Boka inspirationskväll hemma hos dig

Inspirerande ”Hemma-hos”-kväll

Samla en grupp vänner så kommer vi (Håkan och Helene) hem till er och inspirerar, föreläser och informerar kring det som intresserar er inom personlig utveckling & tankens kraft. Exempelvis attraktionslagen, energi, EFT, självhealing, uppvaknande, avslöjande, expanderat medvetande och/eller 3D-5D. Vet ni inte vad ni vill så känner vi av vad vi ska lägga fokus på, så det kommer alltid bli en spännande och bra träff.

Om ni vill så får ni gärna vara med och fråga, diskutera och ev. prova på olika tekniker och verktyg. Exempelvis guidad meditation, övningar för självhealing, att bygga upp inre styrka eller att hitta & uppnå det du vill. Vi sitter i ditt vardagsrum, i din trädgård eller i annan lokal som du erbjuder.

Vi kan även komma till dig online via datorn. Vi coachar och utbildar över Messenger i vanliga fall så en hemma-hos kväll den vägen funkar också bra. Det innebär att hela Sverige kan vara med.

Boka

Maila till hakan.berggren@tankecoaching.se om önskad tid och ev. tema/inriktning för kvällen. Vi återkommer sedan till dig för att boka passande datum och tid.