Mix-kurs special!

Mixkurs 3 dagar:

Expandera till 5D

via din skaparkraft,
One Small Town och Intuitiv 5D Tapping

Under de här tre dagarna väver vi ihop kursen ”3D till 5D via din skaparkraft” och kursen där vi lär ut Intuitiv 5D Tapping. En perfekt mix med det bästa av det bästa!

Första dagen kommer vi lägga fokus på expanderande öppnande vill-övningar för att aktivera din unikhet som får dig att leva fullt ut från hjärtat. Här väcker du upp ännu mer av ditt sanna jag i 5D. Redan från dag ett kommer vi väva in One Small Town för att börja forma ett samhälle där vi alla lever i frihet och passion varje dag.

Andra dagen kommer du få lära dig om den unika knackningsmetoden Intuitiv 5D Tapping. Extra fokus kommer ligga på att spåra och ladda ur tankemönster av bristmentalitet och neutralisera begränsande övertygelser kopplade till pengar och “abundance”. Det här är en dag för att verkligen öppna flödet.

Den tredje och sista dagen kommer vi ägna åt manifesterings-tekniker och kreativa övningar för att börja forma ditt liv i 5D. Antingen via One Small Town eller något annat där du lever i kontakt med din skaparkraft. Tankar, tekniker och övningar för att leva utifrån DIN passion och manifestera ditt nya fria liv i 5D.

Boka

Kursledare: Håkan Berggren och Helene Telin.
Plats, datum och tider: Kommer inom kort.
Pris: 4600 kr
Boka: 

Vill du att vi kommer till din ort och håller kursen? Kontakta oss.