavsett vad som verkar hindra dig, så finns det sätt att övervinna det.

Alla dina sk. problem – från fysiska, känslomässiga och mentala – till relationer och ekonomi, orsakas av undermedvetna program (övertygelser). Dina val, ditt beteende, din förmåga att kommunicera, din fysiska hälsa och så mycket mer, styrs av de övertygelser och vanor som hålls i den undermedvetna delen av ditt sinne.

För att förändra de resultat du upplever, behöver du ändra dessa övertygelser. Ändra undermedvetna program och du ändrar dina känslor och handlingar. Och när du ändrar dem så ändrar du ditt liv.

FasterEFT är utformad för att hjälpa dig att komma åt och ändra den ursprungliga orsaken till dina problem. Det gör att du kan arbeta med ditt undermedvetna för att snabbt och effektivt göra de förändringar du vill ha i ditt liv.

Boka F-EFT

Vill du boka en session med F-EFT eller vill du att vi kommer till din ort och håller kurs eller föreläsning? Du bokar session eller tipsar oss om din ort genom att skicka ett mail till helene.telin@tankecaoching.se

Mer info om personlig TankeCoaching, priser och bokning hittar du under Sessioner.