Lev inifrån och ut

Inspirerande TankeCoachingkurs i personlig utveckling 7-9 augusti

Häng med oss på en tredagarsresa i personlig utveckling där du kommer få vända ut och in på dina begränsande tankar och upptäcka vad du innerst inne vill.
Det blir inspirerande dagar som banar väg för att leva DITT liv i 5D.

Kursen riktar sig till dig som vill ha en ännu djupare förståelse för det energiskifte som pågår på jorden – och till dig som vill ha inspiration och verktyg för att fördjupa jobbet med din personliga utveckling. Är du redo att börja leva ett liv meningsfullt och välmående där du lever inifrån och ut, i kontakt med ditt sanna jag? Då är kursen för dig.

Hela världen är på väg in i en jättestor förändring, en energihöjning som påverkar alla. Jorden och vi människor ska lämna den begränsande 3D världen och gå in i en mycket mer kärleksfull 5D värld. Vi har alla fått en massa begränsande tankar och triggers som påverkar livet negativt och dom kommer att flyta upp till ytan. Många är nu redo att släppa taget om dessa begränsningar. Att du läser det här innebär att du är på väg att ta steget till att göra ett inre jobb med dig själv och utifrån det kunna vara en hjälp och vägvisare för andra.

Du kommer göra transformerande övningar genom hypnoser, meditationer och andra effektiva frekvenshöjande tekniker som bla energipsykologimetoden F-EFT. Verktygen hjälper dig att rensa medvetna och undermedvetna blockeringar som hindrar dig från att stå i din kraft.

Under kursen kommer stort fokus ligga på att stärka dig att leva inifrån och ut och bygga upp nya positiva gynnsamma vanor. På så vis kommer du med mycket större lätthet kunna leva i din glädje, kreativitet och och balans.

Du kommer bland annat att göra flera olika övningar för att hitta ditt eget sanna ”vill” och komma närmare ditt syfte här på jorden. Du kommer låta både logiken och intuitionen visa vad du innerst inne längtar efter.

Sista dagen kommer du göra en egen ”värdehandling” där du själv kommit fram till hur du ska gå vidare för att skapa DITT liv så som DU vill ha det.

Vi kommer avsluta med ett mycket intressant experiment där du själv kommer få prova på att påverka materia med ditt eget fokus och din egen energi. Bli inte förvånad om du märker att du med din hjärtmedvetenhet klarar betydligt mer än logiken trodde var möjligt.

Det här blir en riktigt kickstart till att börja leva inifrån och ut!
Vår sista intention blir att släppa hem dig och övriga deltagare inspirerade och påfyllda meden stor dos positiv energi!

Datum och plats för kursen

Fredag 7 augusti – söndag 9 augusti 2020.
Platsen är Rudegården utanför Matfors (Sundsvall) Övningarna gör vi både inomhus och utomhus. Adressen är: Rude 187, 864 91 Matfors.

Pris och vad som ingår

4 000 kr för hela kursen. I priset ingår även sex vegetariska måltider (dvs lunch och middag), fika varje för- och eftermiddag, skriftligt material, övningar + videoklipp och ljudfiler med meditationer för fortsatt hemträning.

Obs! Meddela vid anmälan om du har specialkost så anpassar vi efter det.

Betalning

Betalningsinformation kommer i välkomstmailet några dagar innan kursen börjar. I samband med att du får det mailat betalar du kursavgiften.

Så här anmäler du dig

Boka genom att maila till hakan.berggren@tankecoaching.se – alternativt kontakta Helene Telin.

(Obs! Om du vill samla en egen grupp som vill gå ”Lev inifrån och ut” så kontakta oss så bokar vi in passande datum för er. Vill du att vi kommer till din ort så kontakta oss så ser vi över möjligheten att komma till er. I så fall tillkommer pris för lokal, kost, logi och resa för lärarna.)

Behöver du övernattning?

Kursen hålls på Rudegården som ligger ca två mil väster om Sundsvall. Obs! Boende ingår inte i kurspriset. Vill du boka boende så kan vi tipsa om två olika alternativ som du kan läsa om i pdf:en nedan:

Kursledare – vägvisare

Helene Telin: Shaman/energihealer, intuitiv multidimensionell vägledare, TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling, samt Fil. kand-examen i sociologi.  

Håkan Berggren: Licensierad mental tränare vid Skandinaviska ledarhögskolan,TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach med djup kunskap om självhypnos och universella lagar, fd projektledare och personalansvarig chef, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling.

Här hittar du fler kurser, retreats och föreläsningar med oss på TankeCoaching/5D Coaching: Öppna event.

Här hittar du Privata sessioner som vi även gör på distans och via Messenger för dig som inte vill/kan komma hit till oss: Privata sessioner.