Livesänd onlinekurs: ”FRÅN 3D TILL 5D”

Nästa tillfälle, ej datumsatt
Tid: 18.00 till ca. 21.00

Många åker just nu fram och tillbaka på bron mellan den begränsande rädslobaserade kompakta tillvaron i 3D – och den det fria expanderande kärleksbaserade livet i 5D. Under den här inspirationskursen kommer vi göra bilden så tydlig som möjligt för hur vi ska kunna leva mer från hjärtat och kliva in ännu mer i vår fulla kraft och potential. Under kursen kommer vi dela tankar och tips och ge verktyg för att klargöra och för att på olika sätt underlätta processen från 3D till 5D.

Du kommer även få jobba en del med några korta individuella 5-minutersövningar så se till att ha papper och penna till hands.

Många som redan vaknat upp vill så innerligt gärna hjälpa till men kan ibland känna viss frustration över att inte riktigt kunna förklara för andra som ännu inte vaknat. Och ska man överhuvudtaget påverka någon annan…? Under kursen delar vi även tankar & tips och brainstormar tillsammans kring detta.

Det finns mängder med intressanta frågor att klargöra till att bli en ännu mer kraftfull självskapare och forma ännu mer av det liv och den tillvaro vi kom hit för att skapa.

Här är några spännande frågor att prata kring:

  • Hur har vi blivit programmerade till att skapa den här världen?
  • Vad innebär det att befinna sig i 3D, 4D och 5D?
  • Hur går vi från att vara styrda och kontrollerade till att leva fritt och hjärtbaserat?
  • Hur kan jag stärka min tillit, min intuition och kontakten med mitt högre/sanna jag?
  • Vad innebär egentligen Uppvaknandet? (3 olika former av uppvaknande)
  • Hur kan det komma sig att vissa vaknar snabbare och att vissa inte verkar se något alls?
  • Hur kan jag underlätta att expandera medvetandet och höja frekvensen?
  • Hur kan jag släppa rädslor och begränsningar ännu lättare?
  • Vad vet jag mitt syfte och hur kan jag dela mina gåvor med omvärlden?
  • Hur kan jag förklara för dem som ännu inte vaknat och hur kan jag hjälpa dem att hantera eventuellt chockartade situationen när de vaknar upp?

För dig som inte känner till något kring det här sedan tidigare kan det vara både utmanande och till och med omtumlande att ta in. Du kommer få en del övergripande information som vi hittills inte fått lära oss i skolan eller kunna få till oss via “gammelmedia”.

För dig som känner till det här sedan tidigare och är en medveten ljusarbetare kan det bland annat öppna upp för att få bilden ännu tydligare och klargöra ditt uppdrag ännu mer. Det blir även en möjlighet för dig att ladda på med ÄNNU mer energi och ÄNNU mer styrka för att du ska ha kraften att fortsätta ditt uppdrag med mer harmoni, glädje och passion!

Under den här kursen är vår intention att göra det så tydligt och inspirerande som möjligt.

Boka plats

Maila oss:

Boka genom att maila till hakan.berggren@tankecoaching.se
Han bekräftar då till dig att du är anmäld. Några timmar innan kursen börjar får du ytterligare ett mail från oss med länken till Google Meet där kursen kommer sändas.

Pris:

Priset för den här kursen är just nu endast 295 kr för att så många som möjligt ska ha chans att kunna vara med.

Så här går det till:

Kursen livesänds via Google Meet. Var gärna med och dela tankar och ställ frågor under kursen. Antingen kan du skriva i chatten eller vara med och prata. Du väljer själv om du vill ha kameran påslagen eller inte.

Kursledare:

Helene & Håkan TankeCoaching & 5D Coaching.

VÄLKOMMEN!