Intuitiv 5D-tapping

Intuitiv 5D-tapping innebär i grunden att intuitivt väva samman knackningsmetoderna F-EFT och EFT utifrån din egen känsla. När du kan grunden så kan du sedan hitta ditt sätt att knacka – utan att följa några fasta protokoll.

I 5D-tapping är du alltså fri att släppa fram din egen intuition. Du behöver inte gå efter logiska regelverk och knackningarna kan bli helt olika från runda till runda. När du använder den här tappingen så övar du samtidigt upp din intuition och börjar lita allt mer på dig själv. När du knackar Intuitiv 5D-tapping så använd det som du känner passar bäst från dessa metoder vid varje enskilt tillfälle.

En annan aspekt av Intuitiv 5D-tapping är att du har möjlighet att väva in helt andra moment som du själv känner är rätt för dig i din knackningssession. Kanske kan du andra energipsykologimetoder eller healingtekniker som du plockar in när du formar DIN intuitiva 5D-tapping. Eller så kanske du har mediala förmågor som exempelvis vägledning från guider som du tar hjälp av. Alternativt något annat som du själv upplever känns bra att väva in. Våga prova dig fram till ett sätt som känns mest rätt för dig.

Knackningsstunderna i Intuitiv 5D-tapping blir i princip alltid helt unika och olika. DIN egen känsla
avgör alltid.

Youtube-videos på tema 5D-tapping med Helene & Håkan

På vår Youtubekanal finns korta prova-på-knackningar med generella guidningar (varje session är helt unik i själva tapping-förfarandet). Dock är det många som upplever positiv effekt bara på de korta generella guidningarna som vi har på Youtube. Här är hela spellistan med olika videos om 5D-tapping: 5D-tapping

Beställ online-programmet ”Intuitiv 5D-tapping”

Lär dig den kraftfulla knackningstekniken och få massor av guidning att släppa taget om begränsningar & blockeringar. Öppna upp för ditt bästa jag! Oavsett om du kämpar med att bli fri ditt sötsug, sömnproblem, värk, pengablockeringar eller stress – eller om du brottas med oro och andra rädslor, så är du inte ensam. Men det finns sätt att komma förbi problemen. Därför vill vi stötta dig genom att du får lära dig grunden i den här kraftfulla knackningstekniken. Dessutom blir du guidad via 17 inspelade sessioner på olika teman, så att du får stöd att börja knacka dig fram till ett ännu mer välmående och lyckligare liv.

Programmet innehåller dokumentation + 8 informationsfilmer + 17 inspelade guidade sessioner som är skapat för att hjälpa dig att släppa taget om gamla oönskade program som hindrar dig från att må genuint bra och att leva ditt drömliv. Beställ och få materialet till din mail. Du genomför inspirationskursen helt i egen takt på tider som passar dig. Här kan du läsa mer och beställa: ”Onlineprogrammet Intuitiv 5D-tapping”.

Basen i Intuitiv 5D-tapping: F-EFT (Faster EFT)

På den här bilden ser du knackningspunkterna i Faster EFT (F-EFT). metoden har utvecklats av Robert G. Smith efter många års studier av och arbeta med tusentals människor. Det är en samling av nya banbrytande tekniker och processer som integrerar de mest effektiva delarna i bland annat EFT, NLP, andlig förståelse, vetenskap och mental träning & tankens kraft.

Faster EFT är en stärkande, välgörande och logiskt knackningsmetod som är lätt att förstå. Det kan snabbt förändra hur du tolkar och känner angående ditt förflutna, skifta dina negativa, begränsande, hindrande eller försvagade känslor och återställa din fysiska, mentala och emotionella hälsa. Faster EFT är lätt att lära sig och använda. Läs mer på fastereft.com.

Vad tror du det är som hindrar dig från att uppnå de förändringar du vill ha i ditt liv? Oavsett vad som verkar hindra dig, så finns det sätt att övervinna det.

Alla dina sk. problem – från fysiska, känslomässiga och mentala – till relationer och ekonomi, orsakas av undermedvetna program (övertygelser). Dina val, ditt beteende, din förmåga att kommunicera, din fysiska hälsa och så mycket mer, styrs av de övertygelser och vanor som hålls i den undermedvetna delen av ditt sinne. För att förändra de resultat du upplever, behöver du ändra dessa övertygelser. Ändra undermedvetna program och du ändrar dina känslor och handlingar. Och när du ändrar dem så ändrar du ditt liv.

Faster EFT är utformad för att hjälpa dig att komma åt och ändra den ursprungliga orsaken till dina problem. Det gör att du kan arbeta med ditt undermedvetna för att snabbt och effektivt göra de förändringar du vill ha i ditt liv.

Här kan du se en video med Helene där du lär dig grunden i F-EFT: ”Så här kan du knacka F-EFT”

Vad är EFT?

EFT är en kraftfull teknik som sprider sig över världen. En enkel beskrivning är att det är en form av akupressur som utförs genom att knacka på vissa energipunkter. Det är en skön, och väldigt effektiv metod som du enkelt kan lära dig själv och använda i vardagen. Vi har jobbat med den här metoden på oss själva i mer än 10 år och på klienter på senare år. EFT fungerar för de flesta och du behöver inte tro utan bara göra. Det är ett superverktyg som du kan använda till det mesta när som helst.

Många använder EFT för att snabbt uppnå känslomässig balans och en bättre fysisk och psykisk hälsa. EFT har visat sig vara en mycket effektiv metod för att släppa negativa känslor som bland annat oro, depression, frustration, posttraumatiskt stressyndrom, fobier och för att släppa smärta. EFT fungerar även till att förbättra prestationer och ekonomin eftersom problemet vanligtvis är energiblockeringar.

Mycket talar för att de flesta av våra problem skapats av negativa känslor vilket har gett en programmering i det undermedvetna som påverkar kroppens energisystem. EFT gör att den negativa laddningen och energin frigörs och bidrar till att kroppen släpper begränsande spänningar och blockeringar.

Många undrar var gränsen går för vad som är möjligt att förändra med EFT, F-EFT och Intuitiv 5D-tapping. Det går inte att svara på utan tipset är alltid: testa och utforska. Läs gärna mer om EFT på exempelvis The Tapping Solution eller på Gary Craigs sida.

På den här länken kan du börja läsa vad forskningen idag säger om EFT:  The Tapping Solution