Inspirations-helg: ”Hitta din grej och längta till måndag”


***OBS! Superbra Early bird-pris!***

Hur skulle du vilja ha det på ditt jobb? Vad vill du innerst inne ägna dina dagar åt? Oerhört många människor får idag jobbrelaterade sjukdomar eller vill inte vara på sitt jobb. Många trivs inte, utan får ont i magen på söndag kväll och jublar högt på fredag eftermiddag… En hel del känner att de gärna skulle vilja något mer, men stannar ändå kvar i gamla hjulspår. Ska det behöva vara så? Så klart inte.

Skulle du vilja vara gladare, ha ännu mer energi och känna verklig meningsfullhet under dina arbetsdagar? Vill du öppna upp för att hitta något nytt? Skulle du vilja väcka upp det där som är din grej och känna att du längtar till måndag? Då är den här helgen för dig!

(Foto: unsplash.com)

Vår passion är att stötta dig i att hitta och uppnå DITT VILL. Därför har vi satt samman en skön inspirationshelg för dig som känner att du vill något mer, något nytt. Grunden ligger i att stärka självkänslan och självförtroendet. Därför kommer vi även att prata vi om vikten av att värdesätta dig själv och att stärka ditt mod för att våga mer av det du innerst inne vill.

Den här gången kör vi två hela dagar för att verkligen ge tid och möjlighet att öppna upp för att hitta det som verkligen är din grej. Det där som skulle få dig att verkligen längta till måndag morgon. Det där som skulle göra att tid och rum försvinner under veckorna eftersom du är så oerhört inspirerad i det du gör. Det där som skulle göra att du somnar med ett leende på läpparna varje kväll. Det där som gör att du känner dig full av positiv kraft och energi.

Under den här inspirationshelgen får du föreläsningar blandat med olika öppnande övningar och stärkande samtal med likasinnade. Du kommer bli guidad i olika meditationer som öppnar upp för det du innerst inne vill och mår bästa av. Du kommer också få olika sätt att väcka upp din glädje så att du automatiskt håller hög frekvens och ännu lättare kan attrahera in det du verkligen vill i livet.

Det är begränsat antal platser för att du och alla andra ska få tid att ställa sina frågor och vi ska få en skön gemenskap i gruppen.

Datum och tid: 27-28 april, kl. 10-17 båda dagarna. (Den som vill stannar även kvar och umgås på kvällen den 27:e.)
Plats: Rudegården utanför Matfors. (Mittendörren en trappa upp.)
Pris: Early bird-rabatt om du bokar senast 27 mars: 995 kr för hela helgen!
Early bird-rabatt, nivå 2 om du bokar mellan 28 mars och 10 april: 1195 kr
(Därefter ord. pris from 11 april: 1495 kr.)
Vi ordnar fika. Ta med egen lunch.
Boka: Boka plats genom att maila hakan.berggren@tankecoaching.se Då får du du ett mailsvar där du får veta om du fått plats och hur du betalar. Anmälan är bindande och du betalar när du fått bekräftelse att du fått plats. Vid ev. sjukdom betalas 50 % tillbaka. Du kan alltid överlåta din plats till någon annan om du vill.

Vi vill gärna ha dig med!! Så om du känner att det är något för dig så boka nu så ses vi i april.
//Helene Telin och Håkan Berggren