Livesänd onlinekurs: Tankar skapar framtid 12/12 kl. 12

Lördag 12/12 kl. 12 kör vi livesänd kurs på temat ”Tankar skapar framtid”!

Du som köper den inspelade onlinekursen ”Tankar skapar framtid” i webbutiken under perioden 29/11-10/12 får utan extra kostnad vara med på den livesända kursen med samma namn den 12/12 kl. 12-16.

Livekursen kommer ha samma tema som den inspelade varianten, med skillnaden att vi följer flödet utifrån de deltagare som är med. Under livesändningen kommer ni kunna ställa skriftliga frågor och berätta vad ni vill veta mer om. Syftet är att vi ska kunna stötta just dig på allra bästa sätt. Du kommer få ett mail i god tid innan med en icke offentlig speciallänk (olistad) till Youtube, där vi kommer köra livekursen.

Boka plats genom att köpa onlinekursen i webbutiken:

Vill du vara på den livesända kursen så gå in och köp ”Tankar skapar framtid 1+2” i webbutiken senast 10/12 så har du säkrat din plats. På den länken kan du också läsa mer om innehållet i kursen.

OBS! Du som har köpt den inspelade onlinekursen vid tidigare tillfälle och nu vill vara med på den livesända kursen mailar till hakan.berggren@tankecoaching.se för att boka din plats. Priset: 200 kr.

Välkommen att vara med!

//Helene och Håkan – 5D Coaching & TankeCoaching