Om grupphealingen

Grupp-session på distans nu på söndag i fullmånen den 19/12

Boka

Boka senast lördag 18/12 genom att maila helene.telin@tankecoaching.se
Ange ”GRUPPHEALING 19/12” i ämnesraden. Efter det återkommer jag med bekräftelse och olika betalningsalternativ. Priset för den här fristående grupp-sessionen är 300 kr.

(Vill du hellre boka en privat session är priset from 1/1-2022: 1200 kr/session. Läs i så fall mer här: Privata sessioner.)

Så här går det till

Grupp-healingen på distans är på söndag 19/12 kl 19. OBS, om du inte kan vara med just den tiden så går det lika bra att delta vid annan tidpunkt, exempelvis i samband med att du lägger dig på kvällen.

När du tar emot kan du med fördel sitta eller ligga ner och slappna av (men det är inget krav). Har du något kraftföremål exempelvis någon kristall, en speciell sten, en mesa eller annat så ha den gärna intill dig under sessionen.

Healingen tar ca 60 minuter. Efter sessionen känner du själv vad du vill göra. Exempelvis kan du fortsätta vila eller gå över till att sova om du lyssnar på kvällen. Eller ta gärna ett anteckningsblock och gör egna noteringar på vad som eventuellt kommit till dig under sessionen (ganska vanligt att bilder, insikter eller idéer kommer).

Morgonen efter sessionen kommer ett mail med sammanfattningen av sessionen och den kanaliserade vägledning som kommit till er i gruppen samt en hemövning.