Grupp-distanshealing för att stärka dig i ditt ljus

Från hjärta till hjärta, 17/9 2020, kl 20.00

Vi är inne i mycket expanderande tider i en positiv 5D-timeline där vi skapar en värld och en tillvaro fylld av kärlek, glädje, frid och frihet. Och det går väldigt fort nu.

Under den här grupphealingen kommer vi fokusera på att underlätta processen genom att släppa taget om kompakta tunga energier som nedstämdhet, irritation/frustration/ilska och oro. Rädslor som lätt kan triggas igång när vi betraktar och möter den turbulenta 3D-världen utanför oss.

Huvudfokus ligger sedan på att aktivera din inneboende känsla av lugn, balans, trygghet och livsenergi. Vi sätter intentionen att stärka dig i ditt gyllene ljus så att du kan höja frekvensen, må bättre och leva inifrån och ut – från hjärtat. Det blir en healing för att underlätta för dig att bli ännu mer av den du kom hit för att vara, det vill säga: den du innerst inne är.

Vi kommer även fokusera på att aktivera pannchakrat för att du ännu lättare ska kunna se igenom slöjorna i den gamla 3D-matrixen och snabba upp uppvaknandet.

Ni som är med kommer efter sessionen få något verktyg. Det kan vara en meditation eller någon övning att jobba vidare med. På så vis kan ni efter sessionen fortsätta att befästa och förstärka processen och den nya högre vibrationen.

Så här gör du för att kunna vara med:

Du anmäler dig genom att maila mig att du vill vara med: helene.telin@tankecoaching.se
Skriv ”Grupphealing” i ämnesraden.
Jag bekräftar ditt mail när jag får det, så du vet att du är med.
Obs! Maila senast senast tre timmar innan vi börjar om du vill vara med.

Pris:

Jag ger den här grupp-sessionen från hjärtat och har inga krav på betalning. Men du som vill ge från ditt hjärta får Swisha valfri summa till 070-3186611.

Så här gör vi:

När det är dags så sitter eller ligger du ner i lugn och ro, slappnar av och bara tar emot. Jag riktar då fokus till er som är med. Efter ca en halvtimme är vi klara. Därefter kommer jag ta en stund och kortfattat skriva ner vad som kommit under sessionen och mailar det sedan till alla er som var med.

Vissa upplever healingen mycket starkt, andra lite mindre eller ingenting alls just vid tillfället. Allt är lika perfekt och det blir bra oavsett, så vila i tillit till processen.

(Även du som nyligen varit på privat healing med mig, eller som ska komma snart, kan ändå vara med på den här grupphealingen. Det går bra eftersom vi under den här healingen inte kommer gå på djupet med att individuellt heala tidigare liv, lossa entiteter, eteriska implantat etc, utan fokus ligger nu främst på att skapa balans och förstärka ditt eget ljus.)

//Helene

Helene Telin: Energihealer/shaman, intuitiv multidimensionell vägvisare. (Även TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach, självledarskparutvecklare med 10 år som föreläsare, kursledare och coach inom personlig och andlig utveckling, samt fil. kand-examen i sociologi.)