Energihealing med intuitiv kanaliserad vägledning

Energihealing med intuitiv vägledning (i grunden inkashamansk energimedicin) för att stärka dig själv, öppna upp för svar och hjälpa dig uppnå det du vill. Vi rensar, aktiverar och balanserar energier och vid behov bl.a. lossar entiteter och negativa eteriska implantat, klipper corder, healar tidigare (parallella) liv, renar och aktivera chakran. Intentionen är att aktivera ännu mer av ditt ljus, din naturliga kraft, ditt sanna jag – att öppna upp för ditt naturliga flöde av välmående och livsenergi.

Varje healing är totalt unik, ingen är den andra lik. Jag jobbar intuitivt med energihealing och vi bli vägledda att fokusera energin där det behövs som allra bäst. Efteråt kommer du kunna jobba vidare själv med de verktyg du fått, för att förstärka det vi jobbat med.

Boka:
Boka genom att maila helene.telin@tankecoaching.se och välj om du vill boka distans-session eller session fysiskt på plats hos mig.

Skriv kortfattat i mailet vad du skulle vilja släppa taget om. Det kan vara fysiskt, mentalt/tankemässigt, känslomässigt och/eller energimässigt. Skriv även vad du vill öppna upp för istället. Skriv även om det är någon fråga du vill att vi tar med in i sessionen.

Allt i universum är i dess minsta beståndsdel energi som vibrerar på olika frekvenser. Man kan alltså säga att vi lever i ett hav av energi: vi andas energi, luktar energi, smakar energi, ser energi, berör energi och tänker energi. Vi ÄR energi – oavsett om vi är medvetna om det eller inte. Energin processas inom och omkring oss precis hela tiden. Att medvetet ”skifta” eller transmutera energier från ett tillstånd av låg frekvens till ett tillstånd av mycket hög frekvens (kärlek) är ett sätt att beskriva alkemi. Vi arbetar tillsammans för att frigöra begränsande sanningar, känslor, övertygelser (medvetna eller omedvetna) för att öppna upp för välmående och ett positivt flöde av livsenergi för att släppa fram din inre styrka och frigöra din obegränsade potential.