Föreläsning i uppvaknandet:

”Expandera medvetande – kliv in i din kraft”

Föreläsningen i uppvaknandet ”Expandera medvetande – kliv in i din kraft” är för dig som vill expandera ditt medvetande och se på världen och på din egen kraft med nya perspektiv!

Den utmanar tankemässigt att vända upp och ner på det mesta som lärts ut i uppväxten och det som talas om i mainstream idag. Både när det handlar om oss själva och vår inre styrka – och om det vi fått lära oss gällande hur världen fungerar. Den bjuder in till uppvaknande, frekvenshöjningar och expanderat medvetande. Vi är just nu inne i en stor förändring och allt fler människor börjar inse att det finns en dold agenda.

I allt detta kan det vara lätt att känna sig maktlös och dränerad på energi. Det kan vara en känsla av ”vad ska lilla jag kunna göra?” Under föreläsningen blir det tydligt att DU är viktig och värdefull och det finns ingen ”lilla jag”! Och du har en betydligt större kraft än du fått lära dig. Du kan därför göra stor skillnad och skapa en bättre värld för dig själv och alla andra genom små enkla val i positiv riktning. Föreläsningen utmanar dig att expandera medvetandet och inspirerar dig att frigöra ännu mer av din obegränsade potential.

Föreläsningen ger dig:

– Tydlig förklaring till hur vårt sinne fungerar och hur vi blivit den vi blivit.
– Perspektiv på hur vi blir grundprogrammerade att tänka, känna, agera, reagera och leva som vi gör – istället för att leva som vi VILL.
– Den viktiga aspekten att allt i hela universum är energi enligt kvantfysik och hur vi påverkas av vibrationslagar
– Tankar kring hur saker på jorden hålls dolda för den stora massan och varför.
– Upplyftande tankar kring vad kan du/vi kan göra för att verkligen känna inre kraft och energi. Hur kan du/vi förbättra den värld vi lever i? Du har enormt potential och kraft!
– Verktyg för att expandera medvetandet, bygga upp den inre styrkan och hitta nya svar inom dig.
– Fler ingångar till fortsatt eget sökande av information via externa källor.

Föreläsare: Håkan Berggren och Helene Telin.
Pris:
Datum, platser och tider:
Vi avvaktar med datum tills mainstream börjar läcka ut avslöjande info vilket kan bli när som helst. Det händer väldigt mycket men allt är bakom mörka ridåer.
Boka plats: Maila till hakan.berggren@tankecoaching.se

Till dig som vill veta mer och vara med och bjuda in till din ort:

Oavsett vilken nivå vi jobbar på och vilka vi möter så bygger våra föreläsningar och utbildningar kortfattat på att inspirera och väcka deltagarna att minnas/förstå och bemästra tankens kraft för att må bättre och skapa önskad framtid. Det sätt vi presenterar på gör att vi når alla – oavsett om man medvetet ägnat sig åt någon form av personlig utveckling eller inte. Vi fungerar som en brygga mellan det logiska och det ologiska/”andliga”. Vi hjälper människor att må bättre och expandera medvetandet, bland annat med hjälp av en unik tydlig förklaringsmodell och enkla effektiva verktyg som alla förstår och direkt kan börja använda. 

Vi är just nu inne i en tid av stort uppvaknande då alla människor ska få möjlighet att börja ta in den här aktuella kunskapen och informationen. När omvandlingarna i världen börjar visa sig allt mer, kan många människor komma att känna sig omtumlade och förvirrade. Föreläsningen ”Expandera medvetande – kliv in i din kraft” gör att många fler kommer ha en mycket värdefull grundförståelse för att hantera det nya läget.

Föreläsningen väcker upp till att se hur vi blivit programmerade av andra och nu ger vi dig kraft att börja leva från hjärtat – “inifrån och ut”. Vår passion är att få med fler i det här tänkandet, då har vi en enorm kraft att påverka det kollektiva medvetandet genom att många fler väljer glädje och kärlek istället för oro och rädsla.

Vi har föreläst och utbildat grupper på heltid i sex år och vi har förmågan att lätt nå fram till alla typer av människor. Vi får regelbundet respons från deltagarna att det vi levererar uppskattas och fungerar. Genom den här mer utmanande föreläsningen vill sätta ord på det väldigt många tänker men inte säger. Vi vill ge er en boost som gör att människor höjer frekvensen och får energi att kliva in i sin egen kraft och obegränsade potential. 

Vi vill nå ut till fler grupper av människor. För att uppnå detta vill vi gärna ha kontakt med personer som vill bidra genom att anordna den här föreläsningen på sin egen ort i Sverige. Kan du hjälpa oss så hör av dig till Helene eller Håkan.

Att anordna föreläsningen ”Expandera medvetande – kliv in i din kraft” skulle i stora drag innebära att: 

  • tillhandahålla en lokal med whiteboard där vi kan hålla föreläsningen (Men har du ingen lokal utan erbjuder plats i ditt hem så tar vi med en liten whiteboard)
  • hjälpa till att bjuda in så många deltagare som möjligt till det datum vi bokar in 
  • tillhandahålla enkelt pausfika

Kontaktvägar:

Känner att du vill bidra till att föra fram det här budskapet i landet genom hjälpa oss att anordna föreläsningen på din ort? Skicka ett mail till Håkan eller Helene så kontaktar vi dig:

Håkan Berggren: hakan.berggren@tankecoaching.se
Helene telin: helene.telin@tankecoaching.se