”Expandera medvetandet och lev från hjärtat” (lördag till söndag)

De här två dagarna skapar sannolikt nya perspektiv på dig själv och din tillvaro och stärker dig att kliva in i din kraft och bli en medveten självskapare i den nya tiden som nu tar form. Kursdagarna öppnar upp för att expandera medvetandet, praktisera kraftfulla metoder för frekvenshöjning och verkligen kliva in i din egen fantastiska kraft.

Bland annat får du veta hur attraktionslagen verkligen fungerar och hur du medvetet skiftar timelines från 3D till 5D. Du kommer få en tydlig förståelse för hur du skapar ditt liv och hur du kan göra för att skapa det du vill.

Vi kommer lägga ganska stort fokus på det uppvaknande och de stora avslöjanden och förändringar som pågår just nu i världen. Ibland kan det vara lätt att känna sig som ”lilla jag” i allt som sker runt om på vår planet. De här dagarna kommer visa med all tydlighet att det är precis tvärt om. Du har en enastående kraft och potential och du är mycket viktig och värdefull!

När kursdagarna är slut så har du bland annat fått flera verktyg för att lättare kliva ur 3D-matrix och leva från hjärtat.

För vem? Det krävs inga förkunskaper utan endast ett öppet sinne. Passar både dig som redan har djupare kunskaper inom tankens kraft & personlig & andlig utveckling – och dig som inte har några förkunskaper alls. Känner du att du vill vara med så är det för dig.
Kursledare: Håkan Berggren och Helene Telin, TankeCoaching och 5D Coaching
Pris: 2000 kr ink moms. Dokumentation ingår. Lunch ingår inte.
Datum och tid: Ej fastställt ännu.
Plats:  Ej fastställt ännu.
Bokningsinformation: Maila din bokning till beatrice.rongden@tankecoahing.se och invänta ett bekräftelsemail som verifierar din bokning. Vid andra frågor eller funderingar vänligen maila eller ring Håkan Berggren 070-208 77 66.
Mer info: Eftersom gruppen blir ganska liten så kommer du ha möjlighet att ställa just dina frågor och dela dina tankar. Det gör att du kommer få ut maximalt av den här dagen. En bonus som många gånger kommer med en sådan här dag är att det öppnar upp för nya vänskaper med likasinnade deltagare. Känner du inte till något om uppstigningen och det uppvaknande som pågår just nu så kan dagarna sannolikt bli extra expanderande eftersom det vänder upp och ner på det mesta vi lärt oss i vår uppväxt från skola, media och samhället i övrigt.

OBS! Om du vill att vi istället kommer till dig/er och håller kursen på din ort, så blir det gratis för dig som tillhandahåller lokal (tex hemma hos dig) och bjuder in deltagare till kursen.

Facebooktwitterlinkedin