Grupphealing med vägledning

Släpp fram din andlighet och magi

Jag och många med mig är inne i ett stort skifte just nu. Antingen kanske du upplever att det skiftet sker JUST NU, eller att känslan är att det ligger väldigt nära.. Det kan upplevas allt från superjobbigt, smärtsamt och ovisst å ena sidan – till spännande och pirrigt med en sån där ”Äntligen!!-känsla” å andra sidan.

Stora sjok av gamla rädslor är redo att släppas och ett helt nytt du börja lysa när det växer fram.. Det som är tydligt är att gammal begränsade logik får nu ge plats för mycket mer av ANDLIGHETEN inom dig. Och din andlighet som helt eller delvis gömts, kommer nu få utrymme mer öppet och självklart i ditt liv. Intuition, multidimensionalitet och magi har fått stå åt sidan under det här livet (och i många andra). Energierna är nu redo att balanseras upp och högre jaget välkomnas att guida dig mycket tydligare på den fortsatta livsresan.

Grupphealing med kanaliserad vägledning på distans sön. 23/7 kl 10.00

I och med det känner jag att det är dags för en grupphealing med kanaliserad vägledning igen för er som vill ha extra stöd i den här processen. Den här gången med stort fokus på att BALANSERA energier för att landa in tryggt det som ÄR och att mjukt släppa taget om det du är sååå klar med. Vi har också intentionen att aktivera ännu mer av självtillit, tilltro och mod att låta det gudomliga feminina magiska andliga få blomma ut. 

Pris, bokning & gåva

Pris: 300 kr
Boka: Maila till mig på helene.telin@tankecoaching.se
Skriv ”Anmälan gruppsession 23/7” i ämnesraden.
Sista anmälningsdag lörd. 22/7.
Välj gåva: Skriv även i mailet vilken av gåvorna du vill ha. Välj mellan

”Positiva healing-affirmationer” (värde 149 kr) eller
”Aktivera tallkottkörteln – tredje ögat (värde 149 kr)

I bekräftelsemailet som du får av mig kommer jag skicka med den gåva du valt. OBS, om du inte skriver vilken du väljer, så skickar jag den jag känner intuitivt att du ska få.

Så här går sessionen till

Sessionerna alltså sker helt på distans (inte via dator). Vi jobbar i energin så jag kopplar mig energimässigt till er som är med – samtidigt som ni som är med antingen sitter eller ligger ner och slappnar av. Och kan du inte vara med exakt den tiden så välj ett tillfälle senare på kvällen där du har lugn och ro. Bara slappna av och tänk att ”nu är jag öppen och redo att ta emot healingen”.

Om du vill kan du lyssna på någon av dina meditationer som jag skickat till dig innan (det är dock helt valfritt när och hur du vill använda dem).

Healingen tar en ca timme, så efter en timme är du klar. (Jag fortsätter ytterligare en stund att ta emot vägledningen som kommer och skriver ner den. Dagen efter skickar jag den på mail.)

Efter sessionen

Känn in vad du vill göra efter sessionen. Det kan vara bra att ha tiden direkt efter sparsamt planerad så du får möjlighet att fokusera på dig själv om du exempelvis känner att du vill vila eller ta en lugn promenad efteråt. (Om du tar emot på kvällen så kan du gå över till att sova efteråt).

Ta gärna fram ett anteckningsblock och gör egna noteringar på vad som eventuellt kommit till dig under sessionen. Det kan vara så att exempelvis bilder, insikter, symboler, guider, idéer eller annat kommer till dig. Ta emot och lita på din egen vägledning.

Morgonen efter kommer vägledningen till din mail

På morgonen dagen efter sessionen får du ett mail med sammanfattning av sessionen och den kanaliserade vägledning som kommit kollektivt till er som deltar. Du får då även en hemövning att jobba vidare med för att befästa och förstärka processen. Jag kommer också välkomna en eterisk gåva och ett kraftdjur som kommer till dig med vägledning under sessionen.

Varmt välkommen att boka. ///Helene