Hjärtats sanna väg

Transformerande kurs i personlig andlig utveckling 30/10-1/11

Är du redo att ta ett stort kliv in in din magi för att leva i sanning från hjärtat?
Då är du välkommen att gå “Hjärtats sanna väg”.

Under den här personliga utvecklingsresan öppnar du upp vägen till att leva från hjärtat – från den låsta tillvaron i 3D till det expanderande fria livet i 5D! Den riktar sig till dig som känner att du är en ljusarbetare, ett stjärnfrö (“starseed”) eller en gammal själ och till dig som känner en längtan att leva ett meningsfullt glädjefyllt liv i hela din kraft – i linje med ditt djupare syfte. Och självklart är den för dig som känner att kursen slår an en vibration inom dig som göra att du känner att du vill vara med.

Under kursen jobbar vi med flera transformerande verktyg från bland annat Qero-indianerna, shamansk healing, energimedicin. Vi kommer göra kraftfulla tankeövningar, energiövningar och meditationer samt väva in healande utvecklande samtal. 

Insikterna, de nya kunskaperna plus de healande och stärkande övningarna hjälper dig skifta/lossa automatiska undermedvetna negativa tankemönster, känslotriggers och energiblockeringar. Du får släppa taget om dina inre begränsningar som på djupet hindrar dig från att må riktigt bra och skapa det du vill.

Kursen hjälper dig att leva ditt liv ännu mer magiskt och levande från hjärtat. Det vill säga att leva i din kraft och din glädje – oavsett yttre omständigheter i världen. Den hjälper dig bland annat att återuppväcka vad du innerst inne kom hit på planeten för att göra just i dessa tider. Och den bjuder in till att tillåta dina intuitiva gåvor att blomma. 

Eftersom vi känner in varje grupp så anpassar vi innehållet utifrån de behov som deltagarna har. Därför är gruppen ca sex personer (i vissa fall fler). Den lilla gruppen bidrar också till stor trygghet och gemenskap ger alla gott om utrymme att dela tankar, känslor och upplevelser. 

Kommentarer från deltagare

Inspirerande och utmanande kurs i hur man kan använda sina tankar och känslor för att skapa det liv man vill leva.
Intressant att få en inblick i hur det fungerar biologiskt/fysiologiskt och samtidigt väva in Inka indianernas tusenåriga andliga visdom i praktiska övningar.
//Vanja

Datum och plats för kursen

Fredag 30/10-söndag 1/11
Platsen är Rudegården utanför Matfors (Sundsvall) Övningarna gör vi både inomhus och utomhus. Adressen är: Rude 187, 864 91 Matfors.

Pris och vad som ingår

4 900 kr för hela kursen. I priset ingår även sex vegetariska måltider (dvs lunch och middag), fika varje för- och eftermiddag, skriftligt material.

Obs! Meddela vid anmälan om du har specialkost så anpassar vi efter det.

Betalning

Betalningsinformation kommer i välkomstmailet några dagar innan kursen börjar.

Så här anmäler du dig

Boka genom att maila till hakan.berggren@tankecoaching.se – alternativt kontakta Helene Telin eller Helena Hassel.

(Obs! Om du vill samla en egen grupp som vill gå ”Hjärtats sanna väg” så kontakta oss så bokar vi in passande datum för er. Vill du att vi kommer till din ort så kontakta oss så ser vi över möjligheten att komma till er. I så fall tillkommer pris för lokal, kost, logi och resa för lärarna.)

Behöver du övernattning?

Kursen hålls på Rudegården som ligger ca två mil väster om Sundsvall. Obs! Boende ingår inte i kurspriset. Vill du boka boende så kan vi tipsa om två olika alternativ som du kan läsa om i pdf:en nedan:

Kursledare – vägvisare

Helene Telin: Energihealer/shaman, intuitiv multidimensionell vägledare, TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling, samt Fil. kand-examen i sociologi.  

Håkan Berggren: Licensierad mental tränare vid Skandinaviska ledarhögskolan,TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach med djup kunskap om självhypnos och universella lagar, fd projektledare och personalansvarig chef, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling.

Helena Hassel: Shaman, healer, kursledare inom den inka shamanska traditionen, djup kunskap inom andlig utveckling, bla utbildad vid Qéro-indianernas tvååriga Serena School.

Här hittar du fler kurser, retreats och föreläsningar med oss på TankeCoaching/5D Coaching: Öppna event.

Här hittar du Privata sessioner som vi även gör på distans och via Messenger för dig som inte vill/kan komma hit till oss: Privata sessioner.