Om grupphealing-serien Expandera din kraft

Tre sessioner med intuitiv vägledning och grupphealing på distans start 7/3

Boka så här

Maila till mig på helene.telin@tankecoaching.se. Ange ”Anmälan grupphealingserien 7/3” i ämnesraden. Skriv även adress om du vill att jag postar din styrkesten till dig.

Priset för alla tre gruppsessioner som ingår i den här serien är 800 kr.

(Söker du istället info om att boka egen privat session hittar du det här: Privat session 1200 kr/session)

Detta ingår

En ljudfil med meditation och light language “TRYGGHET & HARMONI” på ca 10 minuter. Den passar att meditera med som förberedelse inför varje session. 

En ljudfil med meditation och light language “FRID & GLÄDJE” på ca 20 minuter. Den passar att meditera med mellan träffarna. 

Ljudfil med guidning i Bashar´s lyckoformel.

Länkar till ljudfilerna kommer till dig i en pdf som jag mailar dig innan den första sessionen.

Personlig styrkesten som laddats med vibrationen av KÄRLEK OCH HARMONI

Stenen postar jag till dig efter den första sessionen.

Morgonen efter varje session får du ett mail med sammanfattning av sessionen och den kanaliserade vägledning som kommit kollektivt till er som deltar. Du får då även en hemövning att jobba vidare med för att befästa och förstärka processen.

Datum och tider

Tis. 7/3 kl 19.00
Tis. 21/3 kl 19.00
Tis. 4/4 kl 19.00

Healingen tar en ca timme, så efter en timme är du klar. Då sitter jag kvar och fortsätter ta emot vägledningen som kommer till och skriver ner den.

Så här går det till

När du tar emot:
Sessionerna alltså sker helt på distans (inte via dator eller annat). Vi jobbar i energin så jag kopplar mig energimässigt till er som är med – samtidigt som ni som är med bara sitter eller ligger ner och slappnar av. Och kan du inte vara med exakt den tiden så välj ett tillfälle senare på kvällen där du har lugn och ro. Bara slappna av och tänk att ”nu är jag öppen och redo att ta emot healingen”.

Om du vill kan du lyssna på den förberedande meditationen som jag skickat till dig innan (den är dock helt valfri att använda). Om du hunnit få din personliga styrkesten som jag skickat till dig så kan du hålla i den om du vill (under session två och tre).

Efteråt:
Efter sessionen känner du själv vad du vill göra. Exempelvis kan du fortsätta vila eller gå över till att sova om du tar emot på kvällen. Eller ta gärna ett anteckningsblock och gör egna noteringar på vad som eventuellt kommit till dig under sessionen (ganska vanligt att bilder, insikter eller idéer kommer). 

Tema för de tre sessionerna

Det exakta temat kommer visa sig vid varje tillfälle. Det styrs bland annat efter sammansättningen av den grupp som bokat och var vi befinner oss i det kollektiva medvetandet. Intentionen är att ge största support i den här uppstigningsprocessen från 3D till 5D. Så vid varje tillfälle kommer vi lossa de tunga energier och blockeringar som är redo att lossas och att öppna upp för att expandera den inneboende kraften och potentialen.

Det vi bland annat kommer öppna upp för är att:

Lossa tunga energier (sk ”entiteter”) från energifältet
Släppa taget om frustration, ilska och sorg (från detta och tidigare liv)
Tredjeögat-aktivering
Hjärtöppning
DNA-aktivering
Uppgradering av din inre styrka och manifestationskraft
Chakrabalansering och aurarening
Du får en eterisk gåva som symboliserar något som ger dig extra kraft
Ett eller flera kraftdjur som supportar dig just i den här tiden
Vägledning från guider (kan vara änglar, Telosians – Agarthans, galaktiska guider).

Jag som guidar dig i de tre sessionerna heter Helene Telin – b.la. Chakaruna healer/shaman i den inkashamanska energimedicin, intuitiv vägledare, TankeCoach/5DCoach, F-EFT-coach, föreläsare & kursledare inom personlig och andlig utveckling, sociolog.


Några kommentarer från tidigare deltagare

Jag har verkligen uppskattat hela serien; kombinationen av healing och den skriftliga sammanfattningen, meditationer, övningar och vägledning har tillsammans varit kraftfullt! Det är svårt att förklara energin men känslan är att något har lossnat inom mig under de här veckorna. Rent konkret har det visat sig så att viktiga, avgörande livsförändringar är nu på G…Så jag är väldigt tacksam för healingen jag fått ta emot. Sammanfattningen och vägledningen som du skrivit efter varje session har jag läst med förundran; så innehållsrik, inspirerande och detaljerad, och som om det var skrivet till mig (vilket det ju också var men var vi ju fler i gruppen). Varmt Tack för din tid, energi och kunskap och engagemang som du lagt ner i denna healingserie. – Saga

Stort TACK för dessa fantastiska gruppsessioner, känns så bra. Tack också för ALLT du har förmedlat till oss. Är så tacksam. – Ingela

Tusen och varmt tack fina underbara Helene! Kände massor under healingen och känns som något stort släppt. En ny dörr öppnade sig direkt för mig. – Tinna

Tack Helene. Det har känts väldigt bra och det händer mycket positiva saker i mitt liv. – Kajsa

Stort varmt Tack! Känns som att denna healing är den mest transformativa jag någonsin fått! – Saga

Hej Helene och tack för dessa healingsessioner! Jag ville bara återkoppla direkt till dig för det är så fantastiskt hur det vi fick budskap om denna gång, är precis det jag känner att jag har jobbat med själv de senaste veckorna. Djupa gamla sår har kommit upp till ytan, rädslor som jag knappt visste att jag hade kvar och som jag trodde jag hade ”jobbat bort” kom tillbaka med full kraft. De finns där och puttrar under ytan, men jag ser på dem mer med kärlek nu. Jag har känt mig fel i det här systemet och liksom tillbakahållen (inte minst av mig själv) och vilsen – och beroende! Så coolt att även självständigheten kom upp, för det har jag arbetat med sedan jag fick ett epilepsianfall för några år sedan… Att ha den inre förståelsen att jag kan be om hjälp, jag behöver inte kunna allting själv men jag är ändå en autonom och helt fri person… Puh! Har lite kvar men är på god väg dit! Tack tack tack! – Lotta