Lär dig Intuitiv 5D-Tapping och F-EFT

Transformerande knacknings-metod för att lättare lossa rädslor och andra begräsningar

Boka plats på en tvådagarskurs där du kommer upptäcka hur du kan hjälpa dig själv och coacha andra genom ett unikt och kraftfullt sätt att använda knackningstekniker. Lär dig F-EFT och EFT och hur du kombinerar dessa två i Intuitiv 5D Tapping för att höja frekvensen och skapa frid i kropp, sinne och själ. Få platser så maila hakan.berggren@tankecoaching.se och boka så snart som möjligt för att säkra din plats!

Den här gånger kommer vi ses på plats i liten grupp under två dagar och vi kommer ha gott om tid att få öva praktiskt och ställa frågor. Därför passar det här dig som dels vill lära dig hur det fungerar, men som även vill lära dig att coacha dig själv eller andra för att komma till roten med det som orsakar problemet som du eller din klient vill släppa taget om.

Den här kursen passar därför extra bra för dig som även vill kunna vägleda andra att släppa taget om negativa tankeloopar, tunga känsloblockeringar, fysiska bekymmer, trauman, oro, stress, sömnproblem och fobier etc av olika slag.

Vi kommer även gå igenom hur du kan använda knackningstekniker för släppa taget om undermedvetna program och övertygelser som hindrar dig från att få attraktionslagen att fungera.

En stor anledning till att vi människor inte mår så bra som vi kan må, är för att vi upplever att vi inte kan påverka våra tankar och känslor i den utsträckning vi önskar. Kanske känner du igen dig i något av de här exemplen:

En känsla av att vara lätt-triggad eller att ofta bli arg eller irriterad på människor och händelser. Du kanske fastnar i grubblande tanke-loopar på det som varit och känner kanske ångest eller frustration. Eller glider du in i tankar av ältande oro för vad som kan hända i framtiden eller för vad folk ska tycka om dig i olika situationer. Eller så kanske går du och känner dig stressad, allmänt trött, less och låg på energi.

Dessa tunga tankar och känslor gör till slut att måendet sjunker på olika sätt, många börjar dessutom uppleva fysiska problem i kroppen. Och du som känner till attraktionslagen vet att det är viktigt att känna goda känslor och hålla hög frekvens.

Lägg sedan till andra tanke- och känslo-problem som många bär på: Är du en av dem som har någon fobi, svårt att sova, ofta känner ilska, ångest, oro eller stress? Har sockersug eller andra beroenden, bär på höjdrädsla eller annat som begränsar i livet?

Det här är bara några exempel på när F-EFT och intuitiv 5D Tapping kan hjälpa både snabbt och lätt!

Och även om du mår bra just idag så är den här knackningsmetoden ett verktyg för livet! Det är ett sätt för dig och alla andra – oavsett bakgrund och förkunskap inom personlig utveckling, tankens kraft och healing – att kunna påverka de egna känslorna. Det gör att du ännu lättare kan känna dig lugn, trygg, glad, smärtfri och full av energi. Och när du kan F-EFT/5D-Tapping själv så kan du också lära det vidare till andra.

Metoden fungerar omedelbart när du använder den, vilket är en av anledningarna till att den är så speciell och nu sprids över hela världen.

Nu har du möjlighet att får lära dig den i ett tryggt space tillsammans med andra. Du kommer får lära dig teoretiskt, prova praktiskt och ställa alla frågor som dyker upp under dagen.

Vi håller gruppen liten, vilket bidrar till stor trygghet och gemenskap som ger alla gott om utrymme att dela tankar, känslor och upplevelser. En stor bonus med dagen är att den öppnar upp för nya vänskaper.

För vem?

Det krävs inga förkunskaper. Passar både dig som redan har djupare kunskaper inom tankens kraft & healing – och dig som inte har några förkunskaper alls. Och den passar extra bra för dig som är van att möte personer enskilt i samtal, tex som coach eller liknande. Känner du att du vill vara med så är det för dig!

Boka

Kursledare: Håkan Berggren och Helene Telin.
Pris: 3100 kr
Plats, datum och tider: Brunflo mitt i centrum, lörd. 23 oktober 10.00-17.00 – sönd. 24 oktober kl. 9.00 – 16.00.
Boka: Maila till hakan.berggren@tankecoaching.se

Så säger andra som gått kursen:

”Jag har gått era tre timmars över nätet och ville fördjupa mig mera för att också kunna hjälpa andra. Inget förutsatt att man skall hjälpa andra, utan det räcker bra att hjälpa sig själv. Man behöver inte gå nåt innan tvådagars kursen utan går utmärkt att komma som helt ny. Vi fick grundlig och bra genomgång och god tid att öva. Hela gruppen och ni som våra ledare skapade en positiv och bra lärandemiljö. Jag känner mig mera trygg och hemma i metoden nu vågar även ta ut svängarna och lita till min intuition – tack // SonjaKatrin”

”En kurs som ger aha-upplevelser och nya insikter på flera plan. Den är enkel och effektiv och kan lätt kombineras med andra metoder som jag redan jobbar med. Pedagogiska och tydliga lärare som har stor egen erfarenhet att dela med sig av. Praktiska övningar och lätt att återkoppla efteråt för frågor om det behövs. Rekommenderar den gärna då den passar både för egen del och för arbete med klienter” ///Mia