Om grupphealing-serien

3 sessioner med grupphealing på distans start 9/8 kl. 19.00

Boka

FULLBOKAT!

På den här länken kommer du vidare till bokningen: ”Boka grupphealing-serien – start 9/8”

När du bokat så återkommer jag med bekräftelse.

Priset för alla tre grupp-sessioner är 600 kr

Detta ingår

– En ljudfil med meditation och light language “TRYGGHET & HARMONI” på ca 10 minuter. Den passar att meditera med som förberedelse inför varje session. 

– En ljudfil med meditation och light language “FRID & GLÄDJE” på ca 20 minuter. Den passar att meditera med mellan träffarna. 

– Ljudfil med guidning i Bashar´s lyckoformel.

(Länkar till ljudfilerna kommer till dig på mail innan den första sessionen.)

– Personlig styrkesten som laddats med vibrationen av KÄRLEK OCH HARMONI.

– Morgonen efter varje session får du ett mail med sammanfattning av sessionen och den kanaliserade vägledning som kommit kollektivt till er som deltar. Du får då även en hemövning att jobba vidare med för att befästa och förstärka processen.

Så här går det till

Datum och tider är:

— Tis. 9/8 kl 19.00
— Tis. 23/8 kl 19.00
— Tis. 6/9 kl 19.00

OBS! Det går lika bra att delta senare på kvällen om du inte kan just då. 

När du tar emot kan du med fördel sitta eller ligga ner och slappna av. Om du vill kan du lyssna på den förberedande meditationen som jag skickat till dig innan (den är dock helt valfri att använda). Om du hunnit få din personliga styrkesten som jag skickat till dig så kan du hålla i den om du vill.

Efter sessionen känner du själv vad du vill göra. Exempelvis kan du fortsätta vila eller gå över till att sova om du tar emot på kvällen. Eller ta gärna ett anteckningsblock och gör egna noteringar på vad som eventuellt kommit till dig under sessionen (ganska vanligt att bilder, insikter eller idéer kommer). 

Tema för de tre sessionerna

Det exakta temat kommer visa sig vid varje tillfälle. Det styrs bland annat efter sammansättningen av den grupp som bokat och var vi befinner oss i det kollektiva medvetandet. Intentionen är att ge största support i den här uppstigningsprocessen från 3D till 5D. Så vid varje tillfälle kommer vi lossa de tunga energier och blockeringar som är redo att lossas och att öppna upp för att expandera den inneboende kraften och potentialen.

Det vi bland annat kommer öppna upp för är att:

– Lossa tunga energier (sk ”entiteter”) från energifältet
– Släppa taget om frustration, ilska och sorg
– Aktivera din vision, kärleken, din inre styrka och din manifestationskraft
– Chakrabalansering och aurarening
– Du får en eterisk gåva som symboliserar något som ger dig extra kraft
– Ett eller flera kraftdjur som supportar dig just i den här tiden
– Vägledning från guider (kan vara änglar, Telosians – Agarthans, galaktiska guider).Kommentarer från tidigare deltagare:

Jag har verkligen uppskattat hela serien; kombinationen av healing och den skriftliga sammanfattningen, meditationer, övningar och vägledning har tillsammans varit kraftfullt! Det är svårt att förklara energin men känslan är att något har lossnat inom mig under de här veckorna. Rent konkret har det visat sig så att viktiga, avgörande livsförändringar är nu på G…Så jag är väldigt tacksam för healingen jag fått ta emot. Sammanfattningen och vägledningen som du skrivit efter varje session har jag läst med förundran; så innehållsrik, inspirerande och detaljerad, och som om det var skrivet till mig (vilket det ju också var men var vi ju fler i gruppen). Varmt Tack för din tid, energi och kunskap och engagemang som du lagt ner i denna healingserie.

(Saga)

Stort TACK för dessa fantastiska gruppsessioner, känns så bra. Tack också för ALLT du har förmedlat till oss. Är så tacksam.

(Ingela)

Tusen och varmt tack fina underbara Helene! Kände massor under healingen och känns som något stort släppt. En ny dörr öppnade sig direkt för mig.

(Tinna)

Tack Helene. Det har känts väldigt bra och det händer mycket positiva saker i mitt liv.

(Kajsa)

Stort varmt Tack! Känns som att denna healing är den mest transformativa jag någonsin fått!

(Saga)

Hej Helene och tack för dessa healingsessioner! Jag ville bara återkoppla direkt till dig för det är så fantastiskt hur det vi fick budskap om denna gång, är precis det jag känner att jag har jobbat med själv de senaste veckorna. Djupa gamla sår har kommit upp till ytan, rädslor som jag knappt visste att jag hade kvar och som jag trodde jag hade ”jobbat bort” kom tillbaka med full kraft. De finns där och puttrar under ytan, men jag ser på dem mer med kärlek nu. Jag har känt mig fel i det här systemet och liksom tillbakahållen (inte minst av mig själv) och vilsen – och beroende! Så coolt att även självständigheten kom upp, för det har jag arbetat med sedan jag fick ett epilepsianfall för några år sedan… Att ha den inre förståelsen att jag kan be om hjälp, jag behöver inte kunna allting själv men jag är ändå en autonom och helt fri person… Puh! Har lite kvar men är på god väg dit! Tack tack tack!

(Lotta)