Kursdag ”Attraktionslagen och frekvenshöjningar”

Personlig utveckling för passion, mening och magi i livet

Attraktionslagen är en universell lag som förenklat kan beskrivas som att det du sänder ut kommer tillbaka. Allt och alla är energi och man kan beskriva det som att det vi drar till oss (dvs. det vi attraherar) är det som matchar den frekvens vi själva håller (det vi sänder ut). Så för att uppnå och uppleva det du vill i livet (exempelvis beträffande hälsa, ekonomi, relationer, arbete eller annat) så är det din egen frekvens du behöver höja.

Under den här inspirerande kursdagen kommer vi fokusera på hur det går till att bjuda in betydligt mer passion, mening och magi i livet. Vi kommer prova en del övningar tillsammans för att verkligen skapa en riktigt kickstart på din önskade framtid.

Vi lever just nu i en spännande tid när allt fler vaknar upp ur illusionen av brist, rädsla och ego. Istället börjar människor i mycket större utsträckning leva i glädje, kärlek och gemenskap. Under den här dagen berättar vi mer om det. Samtidigt inspirerar och hjälper vi dig ta ytterligare ett kliv mot att leva ett liv för ditt och andra människors högsta bästa.

En del av innehållet:

  • Så kan du enkelt börja bemästra attraktionslagen
  • Frekvenshöjningar i universum – vad händer just nu?
  • Stärk din intuition – lev från hjärtat

Kursledare: Håkan Berggren och Helene Telin
Pris: 1250 kr ink moms. (OBS! Specialpris för er som väljer kursen som ”hemma-hos”. Maila för förfrågan.)
Datum och platser:
Skicka ett mail om du är intresserad. När vi har tillräckligt många deltagare sätter vi upp en kursdag i Stockholm, Sundsvall eller om du har önskemål om annan plats.
Tid: Ca 10.00-16.00.
Boka eller skicka förfrågan: Maila anmälan till hakan.berggren@tankecoaching.se

Om kursledarna:
Håkan: En passionerad, pedagogisk och glad person med djup kunskap i området tankens kraft. Älskar att väcka människor. Har ett starkt “vill” att sprida kunskap om hur vi är programmerade. Brinner för att få människor att börja agera för att skapa värdefulla förändringar i livet. 

Helene: En inspirerande, spontan och empatisk person som njuter av att följa flowet. Har passionen att få människor att inse att de har en obegränsad potential att skapa det de önskar. Har också intentionen att påminna människor att de är fantastiska, unika och värdefulla precis som de är. Att dela med sig av verktyg och tekniker är en av de roligaste delarna med jobbet. 

Både Håkan och Helene har ett livslångt intresse och många utbildningar och sex års erfarenhet att föreläsa och utbilda på heltid inom mental träning och tankens kraft.

Välkommen med din anmälan!