Självhealing genom F-EFT/ 5D Tapping

En inspirerande och mycket stärkande dag där du får lära dig en extremt enkel metod för att neutralisera negativa känslor. Hade vi lärt oss det här redan som barn så hade vi bara haft en bråkdel av de problem som vi har idag. Men nu är nu. Och det fina är att även om det allra bästa tillfället att lära oss det här var när vi var små, så är det näst bästa nu.

En stor anledning till att vi människor inte mår så bra som vi kan må, är för att vi upplever att vi inte kan påverka våra tankar och känslor i den utsträckning vi önskar. Kanske känner du igen dig i något av de här exemplen:

Du är lätt-triggad och blir ofta arg eller irriterad på människor och händelser. Du kanske fastnar i grubblande tanke-loopar på det som varit och känner kanske ångest eller frustration. Eller glider du in i tankar av ältande oro för vad som kan hända i framtiden eller för vad folk ska tycka om dig i olika situationer. Eller så kanske går du och känner dig allmänt trött, less och låg på energi.

Dessa tunga tankar och känslor gör till slut att måendet sjunker på olika sätt, många börjar dessutom uppleva fysiska problem i kroppen. Och du som känner till attraktionslagen vet att det är viktigt att känna goda känslor och hålla hög frekvens …

Lägg sedan till andra tanke- och känslo-problem som många bär på: Är du en av dem som har någon fobi, svårt att sova, sockersug eller andra beroenden, höjdrädsla eller annat som begränsar i livet?

Men du. Det här är bara några exempel på när F-EFT och 5D Tapping kan hjälpa både snabbt och lätt.

Och även om du mår bra just idag så är den här knackningsmetoden ett verktyg för livet! Det är ett sätt för dig och alla andra – oavsett bakgrund och förkunskap inom personlig utveckling, tankens kraft och healing – att kunna påverka de egna känslorna. Det gör att du ännu lättare kan känna dig lugn, trygg, glad, smärtfri och full av energi. Och när du kan F-EFT/5D-Tapping själv så kan du också lära det vidare till andra.

Metoden fungerar omedelbart när du använder den, vilket är en av anledningarna till att den är så speciell och nu sprids över hela världen.

Nu har du möjlighet att får lära dig den i ett tryggt space tillsammans med andra. Du kommer får lära dig teoretiskt, prova praktiskt och ställa alla frågor som dyker upp under dagen.

Vi håller gruppen liten, vilket bidrar till stor trygghet och gemenskap som ger alla gott om utrymme att dela tankar, känslor och upplevelser. En stor bonus med dagen är att den öppnar upp för nya vänskaper.

För vem? Det krävs inga förkunskaper. Passar både dig som redan har djupare kunskaper inom tankens kraft & healing – och dig som inte har några förkunskaper alls. Känner du att du vill vara med så är det för dig.
Kursledare:
Håkan Berggren och Helene Telin.
Pris: 1500 kr ink moms. (Fika och dokumentation ingår. Medtag egen lunch.)
Datum, plats: Rudegården datum ? kl 10.00  – 17.00.
Boka: Maila till hakan.berggren@tankecoaching.se

Facebooktwitterlinkedin